تشکر از همگی!
در صد 2 در صد شد!
دیگه امرتون ؟؟؟؟ من در خدمتم! پشتیبانی که 24 ساعنه است و تسویه حسابها روزانه می باشد!
نمایش نسخه قابل چاپ
تشکر از همگی!
در صد 2 در صد شد!
دیگه امرتون ؟؟؟؟ من در خدمتم! پشتیبانی که 24 ساعنه است و تسویه حسابها روزانه می باشد!
مطمئن هستید 2% شد؟
امکان دریافت % از کاربر هست با اون تیک که فعال میکنیم؟
لطفا تیک که فعال میکنیم در حالت اون تیک فعال بمونه تا فرق بین فعال شدن و غیر فعال شدن مشخص باشه
همچنین سامانه پیامکتون و واسه ماژول whmcs هم 2% هست؟
پشتیبانی واقعا ایا 24ساعته هست؟ تسویه حسای هروز چه ساعتی انجام میشه
2% خیل زیاد داداش من واسه همین هرگز میل ندارم با درگاه شما کار کنم تا حالا یک تراکنش هم با شتاب انجام ندادم . تعرفه هاتون رو مثل سایت پی لاین بکنید میتونید حسابی سود کنید من خودم 3 تا سایت فعال دارم کی هفته ای 200000 تومان حد اقل فروش یکی از سایتهام هستش 200000 تومان 2% میشه 4000 تومان بخدا اصلا ارزش نداره در صفحه قیمتها ی پی لاین Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی قیمت 200000 تومان 550 تومان کارمزد میگیره رقابت شرط اول موفقیت دوست عزیز موفق باشی
بله! 24ساعته هست و تسویه حساب هروز ساعت 3 بعد از ظهر خواهد بود و شرمنده کمتر از 2 درصد نخواهد شد. نمی صرفه!
4000 تومان دیگه پولیه...... این بنده خدا ساپورت وقتش ........ میزاره
قرار نیست که مفتی بده نمیخوای برو هونجا بگیر که گفتی بگیر و فرق درکاه واسطه ای و مستقیم هم متوجه باشید
2% بسیار مناسب هست بهتر از 4% که بود :65:
و واسه انتقال چقدر کم میکنید ؟
سلام. 5000 ريال
لطفا لینکی که گذاشتم رو ببین بعدا حرف بزن دوتست عزیز از خودم که در نیاوردم اینم گفتم که دوستمون بفکر سود زیاد در تعداد زیاد مشتریاش بشه . این یکی از اصول کاسبی سود کمتر مشتری بیشتر منم عاشق چشم وابروی مسئولین پی لاین نیستم که تازه پی لاین فروش وی-بی -ان رو هم ساپورت نمیکنه حالا که دوستمون ساپورت میکنه بهتره که تک باشه و بی رقیب .موفق باشید
عزیز اگه منظورت از امنیت حرف منه دلیلش این بوده که قبلا تست کردیم و ضعف های خیلی بزرگی توش مشاهده شد
ضعف هایی که به ضرر ما نبود بلکه به ضرر خود شتاب بود
متاسفانه اونقدر ضعف ها و سطح برنامه نویسی پایینه که نیازی به هکر نیست
که با خودکار شدن عملیات پوشانده شده اما همچنان به قوت خود باقیست
شما که میگی وی پی ان فروشی کار بدیه همین چند دیقه پیش با چی به فیسبوک وصل شدی ؟
با چی آنتی ویروستو آپدیت کردی؟
چجوری وارد SourceForge - Download, Develop and Publish Free Open Source Software میشی و ازش فایل دانلود میکنی ؟
ظمنا ما کاری به ظاهر سایت نداریم
فقط این مهمه که درست کارکنه ، تازه اگه گرافیکی نداشته باشه اما قطعی نداشته باشه ما راضی تریم