2 فایل پیوست
پاسخ : گول نخورید ! نتیجه اعتماد به یک پیمانکار طراح وب غیر حرفه ای
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
designA
شما اگر اطلاعی ندارید ، لطفا اظهار نظر نکنید آقای شیوا هاست !
این
Nutrition, Fitness, Beauty, Meditation, Inspiration, Wellness, Healthy Living | WorldLifestyle نمونه اولیه بود و ما براشون داشتیم دیزاین می کردیم که کلا گفتند نمی خواهند و ...
بعد 2 وب سایت دیگر معرفی کردند که گفتند مشابه همینها می خواهند ، ما دقیقا برای آن ها مشابه نمونه های درخواستی دیزاین نمودیم و این وب سایتی که در حال حاظر هست ، نمونه ای هست که دقیقا بر اساس وب سایت های معرفی شده و دقیقا مطابق میل و سلیقه ی آن ها دیزاین شده و در چندین مود این آقا رضایت خودشون از طرح انجام شده رو اعلام کردند .
اصلا صحبت سر طرح نیست ! صحبت این هست که ما هر قدر از ایشان در مورد طرح پرسیدیم ، فقط گفتند فرم و صفحات جداگانه . به این دلیل که دیزای دقیقا مطابق میلشان انجام شده . و مشخص هست که این موارد در حیطه فعالیت های ما نیست .
ما دیگر پاسخی ارسال نمی کنیم و مشغله های زیادی داریم .
برای همگی آرزوی پیروزی و سربلندی دارم .
مشغله های زیادی داری آقای سعدونی ؟
مشغول گرفتن پول پیش از ملت و ارائه قالب اماده هول هولکی در روز آخر ؟
چرب زبونی که آره ما تیم حرفه ای و قوی هستیم ؟
ما پشتیبان شما هستیم ؟ ما دوست شما هستیم ؟
که طرف دو ماه زنگ بزنه و ازت خواهش کنه تورو خدا فونتت رو درست کن ، فرمی که گفتی رو بزار ، فلان پیج که گفتی عکساشو بدین ، راه بنداز .
بله دیزاینا .
نباید هم دیگر در تاپیکی که تا اینجا 890 نفر ! بازدید داشتن پاسخی ارسال کنی .
پاسخ هات رو بزار واسه مشهد حضوری بگو
.
ضمنا دیروز یک نفر بلافاصله بعد از پست شما در پنل وردپرس ما نام نویسی کرد . البته من نمیدونم چطور . ولی شاید شما بدونی : [-(
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...r-new-user-jpg
افزایش سئو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobomas
واقعا ربطی به هم نداشتن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobomas
فکر نمی کنم سایت شما احتیاجی به عضویت داشته باشه! عضویت را ببندید و روی پوشه wp-admin هم رمز بگذارید. بطور کلی برای امنیت وردپرس خوبه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
camelian77
واقعا ربطی به هم نداشتن!
دقیقا همینطوره! من ماندم تشکر های کارفرما بابت چی بوده؟
واقعا نمیشه اعتماد کرد باز خداروشکر ما طراحی رو کامل بلدیم و به کسی نمیدیم طراحی کنه و واقعا هم برای شما ناراحت شدم که اینطور شد...
الان همین سایت نهایی هم کلی مشکل داره:
افزایش قندخون خطر مرگ جنین را به دنبال دارد
فارسی سازی و راستچین کردن قسمت کامنت ها هم وظیفه طراح نبوده؟
در قسمت مشخصات پست هم کامنت ها و کلمه in باید فارسی سازی و راستچین می شده!
قالب آماده انگلیسی که فقط فارسی سازی شده! آن هم کاملا ناشیانه و بد!
مثلا در این صفحه: تغذیه سالم Archives - پزشک آشنا انتخاب بهترین پزشک چرا در تایتل نوشته: category ؟ مگه قرار بر فارسی بودن نبوده؟
تاریخ ها هم که هنوز شمسی نیست!
در منوی اصلی سایت بین پزشک آشنا و که هستیم خط جدا کننده نیست!
بخش های جستجو فارسی نشده: You searched for disable core update - پزشک آشنا انتخاب بهترین پزشک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
دقیقا همینطوره! من ماندم تشکر های کارفرما بابت چی بوده؟
عرض کردم یکبار دیزاینا تهدید کرده بود که اگر ناسپاسی کنید دیگر کاری برای شما انجام نمیدیم !!! عکسشو گذاشتم
ولی دفعه دوم باید چکار میکردم ؟ میترسیدم حرفی بزنم باز بگه دیگه کاری نمیکنم برات . بنابراین گفتم اوکی هست . همین موارد ارسالی بیست روز پیش رو انجام بده .
مسلما وقتی پولو کامل داده بودم دیگه راه برگشت نداشتم .
البته راه دیگه ای هم وجود داشت که الان دارم طی میکنم . ولی کاش همون بار اول میکشوندمش دیزاینا رو مشهد که اینقدر علاف نمیشدم
افزایش سئو
دادا عین مسئله تو واسه رفیقم که تاره وارد زمینه سایت شده بود ایجاد شد که طرف بهش گفت بو باید 200 نقد بدی 200 هزار وسط کار 200 کار اخر کار
خدا بگم چیکارش کنه فکر کن قرار بود عید غدیر خم سایت با قالب جدید افتتاح کنیم چون 3-4 هفته قبلش بهشون کار داده بود تا اون موقع دستمون باشه
اقا 22 بهمن بهمون تحویل دادند یک قالب .................... اخرش اون چیزی که میخواستیم نبود این رفیقم هم گفت پولمون رو پس بده گفت باید 400 هزار دیگه پول بدید گفت نه عزیز نمیخواهیم دیگه بعد از 6ماه و اخرش این قالب ایشون اون قالب رو برداشتند گفتند پول رو پس بدهید تا بهتون بدیم نداد اونم قالب رو برداشت استفاده کرد و یادمه اصلا خوشش نمیومد این قالب رو سایتش باشه بعد از یک سال یک قالب دیگه گذاشت
بگذریم که بعضی افراد واقعا دارند سوء استفاده میکنند فکر میکنند حرفه ای هستند شعار هاشون بیشتر از عمل اشونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
واقعا ممنونم از شما
یکی از مفیدترین پستهای این تاپیک رو زدین
دوستان دیگه هم اگه میتونن ایرادات رو بگن ازشون ممنون میشم
چون با اینکه یک ماه دیگه بیشتر این قالب افتضاح رو سایت نیست و بعدش عوضش میکنم ، ولی میخام تو این مدت هم تا جای ممکن کم ایراد باشه .
سپاس
افزایش سئو