پاسخ : ارائه مستقیم سرور های مجازی vps قدرتمند از کانادا - لینوکس و ویندوز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Faraz4u
من هم خریداری کردم البته زمان زیادی ازش نمیگذره . ولی مشخصه با کیفیت هست
چند تا حسن خوب داره
cpu قوی داره . یعنی من تا بحال هر vps ای میگرفتم خیلی لود سرور بالا میرفت روی 10 . یا متوسطش روی 4 بود از توی سی پنل . ولی الان زیر 1 هست لودش
وقتی هم هیچ سایتی روش نباشه دقیق روی 0.0.00.0 هست . مثل vps ها دیگه الکی مصرفی نداره
یه جورایی فرق ایرانی و خارجی رو میشه دید :d
پردازنده که یک پردازنده 4 هسته ای ابتدایی هست به نام q6600 که مال دسکتاپ هست.اماخوب شاید فعلا تعداد سرورمجازی ها رو این سرور کم باشه لود عجیب پایینه واسه منم جالبه ایمن لود0 نمیدونم والا ولی من که خیلی راضیم سروریس فوق العاده هست دیروز تست کردم یه فایل 2گیگی رو wget کردم لود چندصدم اومد بالا:39:اما ای کاش منیج شده تحویل میدادن من خودم از این ورو اونور اموزشا رفتم یه فایروال نصب کردم که الان برای ftp باید فایروال رو خاموش کنم هروقتی کارم تموم شد فایروالو روشن کنم چون واقعا بلد نبودم و از رو اموزشها فقط نصب کردم و کانفیگ نکردمش.اما تنها چیزی که کم داره منیج هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Linux
پردازنده که یک پردازنده 4 هسته ای ابتدایی هست به نام q6600 که مال دسکتاپ هست.اماخوب شاید فعلا تعداد سرورمجازی ها رو این سرور کم باشه لود عجیب پایینه واسه منم جالبه ایمن لود0 نمیدونم والا ولی من که خیلی راضیم سروریس فوق العاده هست دیروز تست کردم یه فایل 2گیگی رو wget کردم لود چندصدم اومد بالا:39:اما ای کاش منیج شده تحویل میدادن من خودم از این ورو اونور اموزشا رفتم یه فایروال نصب کردم که الان برای ftp باید فایروال رو خاموش کنم هروقتی کارم تموم شد فایروالو روشن کنم چون واقعا بلد نبودم و از رو اموزشها فقط نصب کردم و کانفیگ نکردمش.اما تنها چیزی که کم داره منیج هست
با تشکر از شما که سرور ها را تست کردید و نظرات خودتون را نوشتید . همانطوری که میدونید ما نماینده رسمی فروش دیتا سنتر netelligent.ca در ایران هستیم و تمام سرور ها را مستقیم از دیتا سنتر خریداری میکنیم البته سرور های مجازی بین canix و این دیتا سنتر mix میشن ولی هر دو از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند و دیتا سنتر اپ تایم 99.99 تا 100 درصد را تضمین کرده است
سرور ها توسط دیتا سنتر ست اپ میشن و تمامی استاندارد های لازم رعایت میشه برای مثال برای سرور ویندوز حداکثر 8 سرور ساخته میشه تا کیفیت و سرعت بالا نگه داشته بشه و در سرور های لینوکس هم بدینگونه عمل می شود . همچنین از معدود شرکت ها در ایران هستیم که بر روی سرور های ویندوز نسخه اصلی و ارجینال ویندوز 2003 یا 2008 را نصب میکنیم .
شاید برخی ها فکر کنند قیمت پایین نشان از کیفیت پایین هست ولی ما ثابت کردیم که نه سرور تست ارائه میکنیم نه سرور رایگان نه .... تمام تلاش را در بالا نگه داشتن کیفیت انجام میدیم .
درباره منیج سرور ها فایروال و یک سری برنامه های مورد نیاز را به رایگان برای مشتریان نصب میکنیم . درباره نصب فایروال هم فایروال را روی سرور بصورت دیفالت نصب میکنیم ولی خوب تنظیمات و باز و بسته کردن پورت ها بر روی فایروال یک مسله سلیقه ای هست که با توجه به نیاز خودتون میتوانید این کار را انجام دهید . و این رو توجه داشته باشید منیج سرور ی بحث جداگانه ای دارد و برای این کار باید هزینه های بالایی را پرداخت نمایید تا به حد ایده ال از امنیت برسید .
عزیز مثل اینکه سایتتون مشکل داره ، بالا نمیاد !
Fatal error: Unable to read 4061 bytes in /home/afrawebn/public_html/index.php on line 0
:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hesssam
Fatal error: Unable to read 4061 bytes in /home/afrawebn/public_html/index.php on line 0
بارها درمورد سایت پاسخ داده شده ایشون گفتند که با دایرکت ای مشکل دارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hesssam
یه مشکل کوچیک با شرکت ثبت کننده دامین( دایرکت آی ) داشتیم که با پیگیری این مشکل حل شد . شما میتوانید درخواستتون رو بصورت تلفنی یا از طریق فروم برای ما ارسال نماید اگر نیاز به سرور داشته باشید کمتر از 1 ساعت سرور را به شما تحویل میدیم و اگر نیاز به نصب پنل دایرکت یا سی پنل داشته باشید مقداری زمان تحویل طول خواهد کشید چون باید درخواست را ارسال نماییم و ....
این پکیج موجود نیست ؟؟ من میخوام :39:
20 gb space
512 mb guaranteed ram
300 gb bandwidth
ip addresses: 1
100 mbps uplink
ویندوز بعد اینکه یه چیزی تو همین مایه ها باشه ، یه خورده پایینترم باشه مشکلی نیست
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hesssam
این پکیج موجود نیست ؟؟ من میخوام :39:
20 gb space
512 mb guaranteed ram
300 gb bandwidth
ip addresses: 1
100 mbps uplink
ویندوز بعد اینکه یه چیزی تو همین مایه ها باشه ، یه خورده پایینترم باشه مشکلی نیست
ممنون
رم 1 گیگ گارانتی
نصب ویندوز ارجینال 2003 یا 2008 بر روی سرور
اپ لینک 100
اپ تایم 100 درصد
ماهانه 35 هزار تومان که ماه اول 5 هزار تومان برای شما تخفیف در نظر میگیریم .
قیمت خیلی بالاست !!! تو پست های فبلی قیمت خیلی پایین تر بودا !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hesssam
قیمت خیلی بالاست !!! تو پست های فبلی قیمت خیلی پایین تر بودا !!
یک مدت محدود افر برای سرور های ویندوز داشتیم و با اون قیمت قبل ارائه میکردیم . برای خرید سرور خوب باید هزینه پرداخت کنید لایسنس ویندوز ارجینال هزینه بر هست اپ تایم و سرعت بالا هزینه بر هست .
خوشبختانه سرور های با کیفیت پایین و ویندوز های کرک شده ارائه نمیکنیم و افتخار هم میکنیم که قوانین کپی رایت و بین المللی را رعایت میکنیم و از معدود شرکت هایی در ایران هستیم که ویندوز نسخه ارجینال بر روی سرور های مجازی نصب میکنیم . :68:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HeSsSaM
ممنون
سرویس هایی که ارائه میکنند عالیه :)
پ . ن : http://www.webhostingtalk.ir/images/...ost_thanks.gif