سرورهای فوق العاده ای داره فقط صرف اقتصادی نداره
اگر آفرهای ویژه دیتاسنتر نباشه اصلا نمیشه نزدیکش شد
نمایش نسخه قابل چاپ
سرورهای فوق العاده ای داره فقط صرف اقتصادی نداره
اگر آفرهای ویژه دیتاسنتر نباشه اصلا نمیشه نزدیکش شد
والا من نفهمیدم جریان چیه... ظاهرا uk2 کیفیتش از رداستیشن بالاتره.. به شخصه استفاده کردم و هنوزم از uk2 دارم و راضی هستم.سرعت و.. واقعا عالی هست..اما تجربه بدی از رداستیشن داشتم.گرچه دوباره میخوام بگیرم..اما سوال اینجاست.. مگر uk2 زیر مجموعه رداستیشن نیست؟ چطور کیفیت آن از این یکی بالاتره؟
کسی میدونه چرا وقتی میخوای خودت از kvm سرور اقدام به نصب سیستم عامل کنی وقتی 50% میرسه قطع میشه؟
چند روز پیش میخواستم برای یه بنده خدایی که از رداستیشن سرور داشت esxi نصب کنم ولی هر دفعه بین کار بدون هیچ دلیلی ارتباط بصورت مشکوکی failed میشد.
فکر میکنم رد استیشن برای نصب مجدد سیستم عامل 50 پوند میگیره!
آیا این دو موضوع ارتباطی با هم دارن؟!!!
والا من الان اقدام به خرید سرور کردم از رداستیشن :39:
فعلا با ماهی 100 پوندی شروع کردم
از اون تخفیف 55% نگرفتم چون هیچ ارزونی بی دلیل نیست :39: شاید جنوبش رو مینداختن بهمون
دیتاسنتر خوبی هست .
کیفیت را به شما میدهد . البته اگر سرور پنل بالا بر دارید خیلی قیمت مناسب در بر دارد . سیاست انگلیسی خود را دارد و کیفیت و قیمت و پیشنهاد های خود را به موقع قرار میدهد که مشتری را همیشه داشته باشید
و در هیچ صورتی قیمت های خود را خراب نمیکند .
تجربه ای که از 2.3 سال پیش داشتیم میشه گفت عالی هست . فقط بعضی از زمان ها اگر سرور را اشتباه انتخاب کنید قیمت فشار می اورد و مجبور به ترک سرور میشوید انتخاب درست میتواند تجربه ای خوبی را برای شما داشته باشد
موفق و پیروز باشید
UK2 زیر مجموعه UK2 Group هستش
اگر به Find out who we are برید میبینید که اصلا اینطور نیست که ریسلر باشند. 14 سال ریسلر ؟! اینجا بچه ها 6 ماه هاست میفرشن ادعا میکنن که دیتاسنتر برای خودشونه چه برسه ی شرکت 14 سال ریسلر باشه و به پیشرفت کارش فکر نکرده باشه. ( به هر حال اگر دوستان اطلاعاتی دارن بفرمایند )
آیا رداستیشن در لوکیشن هایی که در تصویر UK2 Group ( کلیک کنید روی هر بخش تصویر ) هستند سرویس میده ؟ تا جایی که میدونم فقط در انگلستان سرویس دارن.
UK2 و 100TB هر دو زیر مجموعه UK2 Group هستند.
لیست کامل برند های زیر مجموعشون : UK2 Group brands: UK2.net, 10TB.com, midPhase and more
:).... این درست هست اما زیر مجموعه نیست !
فقط از فضای دیتاسنتر RedStation استفاده میکنن...ممکنه cage یا floor اجاره کرده باشند و در حال کار بر روی شبکه اختصاصی خودشون هستند. موارد مشابه زیاد هست.
leaseweb خودش از فضای evoswitch استفاده میکنه ...یک شرکت دیگه هم که الان اسمش خاطرم نیست از leaseweb فضا اجاره میکنه ...
این چنین همکاری هایی زیاد هستند اما هیچ کدام به معنی زیر مجموعه بودن نیست !..فقط در یک صورت زیر مجموعه میشه که سهام عمده متعلق به RedStation باشه که تا الان بنده اطلاعاتی در این مورد ندارم.
موفق باشید.
این حرف بیشتر شبیه یک جوک بود که یکی از سینه چاکان رد استیشن زده بود بگزریم که کی بود و چی گفت د(ر این مورد کش ندین قضیه بهتر چون ممکنه از امکانات مدی............... استفاده بشه و شما بن بشید )
در کل پورت 1 گیگ رد استشن حتی توی خواب و رویا هم به گرد باد پورت 1 گیگ uk2.net نمیرسه کسانی که از هر دوتا دیتا سنتر سرور داشتن میتونند این قضیه را تایید کنند