هنوز اين ماژول آماده نشده !!! بخدا مردم از بس دستي ثبت کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
هنوز اين ماژول آماده نشده !!! بخدا مردم از بس دستي ثبت کردم
سلام
شما به پست زیر توجه نکردید
http://www.webhostingtalk.ir/f176/58...tml#post583618
متاسفانه ما هم چندین ماهه منتظریم...
سلام
دوست عزیز اگر کسی را دارید که میتواند مشکل ماژول را حل کند معرفی کنید تا مشکل ما و مشکل شما حل شود . حق الزحمه ان فرد هم محفوظ است بابت برطرف کردن مشکل
سلام
انشالله که دوستمان بتواند کاری کند که مشکل شما هم حل شود
نکته :
دوستان در خصوص این ماژول ما با افراد مختلفی صحبت کردیم که یا وقت نداشتند یا قیمت پیشنهادی یک پرتال میدادند ! یا مانند این دوستمان که در چند پست قبل فقط ادعا کردند و دیگر هم جوابی به ما ندادند
بحر حال طبق روال کاری ما فقط مسئول ارائه بستر مناسب در حد ثبت / تمدید / انتقال دامنه ملی بودیم به همکاران که فراتر از ان هم عمل کردیدم و قضیه ماژول یک بحث اختیاری بود که خودمان دوست داشتیم به همکاران ارائه دهیم و فکر نمیکنم هیچ الزامی برای ما ایجاد کند
در حال حاظر هم میتوانم با اطمینان بگویم پانلی که در اختیار همکاران زیر مجموعه قراردادیم از 99.99 درصد از دیگر همکاران کامل تر است و حتی خود نیک هم تعریف زیر نماینده و انتقال اعتبار به زیر نماینده یک نماینده ما و تعریف ادرس اختصاصی برای پانل های نمایندگان و زیر نمایندگان خود را هم فراهم نکرده که ما برای نمایندگان خود تعریف کردیم
در کل قضاوت را به خود همکاران واگذار میکنم
موفق باشید
عبادی
سلام واقعا زحمت کشیدید
باتشکر فراوان
دوست عزیز ، شما قول دادید که این ماژوال درست میشه !نقل قول:
سلام
انشالله که دوستمان بتواند کاری کند که مشکل شما هم حل شود
نکته :
دوستان در خصوص این ماژول ما با افراد مختلفی صحبت کردیم که یا وقت نداشتند یا قیمت پیشنهادی یک پرتال میدادند ! یا مانند این دوستمان که در چند پست قبل فقط ادعا کردند و دیگر هم جوابی به ما ندادند
بحر حال طبق روال کاری ما فقط مسئول ارائه بستر مناسب در حد ثبت / تمدید / انتقال دامنه ملی بودیم به همکاران که فراتر از ان هم عمل کردیدم و قضیه ماژول یک بحث اختیاری بود که خودمان دوست داشتیم به همکاران ارائه دهیم و فکر نمیکنم هیچ الزامی برای ما ایجاد کند
در حال حاظر هم میتوانم با اطمینان بگویم پانلی که در اختیار همکاران زیر مجموعه قراردادیم از 99.99 درصد از دیگر همکاران کامل تر است و حتی خود نیک هم تعریف زیر نماینده و انتقال اعتبار به زیر نماینده یک نماینده ما و تعریف ادرس اختصاصی برای پانل های نمایندگان و زیر نمایندگان خود را هم فراهم نکرده که ما برای نمایندگان خود تعریف کردیم
در کل قضاوت را به خود همکاران واگذار میکنم
موفق باشید
عبادی
و من هم اول عرض کردم، نیاز دارم که کاربرانم توسط whmcs به طور اتوماتیک ریجستر کنند
شما هم همه چیز رو اوکی اعلام کردید!
قطعا اگر میدانستم، این ماژوال هیچ وقت آماده نمیشود، تهیه نمیکردم.
سلام
من عرض کردم که داریم روش کار میکنیم که مشکل حل بشه و اگر هم من حرفی زدم که 100 درصد تمام میشه بر اساس گفته برنامه نویس بوده
از این صحبت ها که بگذریم مگر شما قرارداد خرید پکیج ها را مطالعه نکردید . ما در کجا تضمین دادیم که این سرویس را حتما ارائه میدهیم . عرض کردم خود ما دوست داشتیم این سرویس را رایگان در اختیار دوستان قرار بدهیم . درسته ما برای ان هزینه کردیم و برنامه نویس هم بدلیل اتمام نکردن ان وجه را برگشت زد ولی اگر کار تمام بود هزینه بابتش پرداخت میشد و ما ان را بصورت رایگان در اختیار شما قرار میدادیم ولی متاسفانه نشد
حالا هم دارم میگم اگر کسی بتواند مشکل این ماژول را برطرف کنه قرارداد میبندیم.
سلام - جناب عبادی جا داره از زحمات شما قدر دانی بشه اونم به طور ویژه - و به دوستان بگم که آقای عبادی رو حدود 10 ساله میشناسم واقعا کارشون تو این 10 سال خوب بوده و من به شخصه چه به عنوان مشتری چه به عنوان دوست ازشون تشکر میکنم و سپاسگذارم. و امیدوارم اون ماژول هم مشکلی که داره برطرف شه. براتون آرزوی شادکامی دارم.
دانلود ماژول irtld براي کساني که ورژن 5 را استفاده مي کنند
http://xzn.ir/irtld.zip
ثبت دامنه روي اين تست شده و بدون مشکل انجام ميشه .
کليه تنظيمات دقيقا همونه که در پست اول گفته شده . پس در مورد تنظيمات سوالي نکنيد.
مشکلي بود مطرح کنيد .