پاسخ : کنترل پنل رایگان و ایرانی Iranian Control panel
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
future
نکته اول آقای محترم ... بزرگ شدن بنده به شما فکر نمی کنم ربطی داشته باشه و یا اجازه ای داده باشم که نظر بدی ... و اگر هم می دونی نمی تونی قبول بکنی این مورد رو لطفا توی انجمن عمومی پست نزار شما ...
نکته دوم اگر شما پنلی همچین ساختی باید حتما بدونی که سی پنل هم نسخه ویندوز داره ...
نکته سوم پست رو کامل خوندم که دارم اینا رو میگم
نکته چهارم بیچاره مردم ...
از لحن پاسخ دادن شما شخصیت کودکانه شما مشخص هست
پست شما گزارش شد و همچنین پست های بعد از این شما رو ندیده میگیرم و پاسخی نمیدم چون منطق و شخصیت ندارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil.zare2006
پست شما گزارش شد و همچنین پست های بعد از این شما رو ندیده میگیرم و پاسخی نمیدم چون منطق و شخصیت ندارید
اگر واقعا مدیران وب هاستینگ تالک بخوان برای همچین موردی اکانت بنده رو ببندن همون بهتر که بسته بشه چون بنده با لحن بد صحبت نکردم ... شما هستید که کار اشتباه کردید و هی هم بهانه کودکانه و... میارید ... اگر صحبتی ندارید بکنید بگید نداریم بهانه نیارید والسلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil.zare2006
درود بر شما جناب زارع
کنترل پنل بسیار عالی است و بنده تا 2 روز آینده میخوام برای یک سرویس آپلود سنتر بر روی ویندوز ازش استفاده کنم انشالله پس از 1 ماه نتیجه کارش رو تشخیص میدیم
کارتون قابل تحسین است
انشالله که در تمام مراحل زندگی موفق باشید
در رابطه با این آفای future هم لطفا اعصاب خودتون رو کنترل کنید واقعا ارزشی ندارند که براشون پاسخ بگذارید
و سوال دیگر بنده این است که آبا تا بحال سرویس و سایتی روی این پنل استفاده شده ؟ از لحاظ امنیت چگونه است ؟ بهینه سازی شده است ، برای دیبتابیس و .. ؟
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
future
فقط یک چیزی میگم ... مردم رو خر فرض نکنید که سی پنل 9 کرک شده رو برداشتید ویرایش کردید میگید zPanel ... واقعا برای این آقا و دوستانشون که تاییدشون هم کردن متاسفم همین ..
کمی رعایت حال همدیگر را بکنید!
سی پنل تحت لینوکس ندارد چیزی که شما میفرمایید enkompass هست (املاش احتمال میدهم اشتباه باشد)
این zpanel هست که گسترش داده شده است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SniTomb
درود بر شما جناب زارع
کنترل پنل بسیار عالی است و بنده تا 2 روز آینده میخوام برای یک سرویس آپلود سنتر بر روی ویندوز ازش استفاده کنم انشالله پس از 1 ماه نتیجه کارش رو تشخیص میدیم
کارتون قابل تحسین است
در رابطه با این آفای future هم لطفا اعصاب خودتون رو کنترل کنید واقعا ارزشی ندارند که براشون پاسخ بگذارید
و سوال دیگر بنده این است که آبا تا بحال سرویس و سایتی روی این پنل استفاده شده ؟ از لحاظ امنیت چگونه است ؟ بهینه سازی شده است ، برای دیبتابیس و .. ؟
یا حق
با سلام
تشکر از شما
بله مدت 5 ماه سایت 7 مشتری که سایت هاشون بین الکسای 2500 تا 8000 ایران بود روی همین کنترل پنل روی سرور مجازی بالا بود و هیچ مشکلی نداشتند, کنترل پنل حدود 6 ماه تست شده و مشکلی نداشته
دوستا عزیز بخش پرسش و پاسخ سایت نیز راه اندازی شده : http://quest.zpanel.co
این بخش بمنظور ارائه هرچه بهتر پشتیبانی عمومی, آموزش و رفع مشکل راه اندازی شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SniTomb
درود بر شما جناب زارع
کارتون قابل تحسین است
یا حق
لزومی نداره بنده به شما توضیحی بدم و یا باشما کلا صحبت کنم ...که نظر می فرمایید بنده صحبتم رو کردم اگر دوستشون هستید که خب ادامه بدید به تعریفتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
سی پنل تحت لینوکس ندارد چیزی که شما میفرمایید wocompass هست (املاش احتمال میدهم اشتباه باشد)
تشکر از پاسختون
اما متاسفانه ایشون نمیتونن این تفاوت ها رو متوجه بشن چون تخصصش رو ندارند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
سی پنل تحت لینوکس ندارد چیزی که شما میفرمایید wocompass هست (املاش احتمال میدهم اشتباه باشد)
کمی جستجو کنید پیدا می کنید دوست عزیز
این Zpanel خیلی خوب انتخاب کردید
فقط ای کاش به صورت خلاصه تفاوت ها موارد تقویت یافته را ذکر می کردید
همچنین اگر هم سو با تغییرات نسخه های لینوکس این پنل هم انتشار بدید خیلی خوب خواهد شد
بنده به شدت استقبال میکنم
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
future
فقط یک چیزی میگم ... مردم رو خر فرض نکنید که سی پنل 9 کرک شده رو برداشتید ویرایش کردید میگید zPanel ... واقعا برای این آقا و دوستانشون که تاییدشون هم کردن متاسفم همین ..
عزیزم پروژه دانشگاهی بنده همین Zpanel بود
باهاش زندگی کردم - با یک نگاه میشه تشخص داد
کم لطفی نفرمایید