پاسخ : ^^دیجی سرور^^فروش سرور مجازی فرانسه(پاریس)،کانادا و آمریکا از 13 هزارتومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
crackestan
همین الان یک سرور خریداری شده ، منتظر دریافت سرور و تست میباشم
انشالله که کیفیت بی نظیر است
سرور شما شب تحویل داده خواهد شد
با شما تماس گرفته شد
پاسخ : ^^دیجی سرور^^فروش سرور مجازی فرانسه(پاریس)،کانادا و آمریکا از 13 هزارتومان
4 عدد سرور فرانسه با لوکیشن اسپانیا موجود میباشد
4عدد کانادا تا اخر امشب اضافه خواهد شد
چند ماهی میشه از ایشون سرویس دارم اول فرانسه و الان کانادا ساده بگم همه چیز 20
از Uptime گرفته تا پشتیبانی و از همه مهمتر کیفیت!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali0000
چند ماهی میشه از ایشون سرویس دارم اول فرانسه و الان کانادا ساده بگم همه چیز 20
از Uptime گرفته تا پشتیبانی و از همه مهمتر کیفیت!
شما لطف دارید..انشاالله کیفیت باقی بمونه
سلام من هم الان یک vps فرانسه یک گیگ خریداری کردم ان شاالله که کیفیت خوب باشه مثل جوابگوییشون
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid4u
سلام من هم الان یک vps فرانسه یک گیگ خریداری کردم ان شاالله که کیفیت خوب باشه مثل جوابگوییشون
با تشکر
سرور شما تحویل داده شد
با سلام
سرویس خریداری شده ی بنده کی تحویل داده میشه ؟
البته تماس گرفتید و فرمودید که تا آخر امشب معلوم میشه که هزینه رو برمیگردونید یا سرویس رو تحویل میدی .
ممنون میشم کمی زودتر اعلام نتیجه بفرمایید .
( نکته : من سرویسی رو خریداری کردم که متاسفانه موجود نبود . این رو از این جهت میگم تا دوستان فکر نکنند مشکلی پیش اومده . کیفیت سرویس ها توسط دیگر دوستان تایید میشه )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
crackestan
با سلام
سرویس خریداری شده ی بنده کی تحویل داده میشه ؟
البته تماس گرفتید و فرمودید که تا آخر امشب معلوم میشه که هزینه رو برمیگردونید یا سرویس رو تحویل میدی .
ممنون میشم کمی زودتر اعلام نتیجه بفرمایید .
( نکته : من سرویسی رو خریداری کردم که متاسفانه موجود نبود . این رو از این جهت میگم تا دوستان فکر نکنند مشکلی پیش اومده . کیفیت سرویس ها توسط دیگر دوستان تایید میشه )
تیکت کافی بود! 15 دقیقه بعد به شما پاسخ شما داده شد
فروش از فرانسه ادامه دارد
4 عدد کانادا امروز اضافه خواهد شد :)
بنده هم یه سرور از ایشون تهیه کردم چند روز پیش. همه جوره اوکی بوده .
پشتیبانیشونم تا اینجا که انصافا واقعی بوده.من از فروشنده های زیادی سرویس داشتم و دارم زیاد پیش اومده بود که به مشکل بخورم باهاشون سر جواب درست ندادنو پیچوندنو اینا ...
ولی ایشون همیشه آنلاین بودنو پاسخگو .
امیدوارم این روند خوبشون ادامه داشته باشه .
در ضمن من سرویس کاناداشونو گرفتم که خودشون میگفتن فرانسه کیفیتش بهتره ولی همین کانادا هم عالی بود.