پاسخ : اسکريپت فروش شارژ به صورت تاپ آپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
شما يکبار تراکنش هاتون رو تطبيق بديد متوجه مشکلاتش ميشيد.
بحث يکنفر و دو نفر نيست. همه سايت هایی که نسبتا تراکنش های بالایی دارن با به پرداخت به مشکل خوردن.
در هر صورت اگر هم مشکلی باشه متوجه شما نیست و مشکل مشتری هست
به نظرم بهتره ماژول بانک ملت رو هم ارائه بدید تا منم از استفاده کنندگان این اسکریپت باشم
البته خیلی های دیگه که خودم میشناسم به شخصه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98patogh
در هر صورت اگر هم مشکلی باشه متوجه شما نیست و مشکل مشتری هست
به نظرم بهتره ماژول بانک ملت رو هم ارائه بدید تا منم از استفاده کنندگان این اسکریپت باشم
البته خیلی های دیگه که خودم میشناسم به شخصه
تائید می شود . مسئولیت تراکنش ها بر عهده پذیرنده درگاه است . بهتر است ماژول ملت را نیز آماده کنید . مطمئنا مشتریان شما افزایش چشمگیری خواهد داشت
متاسفانه این سیستم پر از مشکل هست و تا الان چندین شارژ بلاتکلیف داریم که تیکت هم زدم اما رسیدگی نشده. امیدوارم مشکلات زودتر برطرف بشه تا بشه از این سیستم استفاده کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa7
متاسفانه این سیستم پر از مشکل هست و تا الان چندین شارژ بلاتکلیف داریم که تیکت هم زدم اما رسیدگی نشده. امیدوارم مشکلات زودتر برطرف بشه تا بشه از این سیستم استفاده کرد.
امروز اتصال به اپراتور جديد انجام شده و در حال تست هستيم. در مورد شارژ هایی که به مشکل خوردن هم اعمال ميشن و به تيکت ها پاسخ داده ميشه.
من این اسکریپت رو دانلود کردم ولی نمیشه به مدیریت لاگین کرد با اون مشخصاتی که دادید
user: you@yoursite.com
password: 12345678
ماژول بانک ملتهنوز به اسکریپت اضافه نشده است؟
بچه ها استارترکه جواب نمی دهند اگر زحمت نباشه لطفا رمز مدیریت خودتون رو بر روی admin قرار بدید و رمز کد شده اش رو از تیبل دیتا بیس برای من ارسال کنید . من نمیتونم با رمز 123456 لاگین کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
ماژول بانک ملتهنوز به اسکریپت اضافه نشده است؟
متاسفانه فعلا اضافه نشده و برنامه ای برای اينکار نداريم. شايد بعد از اتصال به اپراتور جديد اين موضوع انجام بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad50
من این اسکریپت رو دانلود کردم ولی نمیشه به مدیریت لاگین کرد با اون مشخصاتی که دادید
user:
you@yoursite.com
password: 12345678
اطلاعات کنترل پنل هاست رو پيغام خصوصی کنيد.
جناب امیری ، توی NovinWays ، سیستم مالی روی رزین پال خواهد بود یا جداست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cserver.ir
توی NovinWays ، سیستم مالی روی رزین پال خواهد بود یا جداست ؟
مجزاست. اما با راه اندازی سرويس برداشتگر زرين پال، راهکارهای نوين و هر سايتی که مايل باشه ميتونه ازين سرويس استفاده کنه.