پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
vps رو خریدم. 5 دقیقه بعد خرید بهم تحویل دادن ، دستشون درد نکنه کیفیتش هم خوب هست.
فقط من پنل ریبوت رو پیدا نکردم ، از کجا باید واردش شم؟
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_ng
vps رو خریدم. 5 دقیقه بعد خرید بهم تحویل دادن ، دستشون درد نکنه کیفیتش هم خوب هست.
فقط من پنل ریبوت رو پیدا نکردم ، از کجا باید واردش شم؟
داخل پرتال وارد سرویس های من بشید ، اونجا با انتخاب جزئیات محصولتون میتونید پنل ریبوت رو ببینید .
عزیزان تعداد محدودی باقی مونده
سلام واقعا سرویس خوبی ارائه میکنن
من سرویس میکروتیکشون رو تایید میکنم
خیلی هم سریع سرویس رو تحویل دادن + پشتیبانی خوب + سرویس دهی خوب
از سرویس دهیتون هم اینجا جا داره تشکر کنم.
پنل ریبوت چی شد؟ هنوز درست نشده پنل من. تبلیغ بود فقط برا اینکه بخریم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_ng
پنل ریبوت چی شد؟ هنوز درست نشده پنل من. تبلیغ بود فقط برا اینکه بخریم؟
با عرض پوزش از شما دوست عزیز و سایر دوستان ، مشکل پنل ریبوت برطرف شد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
با عرض پوزش از شما دوست عزیز و سایر دوستان ، مشکل پنل ریبوت برطرف شد .
خیلی ممنون
دوستان عزیزی که در مورد سرور از لوکیشن های مختلف از ما سوال میکنند باید بهشون عرض کنم که ما در حد توان پشتیبانیمون سرور میفروشیم ، وگرنه خرید سرور و تحویل اون در کل چند روز کار داره اما بعد از اون هست که مهمه . فروش زیاد هنر نیست !
به محض اینکه تیم پشتیبانیمون رو قوی تر کنیم با لوکیشن های دیگه در خدمت دوستان خواهیم بود .
سلام . من رم 1 میخوام.
هنوز فروش دارین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iamjj
سلام . من رم 1 میخوام.
هنوز فروش دارین؟
سلام
بله موجود هست .