پاسخ : آیا سرور مجازی ایران با پهنای باند نا محدود وجود دارد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
عجله ای در کار نیست دوباره میزنه بیرون..ما هم ازا ین برنامه ها داشتیم..تا وقتی میخواستیم انتقال بدیم جایی دیگر هاستینگ مورد نظر مانند فرشتگان میومد و میریختند سر هاست و مشکلات رو به زور حل میکردند و طرف ر مجبور میکردند دوباره بمونه رو هاست خودش.... اما دریغ که نمیدونن سر فرصت طرف بازم میزنه به چاک!!;)
آسيا تک دو هفته است مشکل برق داره ولی قول دادن که انشالله ديگه حل شده اين مشکل.
البته به نظر من آسيا تک برای شاپکيپر گزينه مناسبی نيست. آسياتک به درد سايت هایی ميخوره که پهنای باند مصرفی بالایی دارن.
برای شاپکيپر به نظرم گزينه های بهتری مثل تبيان و افرانت وجود داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
شما چرا همه بی سواد و خودتون دکتر کار حساب می کنید ؟
همه هاستینگ ایران یک جا هاست دی ال یک جا راهی که هاست دی ال 5 سال پیش رفته شما تازه دارید می رید پیشتبانی سایت موزیک و فیلم ...
سرور مجازی از هاست دی ال در ایران دارم ماه پیش 20 ترابایت دانلود داشتم بدون حتی یک مشکل قبلا این پهنای باند از چند دیتا سنتر با چند سرور اختصاصی نمی تونستم تهیه کنم .
می شه بگید در ایران کدوم شرکت زیر ساحت جالبی داره ؟ خود زیر ساخت می لینگه چه برسه به دیتا سنتر ایرانی .
سلام
گرامی ما کجا ادای سواد کردیم که بخواهیم دیران رو بی سواد بدونیم ؟
اگر میتوانید پاسخ درست و با دلیل و مدرک بدهید ! در غیر این صورت یک سرور مجازی با پهنای باند 30 ترابایت را هم میتواینم بدون هیچ مشکلی در یک زیرزمین در یکی از پاپ سایتهایمان به شما ارائه کنیم ! چه برسد به اسیاتک !
مشتریانی که به ما رجوع کردند بخش عمده سایتهای کوچک و بزرگی بودند که حتی می ترسیدند بک آپ از سایت خود بگیرند و منتقل کنند ! چون کسانی که نمیتوان نام برد تن آنها را در ارائه سرویس به لرزه انداخته بودند همکارانی که توان تحمل 700 مگابیت ترافیک روی دیتابیس سرور را به خاطر فقط یک وب سایت نداشتند !
شرکتهای زیادی هستند زیر ساخت خوبی دارند
اکثرا روی اینترنت و خارج از ایران مشکل دارند داخل ایران اگر روی stm ]ا مشکلی ایجاد نشود معمولا سطح دسترسی خوب است ! اما هنوز از ایران خارج نشده ایم و ممکن است یک لودر بزنه فیبر جنوب کشور رو از یک مسیر قطع کنه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
آیا سرور مجازی یا اختصاصی یا هاست دانلود با پهنای باند خیلی بالا مثلا 10 ترابایت برای استفاده سایتای دانلود تو ایران وجود داره یا نه؟
چون من خودم مصرفم خیلی زیاده هرچی هم تحقیق کردم پیدا نکردم گفتم از اساتید فن بپرسم
بله وجود داره
http://www.webhostingtalk.ir/f15/95069/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
افرانت هم 1 به 1 نیست شما 1 ترابایت دانلود کن بعد ببین اگر صدای افرانت در نیومد میشه گفت 1 به 1 هست :)
هیچ دیتاسنتری در ایران قدرت ارائه 1 به 1 ندارد در حجم بالا برخی دیتاسنتر ها به خاطر جذب مشتری 1 به 1 ارائه میکنند اما وقتی دانلود خیلی بالا بره به بهانه های مختلف یا هزینه میگیرند یا سرویس را کنسل میکنند.
چون ترافیک پایه زیر ساخت کشور دانلود خیلی گران میباشد.
یا حق
تو افرانت بیشتر از 1 ترابایت دانلود داشتیم و صداشونم در نیومد .
نقل قول:
اگر میتوانید پاسخ درست و با دلیل و مدرک بدهید ! در غیر این صورت یک سرور مجازی با پهنای باند 30 ترابایت را هم میتواینم بدون هیچ مشکلی در یک زیرزمین در یکی از پاپ سایتهایمان به شما ارائه کنیم ! چه برسد به اسیاتک adls فروش !
عرض کردم آسایتک طبق اعتراف خودشان یک شرکتی است که تازه درحال منسجم شدن است ! تمام هم و غمشان هم adls بوده
قبلا مد شده بود کسی کم میاورد شروع میکرد به بچه مدرسه ای و چیز پی ان فروش گفتن ! الان مد شده میگن adsl فروش ؟!
با این که همه میدونن منظور استارتر چیه یه عده شروع کردن به تعریف مفاهیم بیت و بایت که بکن خیلی حالیمونه . اینقدر میخوان کلاس بزارن به جای درصد مینویسن percent :d
epegcable.com
با توجه به این پروژه epegcable.com که در حال بهره برداری هست و با توجه به peering آسیاتک این امکان بعید نیست !
ولی این رو بدونید که همیشه کاسه ای زیر نیم کاسه هست !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
آیا سرور مجازی یا اختصاصی یا هاست دانلود با پهنای باند خیلی بالا مثلا 10 ترابایت برای استفاده سایتای دانلود تو ایران وجود داره یا نه؟
چون من خودم مصرفم خیلی زیاده هرچی هم تحقیق کردم پیدا نکردم گفتم از اساتید فن بپرسم
یک نفر تو همن فروم سرویس مورد نظر شما رو داره اریه می ده !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
percent :d
اين دليل نميشه حرف بنده در اين مورد اشتباه باشه.
شما يك نفر بودي 1 ترا دانلود داشتي صداشون در نيومد ممكنه هر شرايطي بوده كه فعلا به شما حرفي نزدند مثلا ما :
اگر 10 تا سرور داشته باشيم در افرا و كلي ترافيك آپلودي ماهانه خريد بكنيم يكي از يوزرها 1 ترا مثل شما بكشه شايد افرانت حساس نشه ولي اگر به 2-3 يا 4 ترا برسه حساس ميشه.
ترافيك دانلودي در ايران خيلي گرانتر از آپلودي هست و قابل انكار نيست حالا يكي پهناي باندش خاليه به يكي حال ميده دانلود ميكنه كار نداره يكي پهناي باندش پره همان 1 به 8 دقيق حساب ميكنه و شرايط ديگر ...
به كار شما ميگن دقيقا استفاده از موقعيت ها شما چند ماه - چند سال يا ... تضمين ميكنيد هر ماه 1 ترا دانلود مصرف بكنيد و ديتاسنتر حرفي نزنه به شما ؟ تا كي ؟
نكته خيلي مهم : افرانت پهناي باندي به نام 1 به 1 نداره. شما زنگ بزنيد واحد مالي و به عنوان كلوكيشن سوال بفرمائيد خواهيد شنيد كه ميگويند 1 به 8 ميباشد.
اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد.
يا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
قبلا مد شده بود کسی کم میاورد شروع میکرد به بچه مدرسه ای و چیز پی ان فروش گفتن ! الان مد شده میگن adsl فروش ؟!
با این که همه میدونن منظور استارتر چیه یه عده شروع کردن به تعریف مفاهیم بیت و بایت که بکن خیلی حالیمونه . اینقدر میخوان کلاس بزارن به جای درصد مینویسن percent :d
سلام
من که دارم عرض میکنم مستندات بیرید لطفا ! برای چی کم بیاریم ما خودمون میگیم میتونیم چنین چیزی بدیم !
ضمنا
95percentile
یک مفهوم است !
نه اینکه منظور من 95 درصد بوده باشد
قبل از تعنه و یا ارسال پست تحقیق کرده و حداقل کاری کنید فکر دیگران فکر کنند چنین مفاهیم ساده ای رو ......
بعد دوستان صداشون در میاد بگن ما ادعا میکنیم میدونیم میگیم فرک میکنیم دیگران نمیدونند
ما به نوبه خودمون خیلی بی سوادیم اما پرسنتایل - پرسنت ..... !!!
دوستان نظرتون در مورد این چی هست ؟
http://www.webhostingtalk.ir/f15/95069/
دوستانی که شاتل آشنا دارم لطفا یک تحقیقی کنن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
سلام
من که دارم عرض میکنم مستندات بیرید لطفا ! برای چی کم بیاریم ما خودمون میگیم میتونیم چنین چیزی بدیم !
ضمنا
95percentile
یک مفهوم است !
نه اینکه منظور من 95 درصد بوده باشد
قبل از تعنه و یا ارسال پست تحقیق کرده و حداقل کاری کنید فکر دیگران فکر کنند چنین مفاهیم ساده ای رو ......
بعد دوستان صداشون در میاد بگن ما ادعا میکنیم میدونیم میگیم فرک میکنیم دیگران نمیدونند
ما به نوبه خودمون خیلی بی سوادیم اما پرسنتایل - پرسنت ..... !!!
95percentile
یک مفهوم است ! باریک
Google Translate
نقل قول:
من که دارم عرض میکنم مستندات بیرید لطفا !
مستندات چی چیو ؟