پاسخ : فروش سرور مجازی رم 2 گیگ 25 تومان مدتی محدود
عزیز من 4 ماه از شما سرویس داشتم تجربه های بسیار بدی داشتم ،نظرمم اینجا واسه بقیه گذاشتم،حالا اون قضیه دامین هایی که از سینگل وی پی اس گرفتی و به ما دادی بماند(که بعدش مسدود شدن و پولشو ندادی...) الان من از رامتین سرور و رسانگار سرویس دارم خیلی هم راضــــــــــــــــــــــ ـــــیم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
medianet
آبا فروش همچنان پا برجاست ؟
خیر دوست عزیز.فعلا سرور پر شده است موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zamanian.h
عزیز من 4 ماه از شما سرویس داشتم تجربه های بسیار بدی داشتم ،نظرمم اینجا واسه بقیه گذاشتم،حالا اون قضیه دامین هایی که از سینگل وی پی اس گرفتی و به ما دادی بماند(که بعدش مسدود شدن و پولشو ندادی...) الان من از رامتین سرور و رسانگار سرویس دارم خیلی هم راضــــــــــــــــــــــ ـــــیم!
سرور های رامتین سرور که به ما انقال داده شد !!!!!
خسته نباشید
اگه هنوز معتبره اطلاع بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anjexion
اگه هنوز معتبره اطلاع بدید
بله .فقط قبل از خرید تیکت کنید کسی سفارش نداده بود فاکتور بشه پرداخت کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zamanian.h
اون دوست عزیزمون مشکل از خودشون بود اومد و ... حالا هم شما.درست میگن رامتین سرور به نارس وی پی اس انتقال داده شده.
ولی واقعا اگه توی تاپیک فروش 1 نفر 1000نا پست تشکر و قدردانی باشه بعد فقط 1نفر بیاد شکایت کنه دیگه وایلا میشه.همه میوفتن دنبالش،بقرعان:78:.مشکل پیش میاد برای همه هر چند این مشکل از سرور این دوست عزیزمون نبوده.آقا تاپیک های فروش ایشون رو ببنید.مشکلی ندارن
دوست عزیز من دیروز سفارش دادم و گفتم خودم سیستم عامل رو نصب می کنم به دو دلیل :
1- انجام تنظیمات در هنگام نصب
2- تحویل سریع به دلیل عجله داشتن
من نمی دونم مگه توی وی ام ویر ساختن یه ماشین مجازی بیشتر از 5 دقیقه طول می کشه ?
لطفا سریع تر سرور رو با مشخصات کامل ای پی و کنسول لطف بفرمایید
با تشکر
من سرورم امشب قطع شد و پس از پیگیری تلفنی گفتند که 12 ساعت طول میکشه تا درست بشه.
به من گفتند که هاردش پر شده و باید منتقل بشه. من نمی دونم انتقال اطلاعات یه هارد روی VMWare چقدر زمان می خواد؟ 12 ساعت؟
من 10 تا سایت داشتم روی این سرور و تازه هم کانفیگش کرده بودم چون DNS من هم روی این سرور بود همه یکباری با هم Down شده و پاسخ هم می شنوم که 12 ساعت بعد بیاید تا کارتون رو ادامه بدین.
این رو هم بگم جالبه که در هنگام خرید گفتند که 99.9% ما UpTime داریم و من از تقریبا 2 روز پیش که این سرور رو گرفتم 2 بار بخواطر پر شدن هارد دیسک Down شدم که اینبار هم 12 ساعت طول می کشه تا کارش انجام بشه این یعنی 20% زمان DownTime برای سرور.
اگه اینجوری ادامه داشته باشه یعنی ما در یک ماه تقریبا یک هفته قطعی خواهیم داشت.
همچنین از نکات منفی دیگه ای که من می تونم عنوان کنم اینه که دوستان وقتی یه کاری میکنن و تغییری ایجاد می کنن به طور ناگهانی سرور رو Reset میکنن. نه به من اطلاع دادند و نه Shutdown کردن. و این اتفاق 3 بار در طی این 2 روز افتاده (البته در این موارد من خودم درخواست پیگیری کرده بودم اما انتظار نداشتم وسط کارم سیستم Down بشه) .
این رو هم عنوان کنم که از تیم پشتیبانی و پیگیری دوستان من همچنان راضی هستم.
امیدوارم دوستان خوبم در نارس سرور این نقاط ضعف رو بر طرف کنن.
تمام این مطالب رو هم جهت اطلاع گذاشتم تا دوستانم آگاهانه انتخاب کنند.
من نمی دونم
از نارس سرور یک وی پی اس با رم 1 گیگ از usa گرفتم تازه و امیدوارم قطعی نداشته باشه
قرار بود زود تر از یک ساعت تحویل دهن که چون نتشون به کل مشکل داشت این اتفاق انجام نگرفت
و دقیقا طبق گفته شان 24 ساعت نشده سرور رو حتما تحویل می دهند
بعد از یک ماه کیفیت سرور شون را در اینجا عرض خواهم کرد
ممنون از نارس سرور
موفق باشید
سلام تمامی سفارش ها طی مشکلی که جود داشت 24 ساعته امروز تحویل دادیم ولی طی قولمان هم که گفتیم بیشتر از 24 ساعت نشده هنوز !!!
کسانی که سرور رو دریافت نکردند تماس بگیرند.با تشکر.
دوست عزیزمون که قعطی داشته چون هارد سرور های ما ssd هست هاردت پارتیشن اول براتون 6 گیگ میزاریم به علت حجم هارد سرور داون بود الان هاردتون اوکی شده به مدت کمتر از 12 ساعت هم قعط بودید این مشکل هم روی تاریخ سرور تاٍٍثیر خواهد نگذاشت و اضاف میشود.
مشکلی هست تو سایت تیکت کنید
همونطور هم که دوستمون گفته شده پشتیبانی موردی نداشتیم .تا با حال کمتر از نیم ساعت پاسخ داده شده.
موفق باشید