پاسخ : اختلال در اینترنت !؟
پاکت فیلترینگ @!!!!!!
دیگه آخره فیلترینگه !
بابا این بچه های مخابرات دست هرچی سیسکو کاره توی فیلترینگ بستند به نظر خودشون :))
یکی زنگ بزنه مخابرات مرکزی بگه کرماتون که ریخته شد جان هر کی که میپرستین پای بکس بسیجیو از رو سیم ـا وردارین :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
یکی زنگ بزنه مخابرات مرکزی بگه کرماتون که ریخته شد جان هر کی که میپرستین پای بکس بسیجیو از رو سیم ـا وردارین :))
بابا دارن به قول خودت play ميكنن بزار شاد باشن =))=))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AfraServer
بابا دارن به قول خودت play ميكنن بزار شاد باشن =))=))
Play کنن تا بیشتر فحش بخورن :))
+
Coming Soon به اف uck میرن ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
پاکت فیلترینگ @!!!!!!
دیگه آخره فیلترینگه !
بابا این بچه های مخابرات دست هرچی سیسکو کاره توی فیلترینگ بستند به نظر خودشون :))
بی سوادترین شبکه کارهای ایران در حال حاضر دارن فیلترینگ رو انجام میدن.بذارین فیلتر کنن.یه مشت ب*ی ن*امو*س بیشتر نیستند.فیلترینگی که به n شلک دور زده میشه به درد عم*شون میخوره.دیگه شورشو در آوردن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LoveLife
متاسفانه دانلود .flv avi mpeg و سایر فرمت فیلم ها قابل دریافت نیست تا الان!
با این میشه
QOOY - Pick your file host - Remote URL Upload
واقعا خیلی مسخره است .. هر سری بابت یک اتفاق کوچیک همه چیز را قطع میکنند ، پکت فیلترینگ و ... روی SSH هم Delay گذاشتن ، جان آدم بالا میاد تا یه خط تایپ کنه .. و جالب اینه که این راهها از چیزی جلوگیری نمیکنه و آخر همه فیلم و عکسها Upload میشن .. کسی که بخواد چیزی بفرسته جایی یا خبری بگیره، بستن L2TP و ... تاثیری توی کارش نداره .. فقط فحش هست که به خودشون میخرن .. کاری 5 دقیقه ای را باید 30 وقت گذاشت ..
واقعا متاسفم ، این یعنی آزادی کلام ؟ این یعنی آزادی اندیشه ؟ از کار و زندگی افتادیم ...
دو ساعت دارم جواب ایمیل مینویسم اومدم سند کنم
Unable to reach Gmail.Please check your Internet connection. Trying to reconnect now…
بزودی میرم افغانستان پناهنده بشم :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajad
دو ساعت دارم جواب ایمیل مینویسم اومدم سند کنم
unable to reach gmail.please check your internet connection. Trying to reconnect now…
بزودی میرم افغانستان پناهنده بشم :))
سجاد خواستی بری یه تاپیک بزن خبر بده ، من هم میام 8-|