پاسخ : زرین پال و عدم پرداخت!
درسته، شاید چون ما درگاه بانک ملت را داریم و گردش کارمان با زرین پال خیلی کم است از نظر آنها مشتری مهمی نباشیم و به ماندن یا نماندن ما اهمیتی ندهند. اما خب ما یک هاستینگ هستیم و مشتری های زیادی داریم که فقط از زرین پال استفاده می کنند که با این اتفاق دیگر هرگز زرین پال را به کسی پیشنهاد نمی دهیم. و از هفته آینده هم درگاه های مشتریان فعال را از زرین پال قطع می کنیم و برایشان از سیستم های مشابه استفاده می کنیم.
همچنین با ایجاد همین تاپیک بی احترامی به حقوق مشتری از طرف زرین پال را ثابت کردیم و امیدواریم دوستان دیگری گیر این موسسه نیفتند. قطره قطره کم شود وانگهی کویر شود!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
دویت عزیز خیر اما تنها تراکنش ما که نبوده است.این مورد را هم در نظر بگیرید
در هر صورت مسله عدم پاسخ گویی بسیار جدی هست
کارمزد بسیار بالا
همچنین عدم پشتیبانی و پاسخ به موقع.
البته بنده اعتمادی که به زرین پال دارم را نمیتوانم به سیستم هایی همچون payline داشته باشم و مسله پشتیبانی زرین پال را به اجبار تحمل میکنم.
من اصلا با داشتن سقف مخالفم! و فکر می کنم دروغی بیش نباشه! همچین سیستمی که درگاه آنلاین میده و با بانک ها طرف قرارداد هست اصلا نباید سقف داشته باشه!!!! یا به راحتی می تونه سقفی بسیار بالاتر از نیاز داشته باشه!
شما تماس بگیر شرکت بگو با آقای امیری کار دارم . مشکلتو به ایشون بگو حتما بررسی میکنن. من هم یه بار همچین مشکلی داشتم تماس گرفتم مشکلم رو حل کردن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsspace
شما تماس بگیر شرکت بگو با آقای امیری کار دارم . مشکلتو به ایشون بگو حتما بررسی میکنن. من هم یه بار همچین مشکلی داشتم تماس گرفتم مشکلم رو حل کردن.
صد بار گفتم باز هم میگم! تیکت های من را به غیر از اولین تیکت خود آقای امیری پاسخ داده اند! پس کاملا در جریان هستند! حتی در جریان این تاپیک! احتیاجی به تلفن زدن نمی بینم! حالا حتما میان خودشون هم بهانه میارن : چرا تلفن نزدی!!!
تاپیک مشابه هم در شاپ کیپر باز شد، هر چند آنجا خیلی ها از زرین پال شاکی هستد....
سلام
متاسفانه بعضی ها تا چند تا مشتری ثابت پیدا می کنند ، فکر می کنن مشتری همینطوری میاد :)
و به مشتری اهمیت نمی دن ، چیزی که تو خیلی از جاها دیدم
کلا بیخیال زرین پال بشین بهتره
زرین پال چون اولین سیستم بود ، طرفدار خاص خودش را پیدا کرد
و گرنه چیزی نداره
فراموش نکنید که اولین ، بهترین نیست
نحوه کار زرین پال هم با پارس پال و... فرقی نداره
صرفا بزرگنمایی هست که ما معتبریم ، ما مجوز از فلان جا داریم و...
ولی در واقعیت بازخورد هایی که از دوستان می بینم عملکرد سیستم های جدید مثل پارس پال ، پی لاین و... خیلی بهتر از زرین پال هست ( هم از نطر امکانات جانبی ، هم از نظر تسویه منظم )
خیلی ها طرز فکرشون توی تجارت محدود هست و به نوعی خودشون را تافته جدا بافته می دونن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza.exe
سلام
متاسفانه بعضی ها تا چند تا مشتری ثابت پیدا می کنند ، فکر می کنن مشتری همینطوری میاد :)
و به مشتری اهمیت نمی دن ، چیزی که تو خیلی از جاها دیدم
کلا بیخیال زرین پال بشین بهتره
زرین پال چون اولین سیستم بود ، طرفدار خاص خودش را پیدا کرد
و گرنه چیزی نداره
فراموش نکنید که اولین ، بهترین نیست
نحوه کار زرین پال هم با پارس پال و... فرقی نداره
صرفا بزرگنمایی هست که ما معتبریم ، ما مجوز از فلان جا داریم و...
ولی در واقعیت بازخورد هایی که از دوستان می بینم عملکرد سیستم های جدید مثل پارس پال ، پی لاین و... خیلی بهتر از زرین پال هست ( هم از نطر امکانات جانبی ، هم از نظر تسویه منظم )
خیلی ها طرز فکرشون توی تجارت محدود هست و به نوعی خودشون را تافته جدا بافته می دونن !
بله، ندیدم در سایتشون نماد الکترونیک داشته باشند! اما از هر جایی مجوز دارند حتما این تاپیک را به همراه گلایه برایشان می فرستم.
سلام
البته اين تاخير ها گردش مالي خوبي براي زرين پال به وجود مياره .
اما خوب به طور كلي سيستم خوبيه - با سابقه هست
فقط اين بحث تاخير ها .واقعا اذيت كننده است .
والا از نظر سقف ، تراكنش هاي پايا حجم بالايي داره يعني امكان گردش بالايي داره .
اما فكر كنم علت سقف كه ميگن به خاطر موارد مربوط به جلوگيري از پول شويي هست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cutegroup
والا از نظر سقف ، تراكنش هاي پايا حجم بالايي داره يعني امكان گردش بالايي داره .
اما فكر كنم علت سقف كه ميگن به خاطر موارد مربوط به جلوگيري از پول شويي هست .
بی خیال بابا! پولشویی برای پرداخت هایی که هر یک به 1 میلیون تومان هم نمیرسه!؟ آنهم در شرایطی که هم پرداخت کننده معلومه و هم گیرنده!