پاسخ : آفر ویژه وی پی اس پارســـه / سرور مجازی از آمریکا / پورت 1گیگ/ رم 1 گیگ 15000 / رم 2 گیگ 19000
سلام ، طبق قولم اومدم تا در مورد سرویس دهیشون بگم ، دیروز سی پنل نصب کردم ، معمولا زمان نصب سی پنل بین 45 دقیقه تا 2 ساعت به طور استاندارد هست اما رو سرور ایشون 3:40 دقیقه طول کشید که این نشون میده یا سی پی یو خیلی ضعیفی داره سرور و یا تا خرخره روش کاربره ، همینطور بعد از اینکه سی پنل رو کانفیگ کردم سی پی یو اور لود میداد و 3.65% بود که خوب خیلی بده ، خلاصه در مورد دی ان اس ها بگم که خیلی خوب ست شدن ، سرعت بارگذاری سایت ها هم خوب بود به نسبت و مشکلی نداشت ، اما امروز صبح بعد یه ریبوت همه چیز عوض شد ، اول سایت ها قطع شد ، بعد دیگه از طریق Putty پسورد رو قبول نمی کرد و بعد که سایت ها بالا اومد با همون پسورد وارد whm می شد اما می گفت لایسنستون پریده ولی همچنان با Putty می گفت پسورد اشتباهه ، پس از گزارش خرابی به ایشون ، فرمودن که شما فایروال رو بد کانفیگ کردی ، به هر حال چه مشکل از من چه از ایشون گفتن باید دوباره سیستم عامل نصب بشه و برای این کار 6 ساعت زمان خواستند و قول ساعت 3 رو دادند
اما هنوز هم با همه ی این ها نمیشه قضاوت دقیق کرد ، انشا... تا شب یا فردا صبح آمار کاملتری رو خدمت کسایی که موندن بگیرن یا نه عرض می کنم تا درست تصمیم بگیرن
پاسخ : آفر ویژه وی پی اس پارســـه / سرور مجازی از آمریکا / پورت 1گیگ/ رم 1 گیگ 15000 / رم 2 گیگ 19000
خب دوستان خبر جدید :
به ایشون پی ام دادم اول یادشون نبود کی هستم و بعد که یادشون اومد گفتن سرشون شلوغه و تحویل ساعت 3 به ساعت 6 موکول شد ، بازم حالا دعا کنید بعد تحویل خوب باشه و سرور قبلیم بسته نشه تا قبل انتقال
باسلام من برای کارم از سرورشون واقعا راضی هستم واقعا حرف نداره پیشنهاد میکنم حتما بگیرید ایشون تایید میشن
فقط بشه همین قیمت بمونه عالی میشه
دوستان این افتضاح ترین سروری بود که تا الان دیدم ، قسم می خوروم روش 100 تا 300 تا وی پی اس ساخته ، قیمت واقعی این وی پی اس ها باید نصف این قیمت باشه ، نصب سی پنل 7 ساعته شروع شده و هنوز تموم نشده ، به خداوندی خدا راست میگم ، من خودم خریت کردم خریدم الانم مرجوع نمی کنم چون دلو واسه اون 4 ساعت دیشب و این 7-8 ساعت امشب از وقتم که برای نصب سی پانل هدر شد می سوزه ، آقای محترم مدیر محترم وی پی اس پارسه اگه می خوای پولت حلال باشه نکن این کارو و منابع رو بین 1000000000 نفر تقسیم نکن که اینطوری بشه ، دوست عزیز با وجود پرونده ای که اون آقا گفت برات درست کرده اگه جای تو بودم دست از این روش کار بر میداشتم که تو دادگاه یه حرفی واسه گفتن داشته باشم
دوستان اگر وقتتون و اعصابتون و آبروتون رو دوست دارید گول قیمت رو نخورید و نخرید
افتضاحه افتضاحه افتضاحه
بعد 8 ساعت که دیگه به زور بیدار موندم آخرشم نصب نشد
من بیخیال شدم
لطف کنید سرویس رو مرجوع و هزینه رو برگشت بزنید
حماسه ای دیگر از سرورهای وی پی اس پارسه
ریبوت کردم دیگه بالا نیومد
=d>=d>=d>=d>=d>
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashkan.n.t
حماسه ای دیگر از سرورهای وی پی اس پارسه
ریبوت کردم دیگه بالا نیومد
=d>=d>=d>=d>=d>
باسلام.
در حال حظر فقط شما دوست عزیز مشکل دارید
با مدیریت سایت در تماس باشید
0939-803-7173
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashkan.n.t
افتضاحه افتضاحه افتضاحه
بعد 8 ساعت که دیگه به زور بیدار موندم آخرشم نصب نشد
من بیخیال شدم
لطف کنید سرویس رو مرجوع و هزینه رو برگشت بزنید
برگشت وجه انجام شد
برگشت وجه خوب بود چون بدون بهانه بعد 5 دقیقه انجام شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashkan.n.t
برگشت وجه خوب بود چون بدون بهانه بعد 5 دقیقه انجام شد
س
دوست عزیز از ما 5000 ت هزینه نصب ویندوز گرفتند