پاسخ : كنترل پنل داخلي ( تحريم ها )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ircpanel
بله درست ميفرماييد ولي cpanel مخفف control panel هست و يا Cyber Panel و اين هم تم cpanel هست ( اين هم حتما تغيير ميدم - هنوز نام مناسبي انتخاب نكردم )
هسته اين كنترل پنل هم نزديك به 10 سال روش كار شده و فقط خود من يك سال و نيم ازش استفاده كردم و تست امنيت و ...
فعلا هم كنترل پنل تحت ويندوز هست و نياز به دانش لينوكس نيست ( ك لينوكس هم چيز خاصي نيست )
فكر نميكنم هيچ كنتلر پنلي 100% قابل اعتماد باشه و از اول ك اومد همه پشتيباني كرده باشن
با تشكر از پست شما دوست عزيز
10 سال ؟ از نظر امنیت فکر نکنم خیلی کارا باشه (نگاه سر سری انداختم)
این الان تفاوتش با Cpanel چیه دقیقا ؟
و یه مورد دیگه : دانش لینوکس چیزی نیست ؟ از دانش لینوکس چی میدونید؟
هیچ پنلی از اول قابل اعتماد نبوده ولی اطلاعات یوزر هم برای تست و موش ازمایشگاهی ش دن نیست
بله نزديك به 10 سال - ميتونم يه هاست بدم بهتون ك امنيتش را چك كنيد
خيلي از ماژول هاي سي پنل را نداره
لينوكس : شما براي سرور هاستينگ به چيزي درمورد لينوكس نيازي نداريد چون آپاچي را نصب ميكنيد و ... و اوتو ران ميكنيد سرويسش را بعد ديگه نيازي نيست ك بريد چيزي تحت لينوكس بنويسيد ك مثل يه نرم افزار ك روي وين نصب ميكنيد - تمام اين چيزها ( آپاچي ، پي اچ پي و .. ) لاگ داره ك مشكلات را گزارش ميكنه حتي خيلي از سرويس هاي لينوكس هم لاگ داره براي مشكلات ( حدودا همه سرويس ها )
اگه جايي هم اشتباه ميكنم شما ك استاد هستيد بفرماييد ك مثلا چه اطلاعاتي نياز هست ك روي لينوكس بايد ياد گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( ك ببينم سختيهاش چي هست )
روی هاست رو نگفتم روی پنل رو گفتم (امنیت ;) )
نقل قول:
لينوكس : شما براي سرور هاستينگ به چيزي درمورد لينوكس نيازي نداريد چون آپاچي را نصب ميكنيد و ... و اوتو ران ميكنيد سرويسش را بعد ديگه نيازي نيست ك بريد چيزي تحت لينوكس بنويسيد ك مثل يه نرم افزار ك روي وين نصب ميكنيد - تمام اين چيزها ( آپاچي ، پي اچ پي و .. ) لاگ داره ك مشكلات را گزارش ميكنه حتي خيلي از سرويس هاي لينوكس هم لاگ داره براي مشكلات ( حدودا همه سرويس ها )
این قسمت رو کلا نفهمیدم طرز نوشتنتون رو لطفا عوض کنید بهتر بنویسید تا راحت تر بتونیم صحبت کنیم
من استاد نیستم ، اما شما بهتره یکبار حداقل LPI بخونید ( که یک چیز ابتدایی و روتین توی مدیریت لینوکس هست) سختیهای کانفیگ ها و Maintance و trouble shooting هاش رو هم یک اطلاعاتی بگیرید راجعش (البته شما فکر کنم شما همه اینا رو میدونید که میگید دانش لینوکس چیزی نیست
يه سوال كپي برداري ك خوبه چون بازم اصل را زير سوال نميبره
يعني شما دانلود منيجرت را خريدي ؟ ويندوزت را اصلي خريد ؟ آنتي ويروستون چي ؟ و ...
به نظر من اين مهمتره تو كپي رايت تا اين ك يه چيزي بزني مثل اون - اصل را بر نميداري كرك كني يا سريال جعلي بزني
Linux Professional Institute
فكر نميكنم كلمه Professional معناي ابتدايي بده ؟!؟!؟!؟
ببينيد دوست عزيز درمورد چيزي ك ما اصلا باهاش كار نميكنيم بحث نداريم ( هر موقع رفتيم روي لينوكس چشم درمورد بحث هم ميكنيم )
خود هسته لينوكس 2.5 مگابايت هست و چيز خاصي هم نداره - پس ميشه روي Centos و .. بحث كرد
و هيچ كسي نميتونه بگه من همه گسترش هاي لينوكس را كاملا اوكي هستم
من هم چون اطلاعاتم در مورد لينوكس كامل نبود رفتم ب دنبال ويندوز
بيشتر مشكلات هم در مورد rpm ها و .. هست ك روي لينوكس نصب ميشه ك هر كسي ميتونه ياد بگيره ماهم حتما به دانسته هامون تا اون روز اضافه ميكنيم
اخه شما گفتید چیزی نیست من گفتم ابتداییی !!! ;)
من کلا با این قسمت هاییی که میگید چیززی نداره مشکل دارم
اوکی بحث رو تموم میکنیم
ميدونستم اين حرف را ميزنيد :53:
موفق باشد
@ fr0nk :
گَر شما بهتر می توانی ، بسم الله !
توی کار بعضی ایرانی ها موندم من .
وارد یه بحث که میشن فقط میخوان بگن من یه چیزایی بلدم در مورد فلان چیز
آقا اگه بلدی برو یه کاری رو شروع کن و دست بیگانه رو قطع کن از جیب ایرانی !! جدی میگم .
@ ircpanel :
کار خوب و جالبی رو استارت زدید .
از نظر امنیتی که هیچ نظری نمیتونم بدم چون اینکاره نیستم اصلا. تیم جناب fanous_m حتما میتونن کمک کنن!
بعنوان کاربر و یا شاید استفاده کننده احتمالی کنترل پنل شما، چند نکته و نیازهای پنل رو میگم :
* فایل منیجر خوبه. اما بهتر میتونه بشه. اگه گزینه ها و امکانات رو روی صفحه بچینید به نظر من بهتر میشه .
الان با راست کلیک یه سری گزینه میاد که فکر میکنم لازمه که تمام گزینه ها روی صفحه چیده بشن !
* ماژول انتقال از سایر کنترل پنل ها رو آماده کردید؟ مثل انتقال از دایرکت ادمین و سی پنل و..
* ماژول های مشابه csf و csx سی پنل هم به مرور آماده کنید خیلی میتونه کمک کنه .
اگر بازم چیزی به ذهنم رسید میام میگم
پیروز باشید :53:
ممنون دوست گرامي
2 تا فايل منيجر داره هر دوتاش را چك كردي ؟
بله درست ميفرماييد اون ها رو هم تو فكر هستم انشاالله آماده ميكنم
موفق باشيد
یه نکته هم الان دیدم
من 20 دقیقه پیش وارد پنل شدم
حدود 10 دقیقه پیش پنل رو بستم
و الان که دوباره باز کردم، ازم یوزرنیم و پسورد نخواست. مستقیم وارد شد
این مورد اگه روش محدودیت بزارید بهتر میشه. مثلا بعد از 5 دقیقه ( حالت بیکار ) خطای expire login بده
هر 2 فایل منیجر رو دیدم. تغییر زیادی داشت که من متوجه نشدم؟ ( شایدم از حواس پرتیه من هست.. :دی )
ضمن اینکه Copy From URL رو به شدت باهاش موافقم :)