البته من روی سیستم خودم روی local دارم این vmware رو میتونم با دادن آدرس ip و ... این بخش آزمایشات رو انجام بدم ؟ امتحان نکردم ولی الان به ذهنم رسید :)
نمایش نسخه قابل چاپ
البته من روی سیستم خودم روی local دارم این vmware رو میتونم با دادن آدرس ip و ... این بخش آزمایشات رو انجام بدم ؟ امتحان نکردم ولی الان به ذهنم رسید :)
آهان فهمیدم ! والا در این صورت اگه منه بدبخت بخواهم برای هر خط کد که مینویسم کلی هزینه کنم سرور بگیرم تا آزمایش کنم ... پدرم در میاد :) تا الانشم هزینه ای که گذاشتم خیلی شده و از اون بدتر مهمترین هزینه یعنی (زمان) برای کد نویسی خیلی مهمتره برام.
از اولشم ذکر کردم پروژه بومی هست و ملی ! حمایت میخوام همچین حمایت های میخوام دیگه اگه قرار باشه همه چیرو خودم هزینه کنم که نشد حمایت و بومی سازی :d
عرض که کردم، گفتم VMware vSphere رو هم می تونید روی یک سرور فیزیکی نصب کنید و هم روی یک سرور مجازی! :) فقط سرور فیزیکی و یا سرور مادر باید vSphere باشند. در نتیجه از بچه های همین فروم یک VPS با منابع و IP کافی بگیرید و روی آن VMware vSphere نصب کنید و تست بگیرید. البته چون تست هستش نیازی به IP اضافه برای VM های داخلی نیست چون قرار نیست valid ip بوده و از اینترنت در دسترس باشد.
من نفهمیدم قضیه این :vSphere چیه ؟ :)
خب از کی بگیرم کسی بیاد این کار رو انجام بده این مورد رو تو پروژه همکاری کنه دیگه :)
منظورم اینه که VMware Workstation که روی PC شما نصب میشه قادر به این کار نیست! :d باید همان VMware vSphere ESXi ای باشد که همه هاستینگ ها روی سرور هاشون نصب می کنند برای ارایه سرویس VPS (سرور مجازی). در نتیجه همه بچه های VPS فروش اینجا همین مدل رو دارند و می توانند به شما ارایه دهند.
با تشکر از سی ام اس بسیار عالیتون،میخواستم ببینم مارژولی برای منتقل کردن از whmcs به سی ام اس خودتون هنوز ننوشتید ؟
اگر سریعتر بنویسید ممنون میشم
براتون آرزوی موفقیت میکنم پروژه فوق العاده ای دارید، امیدوارم زودتر به بهره برداری برسه.