پاسخ : کسی از hiweb سرویس داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
با سلام خدمت همه دوستان عزیز ما پهنای باند اختصاصی خریدیم برای مرکز داده در اهواز و اینکه ما جفت مخابرات هستیم سلزی که از خط گرفتن 27 متر بود و اینکه نویز خط و دان استرون و اپ استرون ما 35 دی بی هست که دقیقا خود 8 رو بدون شیرینگ میده و پورت ازاده و اینکه پهنای باند نامحدود هست که ماهیانه 3 میلیون هزینه میشود برای این پورت .
خب بزرگوار داخل speedtest.net هم یک تست بگیرید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SainaServer
بله درست هست ولی نه با قیمت 25 هزار تومان دوستِ عزیز!
من که گفتم 25 نمیدم و اینکه اگه بخواهید 8 مگ بگیرید دقیقه 990 کب میده بهتون ولی این اختصاصی هست قربان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
من که گفتم 25 نمیدم و اینکه اگه بخواهید 8 مگ بگیرید دقیقه 990 کب میده بهتون ولی این اختصاصی هست قربان
بله حرفی توش نیست عزیز !
موفق باشید.
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
شمال هنوز توی توهم خرد سالی زندگی می کنی ؟
نهایت سرعت انتقال سیم مسی 23 مگابایت هست که در ایران حداکثر 10 مگابایت در دسترسی هست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
شمال هنوز توی توهم خرد سالی زندگی می کنی ؟
نهایت سرعت انتقال سیم مسی 23 مگابایت هست که در ایران حداکثر 10 مگابایت در دسترسی هست .
من نمیدونم شما چرا نمیفهمی مرد حسابی میگم فیبر میفهمی یا نه من میدونم سیم مسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
با سلام خدمت همه دوستان عزیز ما پهنای باند اختصاصی خریدیم برای مرکز داده در اهواز و اینکه ما جفت مخابرات هستیم سلزی که از خط گرفتن 27 متر بود و اینکه نویز خط و دان استرون و اپ استرون ما 35 دی بی هست که دقیقا خود 8 رو بدون شیرینگ میده و پورت ازاده و اینکه پهنای باند نامحدود هست که ماهیانه 3 میلیون هزینه میشود برای این پورت .
پس شما دارین پهنای باند اختصاصی رو با اینترنت با ضریب اشتراک ۱ به ۸ و... مقایسه میکنی خیلی هم عالی...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
پینگ ۷۶ از ۵۰مایل... عزیز ما با پشتیبانیمون سر اینکه پینگ ما چرا بالا ۱۳ میره دعوا داریم :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
من نمیدونم شما چرا نمیفهمی مرد حسابی میگم فیبر میفهمی یا نه من میدونم سیم مسی
نزار بهت بخندن hi web اصلا نمی تونه روی فیبر سرویس بده :71:
شما همه رو مثل خودت فرض نکن این سرعت تست شما به فونت ها دقت کن تا بدونی به چه آماتوری ویرایش کردی .
فاصله گزاشتن هم یادت رفته اول راهنمایی هم خونده باشی باید بدونی فاصله باید بزاری isp:D اینطوری باید باشه isp: D
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...9546601299-png
این تست سرعت اصلی
http://www.speedtest.net/result/2952756535.png
چیزی نمی گیم به این معنی نیست نمی دونیم به خاظر بی تفاوتی هست با توهمات خودت خوش باش .
8 مگ دانلود رو یا چه سرعتی دارید؟