خدارو شکر مشتری های دیگه از همین انجمن شاهد جواب دادن به تیکت ها در زیر 10 دقیقه هستن!
اما شما نتونستی درک کنی که ما توی دیتاستر ننشستیم و دیتاسنتر باید کلیه تست های که گفتیم اجام بده تا مشکلی اگه هست حل بشه!
واقعا که...
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید بنده یک گرم منطق ندارم و به فرض حق با شما
عزیز الان من 5 روز هست که سرور رو تحویل گرفتم ولی منتظر شما هستم که اون مشکل رو درست بکنید
الان داریم روز 5 رو سپری می کنیم و تا 6 ساعت دیگه به روز 6 ام وارد می شیم و من تا حالا از سرور حتی 1 ثانیه هم کار نکشیدم
با این همه مشتری قرار بود یا تا دیشب اوکیش بکنیدو یا امروز تا ساعت 10 مبلغ رو برگشت بزنید
بنده که بیکار و الاف نیستم کلی مشتری دارم که باید جواب اونا رو هم بدم
الان دقیقا 24 ساعت هست که شما تیکت بنده رو جواب ندادید بعد می گید ال و بل
حالا شما قضاوت بکنید بنده یک گرم منطق ندارم یا شما که می رید گردش و تفریحتون رو می کنید بعد می ایید تیکتتون رو جواب می دید
اگر نمی دونید بدونید
هر کسی که سرویس می فروشه چه ارزون و چه گرون در مقابل اونچه که فروخته مسئول و پاسخگو هست و اگر سرویس دهنده سرویسش معیوب باشه و پشتیبانی هم نداشته باشه
غلط می کنه می اد سرویس دهی می کنه
این جمله بالا مخصوص شما نبود
حالا شما ببین جزو ادم های جمله بالا هستی یا خیر
شما یا زبون فارسی مارو متوجه نمیشی یا کلا نمیخوای که حرف مارو متوجه شی :)
دروغ هم کافی...
اکی اگه واقعا 24 ساعت هست به تیکت شما جواب ندادیم لطفا شکایت کنید با سند و مدرک.
ما هر حرفی ممیزنیم انگار شما اصلا نخوندیش باز یه حرف و یه دروغ جدید...
دیگه هیچ جوابی به پست هاتون نخواهم داد!
بنده چه دروغی گفتم ؟
شما که دروغ نمی گی ؟ اگر بله الان سرور تا کی اماده می شه ؟
در ضمن من ظهر ساعت حدود 12 بود تاپیک زدم تمام و کمال همه مدارک رو هم قرار داده بودم
ولی مدیرران پاکش کردند
ولی واسه یه نمونه قرار می دم خدمتتون
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...88%D8%B1-9-jpg
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...88%D8%B1-8-jpg
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...88%D8%B1-7-jpg
ساعت و تاریخ به وقت سیستم شما
28/07/2013 07:43
شما که میگی درک داری و دروغ گو نیستی
اون قسمتی از متن ما که گفتیم تا دیتاسنتر جوابی نده ما جواب الکی به شما نمیتونیم بدیم بزارید
2 روزه اومدید تو این کار هنوز نمیدونید خرید سرور اختصاصی با خرید چیپس یا پفت از سوپر مارکت متفاوت :)
هر جایی لازم بود سری جواب دادیم بقیه موارد که دیر جواب دادیم منتظر جواب دیتاسنتر بودیم.
سعی کنید بفهمید ;)
دوست عزیز شما انگار نمی تونی بنده مشتری دارم و اونم خب انتظار داره که سرویس رو سریع بهشون تحویل بدیم
بله شما توی دیتاسنتر ننشستی و کار از دست شما خارجه ولی بنده چیکار کنم
الان 6 روز هست که بنده منتظر پاسخ شما هستم که شما هم توی هر پاسخ می گید امروز , فردا
و یا می گید به دیتاسنتر ارسال کردیم در حال تست نهایی هست !!
اقا تست نهایی 1 روز , 2 روز اخه تست نهایی بیش از 6 ساعت نمی کشه که هنوز 3 روز از تست نهایی گذشته ولی مشکل همچنان پابرجاست
شما لطف کن به ما بگو کی مشکل حل می شه ما صبر کنیم
اخه این 6 روزه دارید هر روز می گید حل می شه !
حالا تکلیف ما رو روشن بکنید
چه جالب اقا تازه داشتی می گفتی کاربرامون شاهدن ما تیکت ها رو کمتر از 10 دقیقه جواب می دیم
اون از اون که بنده دروغ گو نیستم
دوم اینکه عزیزم شما 2013 عضو شدی 142 تا هم پست داری
بنده 2010 عضو شدم 349 تا هم پست دارم و اگر سرچی بفرمایید توی تاپیک اکثرا اموزشی اونم در مورد سرور هستند چون
تاپیک فروش و متفرقه جزو پست محسوب نمی شه
در مورد تعداد تشکر ها هم یه نظری باندازید که چقدر از پست هام مفید بوده
بنده فرق بین چیپس و پفک خریدن رو با سرور فروشی رو می دونم
بنده از توکانت اقای علمدار هم سرویس دارم همین الانشم که سرویس دارم راضی هستم و مشکلی نیست
چرا با اونا همچین مشکلی رو ندارم؟؟
پس شما برو اول خودتون رو اصلاح بکنید
بنده همچین حرفی زدم ؟
دوم اینکه عزیز بنده معیار رو نگفتم اینه گفتم که شما دارید اشتباه قضاوت می کنید که بنده دارم از سوپرمارکت خرید می کنم
بنده 3 سال هست که اینجا عضوم و در این مورد فعالیت می کنم و شما در مورد من اشتباه فکر می کنید
اون اعداد و ارقام رو هم اوردم که بدونید بنده کهنه کارم
در ضمن اکثر کسانی که توی هاستینگ فعالیت می کنند ( افراد مشهور و حتی صاحب شرکت ) اینجا اکانت داشته و فعالیت می کنند
صرفا جهت اطلاع