این پست دستم خورد اومد لطفا مدیر محترم امیر این تایپک حذف کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
این پست دستم خورد اومد لطفا مدیر محترم امیر این تایپک حذف کنید
یه چیز رو یادم رفت بگم من برای Everyone فقط تو پوشه اصلی گزینه های Read و Read&Execute رو فعال کردم !همچنان منتظر راه حل های اساتید هستم
طبق این آموزش تصویری جلو برید مُشکلتون برطرف میشه! مَن وقت لازم رو نداشتم یه آموزش با زبان فارسی و روان بنویسم :)
The message "You are not authorized to view this page" appears when accessing the Client/Server/Messaging Security for SMB (CSM) 3.0 web console
پُست شما الان یه اِسپم حساب میشه :) این دوستمون تاپیک زده مشکلش برطرف بشه نه اینکه مَن و شُما بحث کُنیم هر سوالی پُرسید مَن جواب دادم :) شُما چی؟ فقط پست های اسپم :)
پیشنهاد میکنم لینک های زیر رو بخونید تمام مُشکلاتی که با IIS داشتید رو فیکس کرده :)
اضافه کردن پسوند در iis6 مُدیر شَبکه!
حَل مُشکل درخواست رمز عُبور در IIS 6 مُدیر شَبکه!
برطرف سازی مشکل maximum of allowed connection مُدیر شَبکه!
:)
دوست عزیز تو اون تایپک هم گفتم قصد من بحث نیست پستامو بخونی دوست عزیز
یکی دستم خورد بله اسپم هست گفتم که پاکش کنید دستم خورده
و در مورد حرفتون امیر عزیز بنده دو سال تو این انجمن هستم اگه مثل بعضیا میخواست اسپم بدم الان پستهام از 1000 تا بیشتر بود اما تو این دو سال 300 تا به زور پست دادم میخواین نشون بدم اونای که اسپم میدن 4 ماه نشده 400 تا پست برین پستاشونم نگاه کنید اگه یه پست به درد بخور پیدا کردین بگین من حرفمو تصحیح کنم هی متلک و اسپم میزنن باز قدیم یه 100 تا پست بود بار علمی داشت اونو برداشتین همه شدن اسپمر میخواین اسم کاربری بدم ؟؟؟ دوست عزیز من هم در حد توانم خواستم کمکش کنم و تنها کمک من این بود که ای ای اس 6 به دردی نمیخوره شما به حرف بنده خندید من اسپی فکر نکنم داده باشم اگه دادم معذرت میخوام
درجواب بعضی از دوستان که میگن iisخوب نیست:
من خودمسایت های imdb-dl و bia2music و .... که همشون بالای ۴۰۰۰ تا آنلاین دارند از این وب سرور استفاده میکنند
و بدون حتی ۱ کیلوبایت افت سرعت به راحتی جواب میده
به نظر من iis بهترینه !
موفق باشید
من توسط این دستور ها
همه فایل های رو قایب دانلود کردم تو سرور
اما یه مشکلی به وجود میاد این که عکس هارو عوض اینکه تو مرور گر لود کنه دانلود میکنه
چطور این مشکل رو برطرف کنم ؟
در mime types به این صورت ادد کردم
* را تایپ و سپس در کادر دوم کلمه ی application/octet-stream
رو وارد کردم
با این میتونید
Apache Friends Support Forum • View topic - Mime Type
عزیز این برای وب سرور xampp هستنش
من برای iis میخوام