نه اقا انگار نه انگار من نمیدونم چرا کسی هم جواب نمیده
نمایش نسخه قابل چاپ
نه اقا انگار نه انگار من نمیدونم چرا کسی هم جواب نمیده
دوست من , ما تمامی تیکت ها رو زیر 20 دقیقه جواب می دیم با وجود اینکه ایمیل شده بود و اطلاع رسانی هم شده بود
با این وجود و مشغولیت هایی که سرور سوییس داره خیلی دیر به وب هاستینگ تالک می اییم که کاملا طبیعی هست
بله جایگزین در صورتی که تمایل داشته باشید جایگزین خواهیم داد
و تا فردا ظهر نتیجه اعلام خواهد شد
یا سرور ها باز خواهند شد
یا کسانی که به اطلاعات سرورهاشون احتیاج دارند بفرمایند که براشون بک اپ برداریم و بهشون تقدیم بکنیم
یا کسانی که تمایل دارند سرورشون رو انتقال خواهیم داد
ولی باور بکنید ما کلاه بردار نیستیم و واقعا سرمون شلوغ هست
و سرور هم واقعا هر کاری از دست ما بر می اد داریم انجام می دیم
سلام دوست عزیز
کیفیت سرور انگلیس فوق العاده افت کرده، یه فکری به حالش بکنین.
اگه بخواین یوزرهای انگلیس رو هم اضافه کنین دیگه غیر قابل استفاده خواهد شد.
موقعی که من خریدم تو تاپیک نوشته بودید که ظرفیت سرور انگلیس در حال تکمیل هست و فقط 5 تا مونده، حالا نمی دونم چطوریه که دیگه ظرفیتش تکمیل نمیشه!!؟
دوست من اگر دو روز پیش قت می کردید گفته بودم سرور جدید اضافه شد
و در ضمن می شه بفرمایید در چه مواردی افت کرده ؟
پرت ؟ سرعت پردازش و ... ؟
در ضمن لطف می فرمایید بگید که از چه چیزی استفاده کردید که متوجه این مشکل شدید ؟
این سوالات صرفا جهت راهنمایی و کمک هست چون شما اولین و تنها فردی هستید که این مشکل رو داشته
و لطف بفرمایید ایمیلتون رو در سیستم ما بفرمایید تا در این باره در تیکت صحبت بشه
با سلام
با توجه به این ما پیگیری های لازم را انجام داده ایم
ولی در حال حاضر جواب کامل و قطعی را به ما نداده اند که ایا سرور قطع خواهد شد و یا به کار خود ادامه خواهد داد
و در حال حاضر تنها پاسخ انها اینگونه بوده که بجز مدیریت دیتاسنتر کس دیگری نمی تواند در این مورد تصمیم گیری بکند
با این حال به بنده ایمیل زدند که در بدترین حالت که فرمت شدن سرور می باشد اجازه استفاده چندین ساعت از سرور را خواهند داد
تا بک اپ هایمان را برداریم
در اینجا چندین راه حل وجود دارد
1- دوستانی که می خواهند روی سرور های ما بمانند در خواست انتقال سرورشان به یکی از سرور های امریکا و یا انگلیس را بدهند
2- دوستانی که ناراضی ماندند و دیگر نمی خواهند از ما سرویس داشته باشند لطفا شماره کارت خود را ارسال بکنند که مقدار باقی مانده هزینه بهشان برگشت خورده شود
3- دوستانی که می خواهند سرور خود را به دیگر سرویس دهنده انتقال دهند بفرمایند تا برایشان فایل بک اپ از سرورشان داده شود
4- کسانی که تا فردا ظهر می توانند منتظر بمانند لطفا هیچ تیکتی تا مشخص شدن موقعیت سرور ندهند و بعد از مشخص شدن موقعیت سرور می توانند از 3 گزینه بالا هر کدام را انتخاب بفرمایند
تذکر 1 : در بند دوم دوستانی که زیر 3 روز از ما سرور سوییس گرفته اند مبلغشان به طور کامل برگشت خواهد خورد
تذکر 2 : در بند سوم دوستانی که می خواهند خودشان از داده هایشان بک اپ بگیرند منتظر ایمیل های بعدی ما باشند زیرا
چند ساعتی سرور ها برای بک اپ گیری در دسترس خواهد بود که زمان دقیق ان نیز از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد
تذکر 3 : ممکن عملیات انتقال و یا ایجاد سرور جدید و یا پاسخگویی به تیکت ها کمی به طول انجامد به دلیل مشغول بودن اعضا ی تیم
به ایجاد سرور های جدید و حل مشکل سرور سوییس پس لطفا کمی صبور باشید
در نهایت از تمامی دوستان که در این 24 ساعت متضرر شده اند عذرخواهی می کنیم
ولی باور بفرمایید تقصیر ما نبوده و مشکل هم از جانب ما نبود بلکه عده ای انسان های بی مسئول با اتک کردن باعث به وجود امدن این مشکل شده اند
و ما تمامی تلاش خود را برای حل این مشکل به کار گرفته ایم
در ضمن برای کسانی که همچنان بر روی سرور های ما باقی خواهند ماند چند روزی به عنوان جبران خسارت ( هرچند کم ) اضافه خواهد گردید
با تشکر
vpsco
این جمله ای که می گم به هیچ وجه مرتبط با شما نیست و در حالت کلی و عمومی عرض می کنم و امیدوارم شما هم جزو دسته زیر نباشید
عده ای کیفیت سرور رو با *****شکن ها مقایسه می کنند (کریو و .... )و سرعت انها غافل از اینکه ممکنه از کانفیگ نا صحیح باشه و کلی مشکل دیگه و عده دیگه یه نرم افزار سنگین رو نصب می کنند و یا مشکلی در کانفیگ دارند و باعث بالا رفتن لود می شوند
بدون هیچ اطلاعی از سرور تمام مشکلات را بر سر سرور می بینند
در حال حاضر سرعت دانلودی سرور که شلوغ ترین ساعت سرور هست در حدود 32 هست
و به دلیل عدم اورسل به جز مقدار مصرفی رم و سی پی یو توسط خود سیستم عامل و نرم افزار های درون سرور هیچ استفاده دیگه نمی شه
و به راحتی تمام در حال حاضر سرور انگلیس ریموت می شود
*** البته این رو هم بگم در حال حاضر شب هست و میزان دانلود و فشار بر روی دیسک ها زیاد
و وضعیت هارد هامون نسبت به صبح کمی در فشار
ولی این وضعیت کاملا نرمال هست ولی ممکنه کمی شاهد مشکل محسوس ولی جزئی از طرف هارد باشید
تصویر وضعیت هارد نیز اتچ شد - توجه داشته باشید که ما دو هارد جداگانه داریم که از نوع
WD Black editation 7200RPM 64M cache
می باشند
فایل پیوست 16243
وضعیت سرور سوییس چه طور شد تا کی قطع خواهد بود؟
دوست من هیچ تغییری در اون به وجو نیومده
و ظاهرا هم حاضر به همکاری با ما نیستند
در چندین ایمیل به شما و بقیه مشتریان عزیز و گرامی گفتیم که در صورت تمایل سرور جایگزین بدیم و یا مبلغتون رو برگشت بدیم
واقعا دیگه کاری از دست ما بر نمی اد