پاسخ : ( 0_0) سرور مجازی رم 1 گیگ 14000 رم 2 گیگ 18000 تومان -انگلیس + آلمان + فرانسه
فقط 10 عدد سرور دیگه با این شرایط ارائه میشه
پاسخ : ( 0_0) سرور مجازی رم 1 گیگ 14000 رم 2 گیگ 18000 تومان -انگلیس + آلمان + فرانسه
با سلام خدمت دوست عزیز
آیا قیمت فوق العاده پایین شما، به عات اورسل بودن سرورهاتون نیست ؟
چه طور میتونید به من خریدار ثابت کنید و اطمینان بدید که سرورتون رو تا بیخ vps نزدید ؟
ممنون میشوم اگر جواب بدید، شاید از قانع شدم، من هم یکی از مشتریاتون بشم.
اگر هم جواب دادید ممنون میشم دلیل این قیمت های پایین رو بگید تا خیالمون راحت بشه.
سوال بعدی اینکه آیا پنل ریبوت هم دارید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
welcome-2-hell
با سلام خدمت دوست عزیز
آیا قیمت فوق العاده پایین شما، به عات اورسل بودن سرورهاتون نیست ؟
چه طور میتونید به من خریدار ثابت کنید و اطمینان بدید که سرورتون رو تا بیخ vps نزدید ؟
ممنون میشوم اگر جواب بدید، شاید از قانع شدم، من هم یکی از مشتریاتون بشم.
اگر هم جواب دادید ممنون میشم دلیل این قیمت های پایین رو بگید تا خیالمون راحت بشه.
سوال بعدی اینکه آیا پنل ریبوت هم دارید ؟
با سلام
اورسل به هیچ وجه صورت نمیگیره
چطوری میتونیم ثابت کنیم :: از صفحات قبل میتونید نظر دوستانی که خرید کردند رو ببینید
دلیل قیمت پایین : ماه اول بدون سود سرور رو ارائه میکنیم و از ماه های بعدی با سود بسیار کم نصبت به کیفیت سرور ها رو ارائه میکنیم دلیل قیمت پایین ماه اول خرید سرویس توسط کاربران و تست کیفیت و خدمات ما و اعتمادسازی است
با سلام.
من یک سرور با رم 2 گیگ سفارش دادم، میخواستم ببینم جزو کدوم یکی از سه دسته هستم (این قیمت همیشگی، این قیمت سه ماه، این قیمت فقط همین ماه)؟
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
epsi1on
با سلام.
من یک سرور با رم 2 گیگ سفارش دادم، میخواستم ببینم جزو کدوم یکی از سه دسته هستم (این قیمت همیشگی، این قیمت سه ماه، این قیمت فقط همین ماه)؟
با تشکر.
با سلام 28 سرور تحویل داده شده
تخفیف ویزه ماه اول + قیمت مناسب ما های آینده و کیفیت همیشکی شامل شما میشه
سلام
سه عدد سرور ویژه 1 + 15 گیگ هارد فقط برای سیستم عامل + 8 آی پی قابل استفاده + لینوکس اسکویید باید کانفیگ شود.
موقعیت آلمان / هلند / فرانسه
ممنون میشم بهترین آفر خودتون رو بدید.
با تشکر.
سلام به دوستان عزیز
سرور استار تایید میشن
کیفیت سرورهاشون فوق العاده بالاست . یعنی تا حالا از چندجا سرور گرفتم در این حد راضی کننده نبوده برام
بازم ممنون بابت سرویس دهی خوبتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alikhkh
سلام به دوستان عزیز
سرور استار تایید میشن
کیفیت سرورهاشون فوق العاده بالاست . یعنی تا حالا از چندجا سرور گرفتم در این حد راضی کننده نبوده برام
بازم ممنون بابت سرویس دهی خوبتون
ممنونم انجام وظیفه میکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Benygh
سلام
سه عدد سرور ویژه 1 + 15 گیگ هارد فقط برای سیستم عامل + 8 آی پی قابل استفاده + لینوکس اسکویید باید کانفیگ شود.
موقعیت آلمان / هلند / فرانسه
ممنون میشم بهترین آفر خودتون رو بدید.
با تشکر.
با سلام هارد تو قیمت شما تاثیری نداره با این قیمت پایین حالا شما انتظار دارید کمتر کنیم !!!!
تنظیمات رایگان انجام میشه
قیمت هر آی پی اضافه 5 هزار تومان است
فقط 7 عدد سرور دیگه با این شرایط ارائه میشه