طبیعی نیست این سرعت ... ضمنا من هم نشنیده ام روی سیم مسی بالای 4 مگ .... شاید هم آقایان مسئول و منبع اطلاعات مان، تا الان همگی اطلاعات غلط به ما داده اند :)
نمایش نسخه قابل چاپ
طبیعی نیست این سرعت ... ضمنا من هم نشنیده ام روی سیم مسی بالای 4 مگ .... شاید هم آقایان مسئول و منبع اطلاعات مان، تا الان همگی اطلاعات غلط به ما داده اند :)
چه باحال زود رفته تاپیک فروش هم براش زده
فروش اینترنت پرسرعت نوین نت در شهر اهواز - با سرعت دانلود 30 مگابایت !!! - Page 2
پاسخهای هم که ریپلای شده خوندن داره
اخی خط 30 مگه چی شدنقل قول:
در ضمن الان گویا دانلود رسیده روی 530 کیلوبایت و ثابت مونده .
==================
باحال داره میشه قضیه 1 شبه از مشتری 2 ساله تبدیل میشه به نماینده فروش بدون هیچ دفترو دستکی چه جالب شرکت هم اینقدر مسخره و بیصاحب شده که بهشون گفته برو شروع به فروش کن یوزرهم بگیر (که البته ایشون اینطوری میگن وگرنه هنوز اینقدرها مسخره نشده نمایندگی )نقل قول:
الان 2 سال ازش سرویس دارم تازه داره نمایندگی داخل اهواز میزنه ولی خدایش این 2 هفته بهترین روزهای زندگیم بوده امیدوارم ادامه پیدا کنه خیلی توپه
فکرکنم دارید توی تخیلات خودتون سیر میکنیدنقل قول:
سلام کثیریان هستم با صحبت های که با تهران انجام شد قرار شد که ما نماینده فروش در شهر اهواز باشم فعلا تا ثبت شدن اطلاعات ما در سایت گفتن میتونیم کاربرثبت کنیم .
اینجا داشته باشید
http://forum.persiantools.com/t323615.html
شما که مشتری این سروریس دهنده بودی النا شبکه رانداختی جل الخالق
فکرکنم شخصت و صبحبتهای ایشون دیگه با این موارد اشکار شده باشه برای همهنقل قول:
درحال حاضر شبکه که در اهواز راه اندازی کردیم از قدرت بالای برخوردار است که کیفیت سرویس ها رو چند برابر میکند .
خیلی مسخرست!!!
از همون اول معلوم بود هدف ایجاد تایپیک چی هست!!!
متاسفم
حالا فرض کن شهر سئول (کره جنوبی) اینترنتش چجور هست!
100mb بر ثانیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
میشه باهاش پرواز کرد!
آرش یک موضوع دیگه ! توی مخابرات پورت هارو که می بندن یا تو شرکت های پپ - برای من که الان سرعت 20 30 مگابیتی دارم دم به دقیقه قطعی دارم. اونم زمانی که دانلود می کنم خیلی بیشتر میشه ! دلیل رو جویا شدم گفتند که همین الان اون کیت پورت من فوق العاده داغ شده و بیشتر از 10 مگابیت روی این سیم ها و پورت ها بیاد این مشکلات پیدا میشه اونم به این دلیل که نمی کشه ! فیبر نوری هم که فعلا فقط چند تا جای خاص دارند و اینکه میگن همه جا فیبر نوری شده کشک هست و صحت نداره !
شاید دوستان اون لینک آقای کیانی رو نخونند : ولی =>>
نوشته اصلی توسط aalireza439 http://f.ptcdn.org/images/buttons/viewpost-left.png خدا شانس بده :دی
فکر کنم با افزایش کاربرها سرعت هم تغییر کنه.
درحال حاضر شبکه که در اهواز راه اندازی کردیم از قدرت بالای برخوردار است که کیفیت سرویس ها رو چند برابر میکند .
---------------
دوست عزیز الان من اهواز هستم و از نوین نت سرویس دارم ! ولی سرعت دانلود نهایت 280 کیلوبایت ! الان من چطوری میتونم این سرعت رو داشته باشم ؟! http://f.ptcdn.org/images/smilies2/smilingsmiley.gif
----------------
با سلام ما نماینده رسمی در شهر اهواز هستیم لطفا تماس بگیرید تا راهنمایی های لازم انجام گردد باتشکر .
------------------
دوست عزیز بنده هم اهواز هستم و از نوین نت سرویس دارم ! ولی الان توی سایت دیدم اهواز اصلا نمایندگی نداره !! چطور شما نماینده رسمی هستید ؟!!
---------------------
و در آخر یک جواب منطقی : دوست عزیز بالاترین سرعت روی ADSL 2 ی 24 مگابیت هست که 3 مگابایت بر ثانیه میشه، شما چطور 28 مگابایت دانلود دارید.؟ حتی اگه به داون استریم خودتون هم استناد کنیم که مودمی نداریم که با همچین داون استریمی کار کنه، سرعت شما 19 مگابایت بر ثانیه میشه، حتی اگر همه اینارو بزاریم کنار با زیرساختی که مخابرات ایران داره همچین داون استریمی اینقدر نویز داره که عملن بی استفاده میش