پاسخ : فروش ویژه ی نوروز 92 مستر ریسلر و ریسلر سی پنل و دایرکت ادمین 50 % تخفیف دایمی
والا الان 1 ماه سایت ما رو هواست راست میگید شما! :-؟
پاسخ : فروش ویژه ی نوروز 92 مستر ریسلر و ریسلر سی پنل و دایرکت ادمین 50 % تخفیف دایمی
آقا اصلا امنیت نمیخوایم وردپرس رو درست کن :((
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RaminServer
سلام اقا از این ایران بست هاست چیزی نخرید بدبخت ازت که چیزی بخری برگشت وجه نمیده سرعت پایین کیفیت پایین پشتیبانی اصلا نداره خاک تو سرش از این آریان نامرد چیزی بخره اصلا چیزی به عنوان سرعت کیفیت نداره آیدیش اینه:ariansa_tm چیزی نخرید من ازش ریسلر گرفتم پولمو نداد پشتیبانی نکرد ضمنن پسورد نمایندگی رو هم نداد میل هم نکرد برگشت وجه هم نداد من مدرک دارم داداش که اینو میگیم اینو صاف نگاه کنید: این عکس رو ببینید > http://www.upload.tehran98.com/img1/...oqcob2s4q0.png
شماره همین نامرد بی آبرو هم اینه: 09399174782
اینم سایت خود نامردشه: www.irbesthost.com
از ما گفتن بود آدم اگر شرف داشته باشه این کارو نمیکنه با مشتریش
آیدی من> azar_host@yahoo.com
اگه خواستین پی ام بدهید بیشتر توضیح میدم
شرفم خوبه والا
:(
سلام. شما خیلی خیلی توهین کردید که این اصلا درست نیست.
برای تمام حرفهایی هم که زدید، فقط یه مدرک (به قول خودتون) گذاشتید و اون هم این هست که داره میگه من نمیتونم پولتونو برگردونم.
مدرک این رو بذارید که این بنده خدا گفته من پسوورد ریسلر رو بتون نمیدم!!! یا این که شما تیکت پشتیبانی زدید، خیلی دیر جواب داده، یا اصلا جواب نداده. یا در مورد سرعت پایین مدرک بذارید.
به نظر من توهینهایی که شما تو همین پست کردید، واقعا در حد همون کاری میتونه باشه که اون در حق شما انجام داده و با هم اینطوری بیحساب میشید! چون خیلی بد توهین کردید.
اما در مورد برنگردوندن پول به نظر من میرسه که حق با شما هست. حالا که آقای آرین میگه که باید پول رو به شما برگردونه، اون مشکل خودش هست که کارت به کارت نمیتونه انجام بده یا هر کار دیگهای که میتونه بکنه. به نظر من میرسه که این حرفهای ایشون در مورد ایمیلی که به شما زده، بسیار بیمسئولانه هست.
درود
مشکل وردپرس کاملا حذف شد
لطفا چک کنید
در مورد اون انتقاد کاربر raminserver باید بگم
که ایشون هیچ تیکتی در مورد درخواست پسورد یا این جور چیز ها ندادند و فقط یک تیکت چند هفته بعد از تحویل سرویس دادند که
مشتری نتونستم گیر بیارم هزینه ی سرویسو برگردونید
شما چند هفته از این سرویس استفاده کردید چه جوری اونم بدونم دلیل میخاید درخواست بازگشت وجه بدید
سرور خوشبختانه مشکل کندی نداره اگر شما مشکلی دارید باید تیکت کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RaminServer
سلام اقا از این ایران بست هاست چیزی نخرید بدبخت ازت که چیزی بخری برگشت وجه نمیده سرعت پایین کیفیت پایین پشتیبانی اصلا نداره خاک تو سرش از این آریان نامرد چیزی بخره اصلا چیزی به عنوان سرعت کیفیت نداره آیدیش اینه:ariansa_tm چیزی نخرید من ازش ریسلر گرفتم پولمو نداد پشتیبانی نکرد ضمنن پسورد نمایندگی رو هم نداد میل هم نکرد برگشت وجه هم نداد من مدرک دارم داداش که اینو میگیم اینو صاف نگاه کنید: این عکس رو ببینید > http://www.upload.tehran98.com/img1/...oqcob2s4q0.png
شرفم خوبه والا
من که ماهانه باید 300 هزار تومن پول سرور بدم
13 تومن شما هم روش
ولی یکم فکر کنید بعد بیایید الکی به. من تحمت بزنید
هر چه قدرماینجا مدرک بذارید و حرف بزنید کسی نیست طرفتونو بگیره چون بعد چند وقت استفاده دارید زمان تمدید سرویس میگید پول من رو پس بدید اگه شما پسورد نداشتید
پس چه جوری میگید سرعت پایینه
درگاه پرداخت انلاین بدید تا پولتونو پس بدم ولی بابت بی احترامیاتون واقعا براتون متاسفم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RaminServer
شرفم خوبه والا
سلام دوست عزیز من هم که از شما سرویس گرفتم همین حرف رو زدین
حالا فرق شما 2 تا چیه ؟
من هم پولمو خواستم ولی شما مجبورم کردین که ازتون یه سرور بی کیفیت بگیرم
با هارد 7 و رم 256 که 3 ماهه رو بمن 50000 تومان دادین .
شما چرا پول منو برگشت ندادین ؟
متاسفانه ما به هر کس اعتماد میکنیم چوبشو میخوریم.
حالا قضاوت با شما؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrjonoob
سلام دوست عزیز من هم که از شما سرویس گرفتم همین حرف رو زدین
حالا فرق شما 2 تا چیه ؟
من هم پولمو خواستم ولی شما مجبورم کردین که ازتون یه سرور بی کیفیت بگیرم
با هارد 7 و رم 256 که 3 ماهه رو بمن 50000 تومان دادین .
شما چرا پول منو برگشت ندادین ؟
متاسفانه ما به هر کس اعتماد میکنیم چوبشو میخوریم.
حالا قضاوت با شما؟
داداش من با این کار ها فکر کنم پست هات به 100 برسه هم بن میشی
ایشون (آقای صفایی) از هر لحاظ تایید میشن
دوست عزیز اول نقل قول رو ببینید بعد حرف بزنید
زود قضاوت نکنید
من با آقای صفایی نبودم که
رامین سرور رو گفتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrjonoob
دوست عزیز اول نقل قول رو ببینید بعد حرف بزنید
زود قضاوت نکنید
من با آقای صفایی نبودم که
رامین سرور رو گفتم
در مورد قسمت
حالا فرق شما 2 تا چیه ؟
باید بگم که ایشون نه سرویسشون قطعی داشته
نه مشکلی داشته همین جوری میخواستk درخواست وجه بدن
ولی شما سرویستون مشکل داشته
اره مشکل داره قرار بود هارد 20 بده که 7 داده و رم 1 رو هم به جاش 256 داد
اگر لازمه ای پی سرور رو هم بدم ببینید که از خودتون سرویس گرفته یا خیر؟
50 تومان هم ازم گرفته شد.