پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Drosera^Cqq47
سلام
اقا یک تست بده ببینیم چی به چیه:d
اینجوری باشه کلی سرور باید تمدید نکنم:-j
تست 50 گیگ ارسال شد
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
سلام
لطفا برای بنده هم ارسال کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
فایل پیوست 7869
الان که سرورتون کاملا خالی هست با زیپ کردن 1 فایل cpu به 40 درصد میرسه
الان 6 تا یزور انلاین هستند همزمان کسی هم که وصل شده سرور که نگاه نمیکنه داره کار میکشه تست میکنه نکنه انتظار دراید موقع کار کشدین از سررو یززجی نباشه
من من من من من
منم میخوام :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
.::MEHRAN::.
سلام لطفا یه تست هم برا من ارسال کنید
اگه تمدید کنم میزان هارد انتخابیه ؟؟؟
هزینه اش فرق میکنه برای هارد؟؟؟
درضمن چه میزان رم و سی پی یو قابل استفاده است؟؟؟
سلام دوباره
لطفا جواب این سوالات رو بدید
آقا یه فایل 8 گیگی هست اگه کسی میتونه اینو به زیر 1 گیگ برسونه بگه :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
الان 6 تا یزور انلاین هستند همزمان کسی هم که وصل شده سرور که نگاه نمیکنه داره کار میکشه تست میکنه نکنه انتظار دراید موقع کار کشدین از سررو یززجی نباشه
خیر
منظورم اینه با افزایش تعداد کاربر ها بعید میدونم 1 هسته هم به هرکس برسه
کافیه 1 نفر 1 فایل زیپ کنه بقیه سرور ها خاموش میشن:))
آرش جان لطف کن یه تست هم واسه ما بفرس
پیشاپیش ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
خیر
منظورم اینه با افزایش تعداد کاربر ها بعید میدونم 1 هسته هم به هرکس برسه
کافیه 1 نفر 1 فایل زیپ کنه بقیه سرور ها خاموش میشن:))
دوست عزیز ظاهرا بد متوجه شدبن چندتا سرور نیست که بقیه خاموش بشن کالا یک سرور هست که یوزرها به اون دارن وصل میشن یک ویندوزه که کاربران به همون وصل میشن از طریق ریموت
آقا یه تست هم به ما بدید!