پاسخ : آموزش گام به گام php به صورت تصویری
بابت اطلاعاتی که به اشتراک میگذارید متشکرم.
این بحث رو میتونید باز کنید تا استفاده کنیم.
متشکرم
سلام
من تازه دارم دانلود می کنم.
خیلی خیلی ممنون
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM -------------------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM -------------------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM -------------------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM -------------------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM -------------------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------
کلا چند تا فایل است؟؟؟؟ من تا حالا 23 تا دانلود کردم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
K1MACLIN
سلام دوست عزیز من همین الان تاپیک رو پیدا کردم و همین الن با این سایت آشنا شدم خیلیییییییییییییییییییییی ییییییی
ممنونم چون من دنبال یه همچین فرصتی می گشتم ممنونم دوست عزیز واقعا ممنونم خودم کار می کنم و در آخر یه سایت
که توسط آموزش های شما یاد گرفتم رو تحویل می دم واقعا ممنونم:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hemaseh
فقط میتونم بگم خیلی خیلی ممنونم
خیلی عالی هستن .
موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliqq
سلام دوست عزیز
الحق و الانصاف که سنگ تموم گذاشتی!
خوب نبود !! عالی بود،عالی!
مرسی
گوود لاک !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alireza_H
سلام
خیلی عالی بود.
من هم خواستم تشکر کنم که کمی از خستگی شما دربیاد.
یا علی
از تمامي دوستان ممنونم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
K1MACLIN
سلام
من منتظر درس 24 هستم
در اولين فرصت حتما .
البته يك بار درس جديد را آپلود كرده بودم اما انگار ناقص آپلود شده بوده كه در اولين فرصت درس جديد را قرار مي دهم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
بابت اطلاعاتی که به اشتراک میگذارید متشکرم.
این بحث رو میتونید باز کنید تا استفاده کنیم.
متشکرم
مباحث تمام شود حتما .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.S.R
سلام
من تازه دارم دانلود می کنم.
خیلی خیلی ممنون
کلا چند تا فایل است؟؟؟؟ من تا حالا 23 تا دانلود کردم.
تعداد فايل ها زياد هست و رو به افزايش هم هست . فقط بايد كمي فرصت كنم و ويديو كلاس هايم را گلچين كنم و مباحث تكراري را جدا كنم .
از دوستان بابت اينكه دير پاسخ مي دهم عذرخواهي مي كنم .
موفق باشيد .
من خیلی آموزش های تصویری دیدم اما به جرات می توانم بگویم این آموزش ها رو در هیچ سی دی آموزشی ندیدم خلاصه تر کنم همه سی دی های آموزشی با حاشیه هستند و در نهایت یه عده چرت و پرت تحویل میدند مثلاً چند ساعت گوش میدی آخر سر یه جستجو رو یاد میگیری اما این فیلم های آموزشی که جناب پرشین سافت گذاشتند واقعاً بدور از هر حاشیه ای هست و هر درس از دقیقه اول تا آخرش یک چیزی را یاد میده و مفید است و اصلاً حاشیه نداره
خیلی خیلی ممنون نمی دونم چطوری تشکر کنم خیلی عالیه من زبان phpرو که سخت می دونستم الان برام شده عین آب خوردن و هر مقاله ای که برای آموزش php می خونم انگار الف ب هست خیلی آسون می اد بهم و خیلی علاقه پیدا کردم .
اما چند تا انتقاد و پیشنهاد :
1 - اون درس هایی که آخرش با Lesson تمام شده روی یک پروژه سایت خبری کار میشه که پروژه اش هم قرار داده شده و خیلی خوبه بعد یکی دوتا درس ها هستند که مثلاً جستجو یک بار گفته شده و تکرار شده
2 - در درس ها این نگفته شده است که مثلاً ما الان ایجاد خبر رو نوشتیم و درست کردیم ولی می خواهیم مثلاً در صفحه اول توی یه کادری نشون داده شود به همراه تاریخ درج خبر و موضوع خبر و ... اینو چطوری درست کنیم ؟
3 - بعضی از درس های صدابرداری اش مشکل داره
4 - پروژه ی دوم که یک سایت هست فکر کنم دانشگاهی بود یادم رفت قالبش خیلی خوشگل بود اونم برای دانلود بزارید .
5 - و اینکه چند تا قالب خام و خوشگل قرار بدید .
6- نحوه ساخت قالب در فتوشاپ رو هم گام به گام به صورت تصویری قرار بدید خیلی ممنون می شیم دیگه چون همه آموزش های اینترنت که گذاشتن ناقص و بی محتوا هستند .
و در نهایت باز از استاد خوبمان تشکر می کنم و خیلی ممنونم از اینکه بدون هیچ چشم و داشتی این آموزش ها رو در اختیار می گذارند .
سلام دوستان عزيز .
من شرمنده تمامي دوستاني هستم كه براي دريافت ويديوهاي جديد به تاپيك سر مي زنند .
به علت درخواست يعضي از دوستان براي شروع از پايه تاپيك http://www.webhostingtalk.ir/f151/%D...1%DB%8C-12045/ ايجاد و در حال كامل كردن آن هستم و بعد از پايان آن حتما اين تاپيك با ويديو هاي جديدي آپديت خواهد شد . مدت زيادي طول نمي كشد .
به دوستاني كه علاقه دارند با ASPX هم كار كنند وعده بدهم كه در حد توان خود ويديوهايي از يكي از كلاسهايم ركورد كرده ام و در يك تاپيك جداگانه براي دوستان قرار خواهم داد .
دوستان اگر كاستي در ويديو ها وجود دارد شرمنده چون ويديوهاي ركورد شده از كلاس ها مي باشد و معمولا بعضي از جلسات دچار مشكلات صدا و كيفيت تصوير خواهند بود .
موفق باشيد .
اگر پستی نمیزنیم به خاطر اینه که حرفی برای گفتن در این زمینه نداریم ولی با تمام علاقه پیگیری میکنیم.
انشا الله در اینده نزدیک یکی از کارهام رو که طبق اموزش های شما ساختمش عمومی میکنم. کار ساده ای هست اما اولین پروژه من بود . :)
از persiansoft تشکر فراوان برای آموزش عالی ایشون .
تمامی فایل ها رو دانلود کردم و طی این هفته همه را خواهم دید و من نیز به جمع مشتاقان این تاپیک می پیوندم .
پ.ن : در صورت لزوم اطلاع بدید فایل را روی سایت شخصی خودم لینک مستقیم کنم چون می دونم دانلود از رپیدشیر برای برخی دوستان سخته .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sohrab.khan
از
persiansoft تشکر فراوان برای آموزش عالی ایشون .
تمامی فایل ها رو دانلود کردم و طی این هفته همه را خواهم دید و من نیز به جمع مشتاقان این تاپیک می پیوندم .
پ.ن : در صورت لزوم اطلاع بدید فایل را روی سایت شخصی خودم لینک مستقیم کنم چون می دونم دانلود از رپیدشیر برای برخی دوستان سخته .
نیکی و پرسش ؟