پاسخ : راهنمايي كنيد: كدام سيستم همكاري در فروش شارژ ؟
فروشگاه شارژ رایانمهر از همه نظر برترین سیستم موجود هست .
تنها ایرادی که واقعا ایراد هم نیست و مزیت است هزینه فروشگاه می باشد که آن هم با شرایط جدید که در صورت رسیدن سود فروش یکساله به 400000 تومان هزینه اولیه عودت داده میشه و برای یکسال دیگه هم رایگان فروشگاهتون تمدید میشه و سایر مزایا و امکانات متمایز دیگر ...
چنانچه فروشگاه شارژ خود را تا پایان مرداد ماه ۹۲ خریداری نمایید در تخفیف تابستانه شرکت رایانمهر سرویس شارژ مستقیم ایرانسل ، سرویس پرداخت قبض و سرویس ارسال کد شارژ از طریق پیامک برای فروشگاه شارژ شما رایگان خواهد بود و این سرویسها به ارزش ۷۰ هزار تومان به مدت یکسال و بصورت رایگان در فروشگاه شما فعال می گردد.http://echargesite.com/wp-includes/j.../img/trans.gif
در این فرصت استثنایی برای دریافت فروشگاه شارژ به همراه همه سرویس های جانبی به جای چهارصد هزار تومان، با پرداخت ۳۳۰ هزار تومان یک فروشگاه شارژ کامل خواهید داشت.
با سلام
آفتاب گستر ارائه دهنده بهترین نوع همکاری در فروش شارژ
کاملا رایگان بدون حق عضویت و هزینه های جانبی و حتی سرمایه کار
کافیست عضو شوید و یکی از روش ها ارستفاده کنید
بهترین روش کد جاوا اسکریپتی هست که با قرار دادن اون در سایت یا وبلاگ شما فرم خرید نمایش داده می شود و به خرید هایی که از آن شود پورسانت داده می شود
توجه کنید هیچ نامی از آفتاب گستر در فرم نیست و از دید کاربر یک سایت مستقل است
این روش برای کاربران بهترین روش هست
و یک روش دیگر هم داریم که قالب را می توانید خودتان طراحی کنید
www.aftabgostar.ir
پورسانت برای کاربران معمولی 2 درصد هست و در صورتی که فروش بالایی داشته باشید درصد بیشتر می شود
سایت ( شارژ ) ما دو درصد سود میده به صاحب فروشگاه شارژ کسی جایی سراغ داره درصدش بیشتر باشه برای خرید شارژ ؟
سلام
آقا ما 2ساله فروشگاه داریم توی سیستم هزارشارژ خیلی راضی هستیم
هم سود رو به موقع میدن 2درصد
هم اگر سودمون رسید به هزار تومن میتونیم بصورت شارژ برداریم و اگر از ده هزار تومن بیشتر شد میزنن به حسابمون
هیچ پولی هم نمیگیرن از ما و کاملا رایگانه
پشتیبانیشم عالیه هر روز ایمیل میزنیم همون روز جواب میدن
بانک ملت و پارسیان رو داره
دامین اتوماتیک فعال شد قک روزه
اینم آدرس فروشگاه ما فروشگاه 4 شارژ| ایرانسل | همراه اول | تالیا | رایتل
اگر از لینک فروشگاه ما عضو بشید ممنون میشم چون یکم سود هم به ما میرسه بدون اینکه از سودتون کم بشه
آدرس سیستم هزارشارژ سیستم همکاری در فروش 1000 شارژ
سیستم های رایانمهر و ایویز و قاصدک رو قبلا چک کردیم چون شرکتهای سیری هستند و اشباع شدن دیر تسویه میکنن و بد رفتار میکنن بخصوص ایویز که با هزار دردسر پولمون رو دادن و اومدیم بیرون
رایانمهر هم که اول پول خونتون رو ازتون میگیره
من میگم فقط هزارشارژ عالیه دیگه تصمیم با خوتونه میتونید برید باقی رو امتحان کنید تا متوجه بشید چی گفتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojimoji
کتهای سیری هستند و اشباع شدن دیر تسویه میکنن و بد رفتار میکنن بخصوص ایویز که با هزار دردسر پولمون رو دادن و اومدیم بیرون
رایانمهر هم که اول پول خونتون رو ازتون میگیره
همه اينا رو تست کرديد :)
شارژ ريسلر رو هم تست کرديد ؟
شارژ ریسلر - ارایه نمايندگی فروش شارژ تلفن همراه
سلام خدمت همه . من یه سایت گردشگری دارم " سفربخیر" میخواستم به اون فروش کارت شارژ هم اضافه کنم.
مطالب این تاپیک رو خوندم ، ولی با توجه به اینکه مطالب مال چند سال پیش هست و الان تجارب بیشتر شده و شرایط سایت ها هم شاید فرق کرده باشد , کدام سایت رو پیشنهاد میدهید؟
متشکرم
شارژ ریسلر خوبه به نظرم. رایگان هم هست.
فقط ای کاش چند تا قالب ساده تر هم اضافه کنند. احساس می کنم برای کاربرهای خیلی مبتدی، رابط کاربری بسیار گنگ هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
safarbekhair
سلام خدمت همه . من یه سایت گردشگری دارم "
سفربخیر" میخواستم به اون فروش کارت شارژ هم اضافه کنم.
مطالب این تاپیک رو خوندم ، ولی با توجه به اینکه مطالب مال چند سال پیش هست و الان تجارب بیشتر شده و شرایط سایت ها هم شاید فرق کرده باشد , کدام سایت رو پیشنهاد میدهید؟
متشکرم
سایت های زیادی هست که خدمات همکاری در فروش کارت شارژ دارن من خودم از پی لاین استفاده میکنم
نمونش رو اینجا می تونی ببینی قابلیت اتصال به دامین رو هم داره
موفق باشید
سلام
دوستان سایت http://payline.ir هم یه فروشگاه شارژ رایگان روی دامنه اختصاصی شما میده.
من قبلاً با eways کار کرده بودم اما برای این آمدم بیرون چون خودم میامدم از سایت خودم شارژ می خریدم هیچ سودی تو پنل eways اضافه نمیشد اما الان خدایی این payline.ir عالیه سودش آنلاین میاد تو حسابم.
تو شارژ ريسلر ميتونيد برای خودتون اپليکيشن موبايل به نام و لوگوی سايتتون رو آنلاين بسازید و منتشر کنيد.