شما مشکل کندی دیسک دارید ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اول از همه پوزش میطلبم بابت دیرکرد در پاسخ گویی
دوستان عزیز مشکل دان از ما نبوده از پورت دیتاسنتر بود که درست شد، 3 ساعت هم بیشتر دان ندادیم! اینجا هم تاپیک فروش هست نه جایی که تیکت بزنید و بگید دان شد و مشکل شبکه! مشکل های شبکه هم از طریق تلفن به ما گزارش داده میشه توسط پشتیبان های فنی، مشکلی که 2روز پیش روی سرور انگلستان پیش اومد به دلیل استفاده غیر مجاز یکی از کاربران از پورت سرور بود که به مدت 1 ساعت کل سرور بلاک بود با توجه به اون و تماس مستقیم با دیتاسنتر و حل مشکل و کنسل کردن سرویس اون عزیز سرویس ها دانی نداشتن توی چند ساعته گذشته.
شماره تلفن بنده رو شما ندارید؟!
ما همیشه یه پشتیبان آنلاین یاهو داریم از 4 نفر حداقل یکی آنلاین هست شما چرا با ما تماسی نگرفتید؟!
میخواستم ببینم ما کی دان دادیم رو سرور؟!
مخصوصا شما که خیلی حساسی!
شما من بخوام حساب کنم 3 بار به من گفتید ریستارت کن ، اینو نصب کن ، اون رو بذار!
تو اون 2 ساعت هم دان بودید!
والسلام!
مشکل کندی دیسک هم وجود نداشت و فقط به دلیل همون دوستمون بود که کنسل شدن!
سرویستون رو هم شما به ما نگفتید مگه ریلود کنیم! من اوکی کردم فقط شما باید تاییدیه رو از طریق تیکت ارسال کنید که من عوض کنم.
کل سرور اول انگلستان که هاست سایت خودمون هم روش هست به مدت 2 ساعت دان بود و دوباره درست شد!
نمیدونم چرا اینجا میان مینویسن کاربرا!
علاوه بر این ها مشکل فقط بر روی یکی از سرور های انگلستان به وجود آمد و سرور هتزنر و بقیه سرور های رد استیشن درست کار میکردن !
وقتایی که سرور دانه تلفن شما هم خاموش میشه ظاهرا !
کی دان داشتین ؟ یادتون نیست بهتون گفتم گفتین که دیتا سنتر خاموش کرده !؟؟!!!! یا متن چت رو براتون کپی کنم ؟
درسته من ازتون خواستم که بک آپ بگیرید و 3 بار هم ریبوت کنید
درسته ؟ ریبوت چند ساعت طول میکشه ؟ بک آپ چطور ؟ مجموعا بیشتر از 20 ساعت پینگ نداشتم
مشکل کندی دیسک رو هم از روز اول دارم
همین دیشب هم که خواستم یه فایل 60mb رو اکتراکت کنم یک ساعت طول کشید (مشکل کنی رو تو انتقال و اینا هم که یادتون نرفته ؟)
اما در کل دستتون درد نکنه !!!
عزیز من که توی خود سخت افزار نیستم که بتونم سرعت اکستراکت شما رو اندازه بگیرم!بعدشم اینجا تاپیک فروش هستش! جا داریم تا جا! بعدش هم ما 2 تا شماره تلفن مبایل و یک خط ثابت تلفن داریم حالا بازم میگید که ما تلفنمون خاموش بوده؟!
چرا بقیه مشتری ها نمیگن تلفن خاموش بوده؟
لازم به ذکر به خاطر شما رید هارد هم افزایش دادیم!
بعد شما 20 ساعت پینگ داشتی دیگه؟!
مرسی از لطفتون!
سلام
من به یه وی پی اس ویندوز 2008 با رم 1 گیگ با سرعت عالی دانلود و آپلود نیاز دارم سرعت زیپ کردنش هم بالا باشه و دان نداشته باشه
قیمتش هم مهم نیست فقط عالی باشه
لطفا اگه دارید شرایط بفرستید
با توجه به قعطی این دو روز اخیر و سرعت پایین پورت 30 دقیقه کل سرویس ها قطع شدن دوباره و اشکالی که در شبکه سرویس اول انگلستان بود برطرف شد
پست اول آپدیت شد ، و یک عذر خواهی خیلی بزرگ به کاربران محترم جهت این دو روز دیگه همه چی حل شد و پورت هم عالی جواب خواهد داد!
پورت درست شد و الآن میتونید راحت کانکت بشید با پورت 1 گیگابایت!
سرعت پورت درست شد .
ممنون
در مورد پست بالایی من هم سایت که داون بود آی دی هم که من داشتم این بود که off بود
amir.saiedmehr
بعد از یک ساعت شمارتون رو پیدا کردم و خدمتتون تماس گرفتم.
با تشکر