کانفیگ پنل ها برای رم 4 رایگان می باشد...
+2 عدد رم 2 تحویل داده شد.:65:
نمایش نسخه قابل چاپ
کانفیگ پنل ها برای رم 4 رایگان می باشد...
+2 عدد رم 2 تحویل داده شد.:65:
یک عدد رم 1 گیگ به فروش رفت
سرور اول و دوم تکمیل شد!
1 سرور خالی دیگر باقی مانده...
ویدئوی تست سرعت وی پی اس در باز کردن فایل ها :
دانلود کنید ! - 1.8 مگابایت
- رم 1 می باشد.
اقا این قطعی سرورتون خیلی زیاده یک فکری به حالش بکنید در غیر این صورت چاره ای جز کنسل کردن نیست .ممنون
یه بنده خدایی روی سرور هست خیلی خیلی از هارد کار میکشه. هنگ میکنه سرور.
دارم پیداش میکنم. پیدا شد ایشون، آپتایم درست میشه.
خدا رو شکر قطعی ها هم که کمتر از 10 دقیقه هست تو روز. اونم یک بار. بخاطر اون هم بسیار شرمنده هستم.
صبر کنید ایشون رو پیدا کنیم... ( اگر کسی سرور رو از ما برای انکود و اینا گرفته اعلام کنه. اگر خودمون پیدا کنیم، ساس میشه و وجه برگشت داده نمیشه. )
بعضی از دوستان لطف میکنن و سرور میخرن، درحالی که سرعت اینترنت خودشون پایین هست، تیکت میدن میگن، سرعت سرور پایین هست. لطفا وجه رو برگردونید!
دوستان توجه کنید که یک سرور فقط وجه رو در مورد مشکلات سرور خودش برگشت میده نه مشکلات اینترنت شما! 10 ها نفر سرور خریدن و همگی گفتن لنگه این سرعت رو تاحالا ندیدن! امکان نداره که برای یه نفر سرعت کم باشه الا کم بودن سرعت اینترنت خودتون.
برای اثبات این قضیه هم از سرور همون دوستمون که گفتن سرعت پایینه یه ویدئو 30 ثانیه ای اماده کردم که میتونید ملاحظه کنید:
متنی که دوستمون برامون تیکت کردن :
اینم فیلم از همون سرور :نقل قول:
آی پی که واسم فرستادین همونی که بهش وصل میشم ، ولی پینگ میکنم خوبه ولی وقتی وصل میشم مخوام باهاش کار کنم خیلی گیر میکنه !! مثلا گوگل کروم که میزنم باز بشه 1 دقیقه طول میده تا باز بشه ، بعد هم که باز میشه برنامه گوگل کروم قفل میکنه و صفحه کلا سفید میشه !! با اینترنت اکسپلور هم بدتر از اینه ، بعضی موقع اصلا باز نمیشه D:
دانلود کنید ! - 1.8 مگابایت
من با سرور های دیگه ای که دارم هم از این مشکلات دارم .. در کل چون بروزر به نظر من گرافیکه سایت رو لود میکنه و از اونجایی که سرعت وی پی اس مستقیما با سند و رسیو اینترنت ما در ارتباطه من فک میکنم سرعت نت ایشون پایینه ... من با ۵۱۲ک راحت کار میکنم . البته بروزر رو هم عرض کردم رو همه سرورها این مشکل رو دیدم و مختص سرور ایشون نیست. در کل من از صبح دارم دانلود میکنم و به همون میزان آپلود .. مشکلی نداشتم . اون دوستی هم که انکود میکنه پیلیز بگه :d
سرعت و کیفیت خوبه فقط یک کم قطعی داشت که ایشالا حل شده.