الان 48 ساعت گذشته هنوز سرویس به بنده تحویل داده نشده.... امکانش هست یکم سریع تر پیگیری کنید من سایتم دان شده و سریعا نیاز به وی پی اس دارم ... لطفا سریعتر پاسخگو باشید.
نمایش نسخه قابل چاپ
تیکت ها رو پاسخ دادن خداروشکر مشکل برطرف شدهنقل قول:
الان 48 ساعت گذشته هنوز سرویس به بنده تحویل داده نشده.... امکانش هست یکم سریع تر پیگیری کنید من سایتم دان شده و سریعا نیاز به وی پی اس دارم ... لطفا سریعتر پاسخگو باشید.
سلام
انگار همه ناراضی هستند مثل من
متاسفانه من همین سرور مجاری با 2 گیگ رم رو گرفتم و دائم داون میشه الان هم میتونید چک کنید پینگ نداره http://2ba2.com و باز هم متاسفانه پشتیبانی خوبی نداره از دیشب تا الان هنوز جواب تیکت من رو ندادند
امیدوارم که مدیریت سایت این پست من رو ببینند و بررسی کنند ظاهرا" کارمنداشون وقت نمیکنند
ممنون
به نظر آقای مسعودی دست تنها شده اند و نمیرسند همه رو جواب بدهند. امیدوارم مشکل حل بشه.
بله من هم نمی خواستم اینو بگم دیدم خیلی ها بهم پ.خ دادن که از اونجا که گرفتید راضی هستید! اینجام بگم واقعا خرابه ! اور سل کردن بدجوری سی پیو هیچی رو نمی تونه بکشه حتی باز کردن یک صفحه مرورگر رو و از اون بدتر فقط خودشون هستند و این همه مشتری پاسخ تیکت نمی دن پشتیبانی هم که کلا داغونه...
ایشون قبلا کیفیت سرویس هاشون خوب بود اما الان اصلا.....
سرور اصلی دان نیست.زمانی که سرور مجازی شما دان میشود ،دلیل بر این نمیشه کل سرور دان شده ، سرور شما بدلیل کمبود منابع دان میشود.
دست تنها به اون صورت نیستیم. بدلیل تغییر تحولات شرکت در چند روز اخیر و همینطور یک سری تیکت ها اسپم کمی تعلل در پاسخگویی بوجود آمده.هرچند ساعات کاری ما در این چند روز آینده بدون استراحت بوده و به طور مداوم از صبح ساعت 9.5 الی 9 شب دفتر شرکت هستیم که چند نفر از بچه های همین انجمن در ساعات غیر متعارف تشریف آوردن و از نزدیک فشار کار رو دیدند.
ما همیشه گفتیم که سرور اورسل نشده ولی کاربر محدود شده است. کاربری که اتهام اورسل میزنید. هر کدام از سرورها رو خواستید بهتون اسکرین شات میدیم که بیش از میزان اعلام شده سرویس داده نشده است.
موفق باشید.
جناب مسعودی جایی که نیاز به تعریف از شما بوده ..کم نذاشتیم و به دوستان پیشنهاد کردیم ... شما هم ما رو دریاب ...
اقای مسعودی از دیشب سفارش دادیم اگر امکانش هست زودتر ترتیب اثر بدید ممنون
درود
دوست عزیز هنوز جواب تیکت منو همکارانتون ندادند و سایت من همچنان باز نمیشه . ایشالا.. وقتی که اومد بالا دوستانی که با تجربه هستند نظر بدن که سایتی که فقط روزی چند عدد مقاله داره و هیچ کاربری یا عضوی و حتی انجمنی نداره 2 گیگ رم آیا برای منابع کم هست؟ من بازدید این چند روز هم میزارم 17 روز پیش من درخواست دادم که 1 هفته طول کشید تا سروری که کلا" 11 گیگ بود انتقال دادید ( البته به گفته شما سرور قبلی کاری کرده بودند که اجازه انتقال وجود نداشت) 2 روز سایت بالا بود که نهایت بازدید 5000 بود و زمانی که (نصف شب) خواستم بکآپ بگیرم سایت دیگه بالا نیومد تا 1 روز بعد که جواب تیکت رو دادند و گفتند که رم پر شده و ریست کردند و همون موقع ساعت 1 شب دوباره از سی پنل من رو بکآپ کلیک کردم 11 مگ دانلود کرد دوباره سایت داون شده تا الان و هنوز هم جواب تیکت رو ندادند. جناب مسعودی یا انتظار من زیاده یا اینکه واقعا" اگه برسی کنید حق رو به مشتری میدید.من از شما انتظار دارم که تیکت های منو برسی کنید و ببینید مشکل از کجاست.
با تشکر
فایل پیوست 9801