پاسخ : فروش سرور های مجازی المان و فرانسه لایو سرور×رم 512 فقط 19000 تومان×منابع اختصاصی×گارانتی بازگشت در هر زمان در صورت نارضایتی
دوست عزیز من خدمت شما عرض کردم باید از پارس پال واریز به حساب اصلی ما بشه سپس وجه رو تقدیم شما کنیم.
هنوز وجه واریز نشده به حساب ما ، واریز شد چشم !
پاسخ : فروش سرور های مجازی المان و فرانسه لایو سرور×رم 512 فقط 19000 تومان×منابع اختصاصی×گارانتی بازگشت در هر زمان در صورت نارضایتی
دوست عزیز حتمآ باید به شما عکس بدم که پارس پال هنوز وجه رو واریز نکرده ، بنا به دلایلی تمامی درآمد شرکت در پارس پال نگه داری میشه !
لطفآ صبر کنید تا وجهتون برگشت بشه !
ما سر حرفی که زدیم هستیم ! اگر وجهتون رو برگشت نکردیم تا امشب سپس اقدام به ارسال پست کنید .
تایید میشن
پشتیبانی خیلی خوبی دارن
Recoba
دوست عزیز ایشون پول شما رو که نمیخوان بخورن!
کمی صبر کنید و عجول نباشید !
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariansafaei
تایید میشن
پشتیبانی خیلی خوبی دارن
تشکر عزیز...
نظر لطف شماست
فروش سرور های مجازی المان و فرانسه لایو سرور×رم 512 فقط 19000 تومان×منابع اختصاصی×گارانتی بازگشت در هر زمان در صورت نارضایتی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
Recoba
دوست عزیز ایشون پول شما رو که نمیخوان بخورن!
کمی صبر کنید و عجول نباشید !
موفق باشید
هر چند بهتره نه من نه شما دخالت کنیم
ولی حق با recoba هست به نظرم
چون ایشون( فروشنده محترم )قبول دارن باید برگشت بدن و اینکه پول از جایه دیگه ای پرداخت نشده مشکل مشتری نیست
Sent from my iPad using Tapatalk HD
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cacodemon
هر چند بهتره نه من نه شما دخالت کنیم
ولی حق با recoba هست به نظرم
چون ایشون( فروشنده محترم )قبول دارن باید برگشت بدن و اینکه پول از جایه دیگه ای پرداخت نشده مشکل مشتری نیست
Sent from my iPad using Tapatalk HD
درست میفرمایید و ما قبول داریم عزیز جان..
به زودی مبلغ ایشون برگشت میشه...
ایشون قبل خریدن اعلام کرده بود که از سرویس وایمکس استفاده میکنه و نیاز به سروری داره که با isp ایشون match باشه...
در غیر این صورت سرور رو نمیخواد بنده هم شرایطش رو قبول کردم...
به زودی مبلغ واریز میشه....
نمایندگی هاست نامحدود میفروشید آدرس صفحشو بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RaminServer
نمایندگی هاست نامحدود میفروشید آدرس صفحشو بدید
سبد خرید - LiveServer Support Portal
بفرمایید عزیز