چه تهدیدی-فبلم بازی نکن آقا -مال مردم خورید شما
بالاخره از یه جا صدای یکی در میاد
شما تیکت هارا بیارید اینجا عکسشو بزارید این فیلم هارا هم بازی نکنید
اگه بخواین من همه مدارک موجود را همین جا میزارم
شما نمیتونید با این کارا خودتو خوب جلوه بدید
نمایش نسخه قابل چاپ
اون کسایی که ایشون رو تایید کردن کجان که پولی که از من خورده رو پس بگیرن!
هرکی از مامانش قهر کرده هاستینگ زده بقیه هم تاییدش کردن!
اقای محترم این چه جور مزخرفاتیه که نوشتی من نزدیک به یک ساله از این بنده های خدا خرید دارم و همیشه هم جواب گوی تماسهای ما هستند و هم اینکه پشتیبانی عالی دارن چرا بی خودی تهمت میزنی من که تا این لحظه جز خوبی و اخلاق خوب از سایت و تیم پشتیبانی نوول سرور چیزی ندیدم و حتی نیمه های شب به مشکل خوردم جواب گوی من بودن. شما لطفا برو جای دیگه بساط تهمت پهن کن باید از خودت خجالت بکشی . من همیشه گفتم ادم خوش معامله شریک مال مردمه . با ارزوی موفقییت همیشگی نوول سرور
از مدیران خواهشمندم به این تاپیک یه رسیدگی بفرمایند ا
دوست عزیز اینجا جای ارتقا پستت نیست مدارکی دارید به مدیران ارجا بدین در غیر این صورت از نظر شما همه کلاه بردارن!!
چه تحمتی بنده از حق خودم نمیگذرم ایشون 20 تومان پول مارو خورده حالا پدرکشتگی با من داره یا نه نمیدونم شاید این مشکل را با شما نداشته:
بنده همین جا چند تا از عکس هایی که گرفتم را میزارم خودتون قضاوت کنید:
فایل پیوست 16464
این فاکتوری است که این آقا بابت کانفیگ صادر کرد و من پرداخت کردم ولی کانفیگی که هیچ وقت انجام نشد
فایل پیوست 16465
اینم مال موقعی که ما درخواست دادیم پولمونو برگردونن
فایل پیوست 16466
اینم چند تا تیکت قبلش البته جالب اینجاست که من 20 بار تو تیکت هام شماره حساب دادم که پولو برگردونن که این آقا به روی خودشم نیاورد و مدام جواب سر بالا داد:
چندین تیکت بعد از اینها من دادم که آقا این پول مارو بده که این آقا جواب نداد و در نهایت بدون اطلاع اکانت کاربری منو بسته بدلیل توهین -واقعا مسخرس چون من حقمو میخوام یعنی توهین کردم؟؟؟
هاستینگی که به خاطر 20 تومان اینکارارو میکنه معلومه چندتا مشتری داره
اون آقایی هم که اومده میگه بساط تهمت و این صحبت ها باید بگم بهشون من با خیلی از هاستینگ های همین انجمن کار کردم شما نمیخواد به من تذکر بدید من که بیمار روحی نیستم یا با این آقا دشمنی ندارم من حقم را میخوام این آقا اگه دنبال دردسر نبود بدون چون و چرا باید پول مارو پس میداد
شما که در جریان نیستید باز هم عکس موجود اگه شبه ای وجود داشت همش را میذارم
با سلام و احترام خدمت شما کاربر به ظاهر محترم!
این آقا از ما درخواست کانفیگ کردن طبق عکس زیر که به دلیل ping ندادن سرور اعلام شده کافیگ انجام نشد و درخواست cridit کردن پول دادن و پول کردیدیت شد طبق دو عکس زیر:
فایل پیوست 16470
فایل پیوست 16471
از ما یه سرویس داشتن که تارخ 2013/10.26 تاریخ سر رسید ایشون بوده که از حسابشون طبق دو عکس زیر کسر شده است
کل فاکتورهای پرداختی:
فایل پیوست 16472
فاکتور آخر که پرداخت شده از کردیت این آقا کسر شده است
cridit :20000T
هزینه تمدید 19900
مانده 100 تومان
فایل پیوست 16473
به شماره فاکتور ها توجه کنید همه جیز روشن است(زیز کارکرد این آقا در پنل درگاه ما موجود است )
در تاریخ2013-10-29 11:48 برای سرویس ایشان abuse اومد و تیم ما از طریق تیکت به این فرد اطلاع داذه شد
این فرد در ساعت 2013-10-29 17:30 حدود 6-7 ساعت بعد به تیکت پاسخ دادن و دیتاسنتر ip را نال کردن
و به ایشان گفته شد میتونید سرور انتقلال بدیم براتون و هزینه ip بدین
و......
اگر بازم مشکلی داشتی باز هم قوانین سایت نقض نکنید و به مدیریت مدارکتون ارجا بدین!
با تشکر نوول سرور