سلام واقعا خوب و عالی هستش
ولی به نظر من بهتر بود از اچ تی تی پی اس برای پنل کاربران میکردین
و فاویکون ساتتونو عوض کنین
امیدوارم روز بروز پیشرفت کنه و تراکنشاتون 100رقمی بشه:63:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام واقعا خوب و عالی هستش
ولی به نظر من بهتر بود از اچ تی تی پی اس برای پنل کاربران میکردین
و فاویکون ساتتونو عوض کنین
امیدوارم روز بروز پیشرفت کنه و تراکنشاتون 100رقمی بشه:63:
با سلام تبریک میگم. برقرار باشید
از اینجا در گاه نگیرین malwaRE داره همین قد که از کد نویسی وب سرویس استفاده کردم الان یک فایلی به نام wwbrenz.plهست که داره جاسوسی میکنه تو هاستم و موغع ورود کروم نداشت وارد بشم و اسکن هم انجام دادم و اینهم HTML/Infected.WebPage.Gen نوع MALWARE هست که جهت جاسوسی گداشته شده به این صورت که با اولین استفاده از این در گاه فعال میشه
اینهم لینک اثبات و نوع مالوار Virus Summary
دوست عزیز
سعی نکنید بدون دلیل اعتبار ایشون رو خدشه دار کنید. اول خوب تحقیق کنید بعد بیایین تاپیک بزنید.
میتونید کدهایی رو که روی سایتتون قرار دادین رو بررسی کنید.
شاد باشید
کسی نخواستبدون دلیل اعتبار ایشون رو خدشه دار کنه؟ r.sharifi با مدرک حرف زدماگرم خواستین برسی یشتر که انجام دادم این بود که این مالوار از HTML/Infected.WebPage.Gen استفاده میکنه یعنی کد تولید که اگر امنیت هاست بالاترین باشه این کد ساخته میشه وقصد تخریب هم ندارم مدارک بیشتر خاستین در خدمتم/:)
برای اتصال به وبسرویس از اکشتنشن soap خود php استفاده میشه .
تمامی مقادیر بازگشتی هم بصورت string هستند و هیچ گونه کد html توش نیست .
مقدار برگشتیه متد request فقط ترکیب حروف و عدد هست
مقدار برگشتیه متد verify فقط عدد هست .
هیچ کد html به سبب تذریق یا نفوذ برگردانده نمیشود .
به احتمال خیلی زیاد مشکلی که برای شما بوجود آمده از جایی غیر از وبسرویس میهن پال نشات میگیرد .
فایل مخربی که عنوان کردید wwbrenz.pl با توجه به فرمت این فایل ، باید زبان برنامه نویسی پرل باشد .
در هر صورت اگر هم اشتباهی باشد بهتر است بررسی بشه پس اطلاعات و مدارک بیشتری ارائه بدید یا نحوه اتصالتون رو اینجا شرح بدید تا کاربران دیگه هم تست کنند و نتیجه رو اعلام کنند.
با تشکر
شما از چه پلاگینی برای اتصال به وب سرویس میهن پال استفاده میکنید ؟
این فایلwwbrenz.pl در کجای سایت شما قرار داره ؟
احتمالا روی سرور شما فایل اپلود کردن برای هک .فایلهای پرل روی لینوکس استفاده اجرا میشن
اگر قرار بود شل یا مالوار به همین راحتی دبده بشه بس دیگه هیچی این نوع مالوار با iframe باز خانی نمیشه و یک فایل به صورت generetiont.plساخته میشه وقتی از این سایت میره برا پرداخت فایله wwwbrenz.pl ساخته میشه فعال میشه حالا چطوری کجا نمیدونم لینک اثبا ت هم دادام