واقعا متاسفم با این طرز فکر متحجرانه
آخه عزیزم مگر گوگل به من و شما نیاز داره که حساب دستش بیاد اصلا چه حسابی چه کشکی
یکی یه غلطی کرده یه فیلمی ساخته به گوگل آمریکا غرب چه ربطی داره
واقعا وقتی میگن حماقت انتها نداره همینجاست
نمایش نسخه قابل چاپ
کوروش جای خودشو داره خب شما میگید چرا چون مردم به این اهمیت نمیدادن چرا چون مردم آزادیو توی چیزی میبینن که اینجا جاش نیست صحبت بشه به هر حال مشکل ما مردم خودمون نیست مشکل اینه که جنگ سرد خیلی توی دنیایه امروزی رواج داره و کاربردیه بیشتر از اونی که یه صلاح اتمی نابود میکنه ترس از اونه که نابود میکنه و مردم خیلی زودباورن و تابهشون یه چیزیو میگی باور میکنن سیاست شعبده بازیه همین همه کشور ها انجام میدن هیچ جا نیست که انجام نده
دیگه ایران نابود شد همه عرب شدن
ببینید با استفاده از دین یه فرهنگ و یه تمدن رو نابود کردن
ولی کیه که اینو قبول کنه؟ همه تو توهمن
کیه که حرفهای مارو ببینه
ما وب مستریم
بیاید ببینید دیگه>:p
Google اینم لینک گوگل واسه کسایی که بالا نمیاد ولی به نظر من موتور جستوجوی ملی بهترین راهه البته نه این که همه سایتارو ***** کنن تازه یادتون باشه گوگل قانونیو تصویب کرده که طی اون قراره سایتایی که کپی رایتو رعایت نمیکنن توی سرچ نشون نده البته تا 2 سال دیگه اجرایی میشه بعد بیاید در مورد آزادی بیان نظر بدید
شما کورش رو با حضرت محمد یکی می کنید؟نقل قول:
وقتی به کوروش بزرگ توهن شد چرا از این کارا نکردید؟ چرا اعتراض نکردین هان؟
پاسخ به دریا هاست
توی دنیای امروز روزانه هزاران نفر به دلیل همین بی دینی دست به خودکشی میزنن تمدن هم یه توهمه که کشور ها برای خودشون ساختند شما تاریخ حقیقی رو بخونید در مورد کشورها نظرتون عوض میشه البته تمام کشور ها همین طور بودند
دوست عزیز بیا و تو تنهایی خودت با خودت فکر کن و رو راست باش بدور از هر گونه تعصب و تحجر
شما موتور جستجویی رو بسازی که تمام سایتهای منظومه شمسی رو هم سرچ کنه هنوز به غرب محتاجی کسی هم که محتاج هست باید سرش همیشه به زیر باشه این قانون طبیعت هست پس برو از گوگل در جهت پیشرفتت استفاده کن و سرتو هم بالا نیار
روزی که حرفی واسه گفتن داشتی اون وقت میتونی تازه سرتو بیاری بالا ولی متاسفانه اون روز نه ما هستیم نه نوه هامون ونتیجه هامون . 2*2=4
دوست عزیز قرار نیست یکی بکنم
مساله مقدسات دیگران هست و قرار نیست هر چیزی برای شما با ارزش هست برای دیگران هم با ارزش باشه
شما میتونید گوگل را تا ابد تحریم کنید ( شاید مدیر گوگل از بابت همین مساله امشب خودکشی کرد خدا را چه دیدی :d )
اصلا چرا راه دور میرید همین سایت را هم تحریم کنید چون الان روی یک سرور آمریکایی قرار داره و هر ماه به آمریکایی ها پول میده ولی دلیل نمیشه بقیه را هم واردار به همین مورد کنید .
اگر کسی میخواهد به مقدساتش توهین نشه بهتر به بقیه مردم دنیا احترام بزاره نه اینکه خودش را برترین بدانه در حالی که هیچ افتخاری تو دنیا نداره و هیچ قدرتی جز منابع طبیعی در دستش نیست .
کوروش برای من عزیز هست و من یک ایرانی هستم و لازمه ایرانی بودن من این نیست که مسلمان باشم و قرار نیست هر چیزی برای مسلمان ها ناخوشایند بود برای من هم ناخوشایند باشه و اگر اونها میدانند واقعا مردم تحریم میکنند فکر نکنم به اجباری کردن اون دیگه نیازی باشه ...
اما وقتی کسی به خودش ایمان نداشته باشه میاد و اجبار را به کار میبره