با سلام همچین چیزی غیر ممکنه دسترسی اس اس اچ یعنی یوزر و پسورد سرور
البته با مبلغ 150 هزار تومن میتونم این کارو بکنم :d
ولی همچین چیزیو ارایه نمیدیم .
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکلی نیست اگه کار ریستور هاست داشته باشیم خودتون انجام بدید (برای زمانی که ریستوری توی پنل جواب نده)
حالا کل شرایط بالا منهای ssh
شرایط و قیمت؟
خب این جوری امکانش هست بله انتقالم براتون انجام میدیم
از اونجایی که من فعلا سرور دایرکت ادمین دارم فقط دایرکت میتونم بدمتون ولی سرور سی پنلم دیروز خریداری شده امروز داره کانفیگ میشه اگر میخاید تا فردا میتونم بدستتون برسونم
قیمت نامحدودشم با قابلیت ارایه ی هاست دانلود و بازی انلاین (کلا بدون هیچ محدودیتی) ریسلرش 25 تومن مستر ریسلرش 35 تومن (مستر ریسلرش فروش ویژست)
کیفیتم تضمین میکنم از بقیه ی جاها بهتره چون همون جورم که گفتم سرور خالی خالیه فقط یه یوزر root داره فروششم از هفته ی دیگه شروع میشه پس تا 1 هفته انگار سرور اختصاصی دارید
از لحاظ پهنای باند خیالتون راحت باشه کاملا نامحدوده
ولی از لحاظ حجم نامحدود هست ولی دیگه بیشتر از 200 گیگ استفاده نکنید ولی بازم اگه استقاده کردید مشکلی نیست 1 ترا هارد داریم بازم پر شد بهتون از یه سرور دیگه ریسلر جدید رایگان میدم .
همچنین روی سرویس های بالا یعنی مستر ریسلر و ریسلر سی پنل یک رسیلر 10 گیگ رایگان دایرکت ادمینم ارایه میشه
پهنا نامحدود هست چون که نامحدود میگیرن و پورت اونا محدود هست مثلا پورت 10 هست و میخوان که 10 همه استفاده نکنند محدود میکنند
ولی هارد و فضا چیز دیگه هست
منم قصد دیگه ندارم و امیدوارم بد برداشت نکنید
موفق باشید
ایام به کام :53:
سلام ممنونم که سریع جواب میدید
حالا مشخصات مستر ریسلر کامل بدید ((فروش ویژه))(cpanel
در ضمن عرض نموده بودید که که یه دایرکت 10 گیگ عرضه میکنید این 10 گیگ به صورت همیشه است
چطور پول واریز کنیم
راستی این مستر ریسلر سی پنل پورتش چنده تضمینی حداقل /حد اکثر
با سلام مستر ریسلر کاملا نامحدوده و نمایندگی ۱۰ گیگ هدیه هم تا زمانی که سرویستونو تمدید میکنید موجود هست
اگه امکان کارت به کارت داشته باشید که عالیه اگه هم نه درگاه پرداخت میدمتون چون پرتال سایت هنوز طراحی نشده برای این که اطمینان هم حاصل بشه اول سرویسو تحویل میدم بعد پولو میگیرم
فروش ویژه ی امروز :
مستر ریسلر نامحدود فقط و فقط 25 هزار تومان بدون ساسپند و محدودیت همچنین قابلیت ارایه ی 10 ریسلر رو هم دارد .
کیفیت تضمینی میباشد و سرور المان نیز به زودی برای خریداران این محصول اماده میشود .
اپتایم 100 درصد هست توی 1 ماهی که سرور ایجاد شده تا حالا فقط 4 دقیقه داون تایم داشته که سیستم اپتایم حسابش نکرده .
5 عدد موجود میباشد و افر تا 1 هفته ادامه دارد .
سایت اصلی تا کمتر از 30 دقیقه ی دیگر اماده خواهد شد دوستانی که میخواهند سفارش دهند همین جا اعلام کنند تا تخفیف ویژه بهشون ارایه کنم.