دقیقا مشکل سرویسشون همین مشکل در پاسخگویی هست ...
نمایش نسخه قابل چاپ
ممکنه بعد از 2 روز بیان ( یا چند ساعت ) و بگن دفترشون بنایی داشتند و مشکلات دیگر ...
--- اصل مهم در سرویس دهی " پشتیبانی " می باشد !
دوستان اینقدر بی انصاف نباشین بخدا
توی این چند وقتی که مهدی رو میشناسم ، یکی از بهترین فروشنده های اینجا بوده و همه جوره با مشتریش راه اومده !
بقول این دوستمون تا زمانی که سرویس مثل گل و بلبل سرپاست و دارین با قیمت 20 تومن به اندازه یه وی پی اس 70-80 تومنی ازش کار می کشین که هیچی!حالا 24 ساعت یکی جواب نده ( شاید مشکلی براش پیش اومده، شاید اتفاقی افتاده و هزار شاید دیگه ) میشه کلاهبردارو *** و...
یخورده انصاف هم خوب چیزیه...
من خودمم از ایشون طلب دارم و اینم گفتم که نگین که تو چکاره ای این وسط و مشخص باشه که کی به کیه...
منم که میگم خود آقای گنجه و سرور هاشون خیلی عالی هستن ،فقط مشکل پاسخگویی هست که نمیدونم چه اتفاقی افتاده که وقت نمیکنن حتی به اینجا بیان یه جواب کوتاه و مفید بزارن
ولی بازم میگم سرور بعد از آماده سازی و تحویل بسیار عالی کار میکنه و اگه یه فکری برای پاسخگویی سریع تر بکنن هم برای خودشون هم برای بقیه بهتره ، الان چندتا کاربر به من پیام زدن که سرویس ایشون چطوره ؟ منم از روی سروری که الان دارم و خیلی هم خوب کار میکنه بهشون جواب میدم و میگم خیلی مناسب هست ولی جواب این دوستانی که به هر دلیل ناراضی هستن و یا در تحویل سرویسشون تاخیر پیش اومده رو چون اطلاعی ندارم چی شده نمیتونم بدم و فقط امیدوارم زودتر مشکلشون حل بشه یا اینکه پاسخی دریافت کنن
من که گفتم این آقا کلاه برداره :)) اطلاعات منم از تو سایت پاک کرده که نتونم تاپیک انتقاد بزنم :))
کلاهبردار نیستند اما ساپورتشون ضعیفه
به نظر من ساپورت اولویت بیشتری داره در یک سیستم فروشی که نیاز به هرگونه پشتیابنی ای وجود دارد ! ...
این نیست که فروش انجام بشه و خداحافظ
این بهترین سرویس برای شما و من رفتم ..
----
ایشون علرغم حضورشون در 20 ساعت پیش پاسخ ندادند به این تاپیک ...
مهدی جان برادر بیا یه جوابی بده کاکو...
اینجوری که نشد بیای توی سایت و بری و نه جوابی ؟نه....
همه بدبین میشن.
دوستان یه موضوعی هست !
بنده خودم ناراضی بودم ولی بعد از دریافت سرور و کیفیت و قیمت اون واقعا حیرت زده شدم
سرویس های ایشون عالیه تحویل هم 2 ساعت بعد دادن
یکمی پشتیبانی ضعیفه و کیفیت سرور ها بهترین هست
بدون تایم اوت و .....
امیدارم آقا مهدی پشتیبانیشم خوب کنه که دیگه تک ! بشه
اون دوستیم که مشکل داشت مشکل از خودشه
امیدارم راهنمایی لازم رو کرده باشم
دوستان از دیشب ساعت 21:00 سرور من برای اولین بار قطع شده است
هیچ ایمیلی(حتی Spam) برای من ارسال نشده است...تیکت هم زده اند، متاسفانه تاکنون پاسخ نداده اند.... آیا شما اطلاعی دارید؟؟؟... آیا قصد انتقال داشته اند؟؟؟
متشکرم:53: