سلام جناب آبیلی
آفر شش ماهه رم768 انگلیس با هارد 50 و 80 و 100 اگه شامل تخفیف50 درصد میشه لطفا پ.خ کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام جناب آبیلی
آفر شش ماهه رم768 انگلیس با هارد 50 و 80 و 100 اگه شامل تخفیف50 درصد میشه لطفا پ.خ کنید
نتیجه چنین آفرهایی این شده که بعد از ۱ ماه الآن ۳ روزی هست که سروراشون داون هست و نه تیکت جواب میدند و نه تلفن . امیدوارم فکری هم برای اطلاعات رو سرورهای مشتریهاشون کنند و دست همه رو تو حنا نزارند.
متاستفانه الان 3 روزه جواب تیکت داده نمیشه سرور هم قطع شده !
بابت اینکه بعد از چند ماه جوابتون رو میدم عذر میخوام
مدتی بود در انجمن فعالیت نداشتم
مورد قطعی که اینجا نوشتید فکر میکنم مربوط به مشکل یکی از سرور های آمریکا بوده ! تیکت های 9 تا 13 اکتبر رو بررسی کردم همه رو همکارم آقای کوهبر پاسخ دادن و تیکتی ندیدم که سه روز بی پاسخ مونده باشه
البته من گذرا نگاه کردم و ممکنه تیکت شما رو ندیده باشم ولی در کل متوجه تاخیر های چند ساعته در پاسخ دهی شدم که اگر شما هم جزء اون کاربر ها بودین عذر خواهی میکنم
کاربر ها به دلیل مشکلات که روی اون سرور تجربه کردن بعد از انتقال دو برابر رم دریافت کردند
علت دیر پاسخ دادن تیکت ها در اون زمان هم این بوده که ما در تلاش بودیم که داده ای از کاربر از دست نره که اتفاقا شما هم در پاسختون بهش اشاره کردین
اگر احساس میکنید به مورد شما درست رسیدگی نشده یک تیکت به بخش فروش حامی هاست بزنید حتما تلاش میکنیم جبران مافات کنیم
موفق و پیروز باشید