یوزر dead.zone
این فقط یکی ازتیکت های شما هست :
WHMCS - نسخه قابل چاپ تيکت
خودتون ببینید چند بار ریلود داشتید فقط توی یک تیکت !!!
نمایش نسخه قابل چاپ
یوزر dead.zone
این فقط یکی ازتیکت های شما هست :
WHMCS - نسخه قابل چاپ تيکت
خودتون ببینید چند بار ریلود داشتید فقط توی یک تیکت !!!
به نظر من سرویس های ایشون به نسبت خود بسیار هم خوب هست
اول از همه این که رو راست هستند و وقتی مشکلی هست بسیار شفاف اعلام میکنند.
در کل من دو تا سرور دارم و نزدیک به 7 ماه هم هست که از ایشون سرویس دارم و سرویسهاشون خوبه و در مورد مسائل مالی هم کوچکترین مشکلی نداشتیم
البته من سرویس از پرووایدر خارجی هم دارم ولی اون رو 32$ در ماه میدم و این رو 20 هزار پس به نسبت قیمت هم بگیریم باید بگم دستش درد نکنه کار خوبی ارائه میدن با قیمت مناسب
در ضمن پسر خاله من هم نیست که ازش تعریف کنم
در مورد سرویس دهی بعضی ها حرف نزنیم بهتره من اما واسه روز مبادا پی ام هاشو سیو کردم ک وقتی به یکی 20 تا وی پس اس میده و بعد از 40 روز پول یکیو پس میده بگذریم بیخیال:">
اول این که ایشون کلان جواب نداده به تیکت
http://axofile.com/images/fle1bh0ju69zd99fadet.jpg
دوم این فاکتور پرداختی هست اما سایتشون تو صدور فاکتور فارسی مشکل داره
اینو همه دوستانی که سرویس داران میتونن تو فایل پی دی اف که صادر میکنه بینن
حالا خوشبختانه تاریخ و مبلغ مشخصه
این نشون میده که هفته قبلش پرداخت داشتم
http://axofile.com/images/pqh20srncojk1syku61.png
سوم در ضمن اینکه ایشون خیلی بی ادب هست که تو یاهو sta کرده که من دارم دروغ میگم و شایان عسگرپور داره دماغ میسوزونه
اینم از ادبش
Sharmande ba goshiam va farsi nadaram
Jadidan gmail shode mahale chek kardane ticket ha?
Ticket to sayt javab dade mishe
moshkeli ham to factoeor Bode Ticket midadid
ticket shoma javab dade shode Toye Sayt madrakesham gozashtam dorogh haton Ro Tamom konid
Darzemn in factor mahe ghabl hast ;)
ههههههههههههههههههههههههه ههه .
مگه من بهت گفتم ریلود رایگان کنی ؟
حالا که نداری بدی داری بامبول بازی در میاری . روزی یک میلیارد ؟
شتر در خواب بیند پنبه دانه
نمیخوام بی احترامی کنم بهتون .
خدا نگه دار
درود
من چند بار از جاهای دیگه سرور مجازی گرفته بودم .به نسبت بقیه قیمت سرور های ایشون خیلی خوبه و مهمتر از همه چیزی که کاربر براش مهمه پشتیبانی خوب ( سیاست کاربرمحور بودن ) هست. چندبار سوال داشتم هم تو تیکت و هم تو یاهو خیلی زود جواب دادند.پشتیبانی ایشون قابل تقدیره من خودم سرور پیش فروش گرفتم و هزینه ماه بعدش هم پرداخت کردم.به نظر من بجای انتقاد های ناعادلانه (که با عکس های ارسالی مشخص هست) کمی هم منصفانه از خدماتشون با قیمت های مناسب تعریف کنید.و قبل از سفارش قوانین سایت ها رو هم بخونید طبق قوانین برگشت پول معمولا" تا 7 روز هست. در کل من راضی هستم و براشون آرزوی موفقیت دارم.