الان دقیقا قراره چی بشه ؟
پول مارو برگشت میزنی یا سرور هارو اوکی میکنی.
کار داریم با سرور که گرفتیما......
نمایش نسخه قابل چاپ
الان دقیقا قراره چی بشه ؟
پول مارو برگشت میزنی یا سرور هارو اوکی میکنی.
کار داریم با سرور که گرفتیما......
کسایی که ایشون رو تایید میکردن الان بیان جواب بدن.
اینم که کلاه بردار در اومد!!!!:^o
یعنی چی .... آخه ... از اون طرف میگی در حال مذاکره هستی از اون طرف میگی 99% ورشکسته ... بخاطر 1% داری مذاکره میکنی !؟!! هزینه های که پرداخت کردیم چی میشه ... پ[-( باید تا کی منتظر باشم .. بک آپ از سرور نداریم .. چه باید بکنیم من اگر بک آپ داشتم میرفتم یه شرکت دیگه ...
خداییش خسته شدیم از بس سرویس عوض کردیم. من که به شخصه هیچ گونه اعتمادی به سرویس دهندههای ایرانی ندارم.
اول پست مشتی تعریف و تایید الکی ردیف میکنند و آخرش گویا همشون ول میکنند یا اونقدر کیفیت پایین میاد که فلنگ رو میبندی.
باید یه سازوکار اعتماد سازی درست ایجاد بشه.
دوست عزیز، ورشکستگی ارتباطی با کلاه برداری نداره!!!
ببخشید که بنده داخل تاپیک دخالت کردم، اما احتمالا براشون مشکلی پیش امده، نتونستند پاسخ تیکت شما رو بدند یا حالا هر چیز دیگر
انقدر زود قضاوت نکنید
موفق باشید
ما که زود قضاوت نمیکنیم. فقط بیان بگن مشکل چیه ؟ و اینکه تکلیف ما معلوم شه . ما هم از ایشون سرویس گرفتیم و به کسای دیگه سرویس میدیم.
از دوستان هرکسی با ایشون ارتباط داره لطفا بهشون بگن که بیان و یه جوابی بدن به ما.
دوست و همکار عزیز
ایا جدیدا هارد ssd با ظرفیت 3 ترا بایت امده ایشون حتی توی دادن اطلاعات سرور به مشترها هم صادق نبودن هادرهای موجود اس اس دی که استافده میشه توی دیتا سنترها درحال حاضر نحایت تا 600 گیگ هست و مشتریهم به عنوان هارد اس اس دی خرید میکرده
با این وضعیت ارز امده رم 2 گیگی میده 22 تومن بعدهم میگه 99% ورشکستگی
در هر صورتنقل قول:
متاسفانه یکی از سرورهای ما هزینه اش دیرتر پرداخت شده و تمام سرورهای ما به حالت ساسپند رفته اند در حال مذاکره با دیتاسنتر هستیم احتمال ورشکستی ما 99% است
انشاالله مشکل ایشون هم حل بشه
دوست عزیز اشتباه از شماست که فقط دنبال قیمت ارزان هستید هر چه قد پول بدهید همان قدر اش می خورید
اینجه سرویس دهنده های هستند که چندین ساله فعالیت می کنند قیمتاشونم 5 6 برابر قیمتهای این همکار عزیز هستش شمام که اینهمه پولو میدی فقط برا کیفیت سرور هست و اینجوری نیست که این اقایون رو هر سرور مجازی 20 30 تومن سود کنند
این قضایا دفعه اول نیست که پیش اومده دفعه اخرم نیست بازم اتفاق میفته
همیشم یادتون باشه هیچ ارزونی به علت نیست
موفق و سرزنده باشید:53:
همکار گرامی بعد 6 ماه که 55 درصد off رداستین برداشته شد باز هم میخواید به همین قیمت بدید دیگه؟؟؟؟سروی که 10 gbps پرتشه 500 گارانتی میده که میشه 70 مگ شما چند تا یوزر می خویاد رو سرور بزارید که با 29 تومان هزینه 3.5 میلیون این سرور رو دربیارید؟پورت سرور احیانا کم نمیاد؟ شایدم پورتتون 100 گیگ هست من خبر ندارم :)