سلام می تونم کمکتون کنم هم خودم و هم دوستم.
دوستم کد نویس php هم بلده می تونه کمکتون کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام می تونم کمکتون کنم هم خودم و هم دوستم.
دوستم کد نویس php هم بلده می تونه کمکتون کنه
سلام دوست عزیز اگه برنامه نویسی رو به صورت حرفه ای بلدید می تونید پیام بدید و توانایی هاتون رو بگید در صورت نیاز عضو تیم برنامه نویسی میشید
اگه نه شماره موبایل و ایمیلتون رو پ خ کنید در زمان راه اندازی نسخه آزمایشی به شما اطلاع داده میشه که بیاید و سیستم رو تست کنید
سایت اخبار پروژه راه اندازی شد...
دوستان می تونن برای دیدن آخرین اخبار و عضویت در خبرنامه و تیم آزمایش سیستم و یا همکاری با ما به این سایت مراجعه کنن
پارس ویا پروژه شبکه وبلاگ نویسی
www.parsvia.com
up
درود
سایتی داریم که بازدیدش بالا 20 هزار تا هست .و حدودا روزانه 15 هزار تا ای پی وارد میشه ! اگر نیاز دارید در خدمتم
دوستان عزیز
به یک سرمایه گذار و تعدادی برنامه نویس حرفه ای PHP نیاز مندیم. از طریق ایمیل زیر یا سایت یا پ.خ با ما در تماس باشید
parsvia@gmail.com
پارس ویا » پروژه شبکه وبلاگ نویسی
من هم تست میکنم مهندس .
سلام دوستان. شرمنده مدتی نبودم
پس از گفت و گو های بسیار با شرکت ها برای برنامه نویسی این پروژه تصمیم بر این شد که بنده یک تیم برنامه نویسی تشکیل بدم و کار رو خودم انجام بدم!
تیم برنامه نویسی در حال تکمیل شدن هست
طرح های اولیه رابط کاربری ساخته شده و در حال تکمیل طراحی های سیستم هستیم و پس از اتمام کار های گرافیکی برنامه نویسی آغاز میشه
به امید خدا بعد از راه اندازی نسخه بتا به شما عزیزان اطلاع میدیم
این سیستم رو ابتدا فقط همین عزیزانی که درخواست تست دادن می تونن بررسی کنن و از نظرات این عزیزان برای نسخه ی اصلی سیستم استفاده میشه
از دوستانی که توانایی سرمایه گذاری رو دارند دعوت به همکاری می کنیم
عزیزانی که قصد سرمایه گذاری روی این پروژه رو دارند از طریق پیام خصوصی با ما تماس بگیرن
ممنونم