پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 3 گیگابایت ماهیانه 24.900 تومان - 4 گیگابایت 29.900 تومان - usa | canada
با سلام دوستان
1-2 ماه پیش از ایشون سرویس گرفتم و در طول 1 ماه حتی 1 روز هم از این سرویس نتونستم استفاده کنم و ایشون هم اصلا جواب نداد.و انگار نه انگار که ما تیکت میزدیم و مشکل کماکان باقی بود
نخرید آقا ضرر میکنید
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 3 گیگابایت ماهیانه 24.900 تومان - 4 گیگابایت 29.900 تومان - usa | canada
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gonbaddata
با سلام دوستان
1-2 ماه پیش از ایشون سرویس گرفتم و در طول 1 ماه حتی 1 روز هم از این سرویس نتونستم استفاده کنم و ایشون هم اصلا جواب نداد.و انگار نه انگار که ما تیکت میزدیم و مشکل کماکان باقی بود
نخرید آقا ضرر میکنید
لطفا مدرکی ارائه دهید
در صورتی که حق با شما بود خسارت خواهیم داد
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
لطفا مدرکی ارائه دهید
در صورتی که حق با شما بود خسارت خواهیم داد
موفق باشید
آفر های ویژه - usa vps 1GB (V)
فکر کنم اگه این تیکت ببینید یادتون بیاد: مشاهده تیکت -
IP: 199.201.127.245
من از ایشون سرویس تهیه کردم
لحظات اول به خاطر برخی مشکلات بسیار شاکی بودم اما رفع کردند
و بابت خسارت خودشون رم رو 2 برابر کردند.
من با مدرک و استدلال ناراضی بودم بیخودی فردی رو تخریب نکنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman.nt
من از ایشون سرویس تهیه کردم
لحظات اول به خاطر برخی مشکلات بسیار شاکی بودم اما رفع کردند
و بابت خسارت خودشون رم رو 2 برابر کردند.
من با مدرک و استدلال ناراضی بودم بیخودی فردی رو تخریب نکنید.
دوست عزیز تخریب نیست و عین واقعیت هست متاسفانه.اولین با بود که داشتم از یک provider ایرانی میگرفتم و این رسمش نبود
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gonbaddata
آفر های ویژه - usa vps 1GB (V)
فکر کنم اگه این تیکت ببینید یادتون بیاد:
مشاهده تیکت -
IP:
199.201.127.245
دوست عزیز شما پاسخ تیکت را نداید!!! نه بنده!!!
فایل پیوست 11214
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
وقتی من به کررات تیکت میزنم و شما هیچ کاری انجام نمیدید انتظار دارید 24 ساعته به شما تیکت بدم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gonbaddata
وقتی من به کررات تیکت میزنم و شما هیچ کاری انجام نمیدید انتظار دارید 24 ساعته به شما تیکت بدم؟
فکر نمیکنم نیازی به توضیح باشه!!! از تیکت مشخصه!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
فکر نمیکنم نیازی به توضیح باشه!!! از تیکت مشخصه!!!
یعنی شما خودت مشخصات نداری؟!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gonbaddata
یعنی شما خودت مشخصات نداری؟!!
دوست عزیز بعد از اینکه این اقا به شما سرویس داد شما میتونی رمز ورود رو عوض کنی .
درسته دیگه ؟
بعد این اقا که دیگه نمیدونه رمز تو چیه یا اصلا عوض نکردی و برای حفظ حقوق شما هم که شده پسوردی زخیره نمیکنه 100 درصد فقط یه پسورد رندوم میزاره برای شما
پس حتما باید از شما مشخصات بخواد