پاسخ : دانلود تمپلت آماده ی ویندوز 2003(آپدیت 2012/07/26 و نصب نرم افزارهای مورد نیاز)[آگونیس]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peymancn
ممنون از جوابتون میخوام بدونم از طریق تب های موجود در vmware مثلاً تب configuration یا امثالهم جایی نیست که نوشته شده باشه؟
شما احتمالا نمایندگی سرور مجازی گرفتید که دسترسی های دیگه ندارید صحیح است؟
پاسخ : دانلود تمپلت آماده ی ویندوز 2003(آپدیت 2012/07/26 و نصب نرم افزارهای مورد نیاز)[آگونیس]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina_mech
از رو Datastore نمیشه استفاده کرد؟! راهی نیست واسش؟
فایل رو ابتدا دیپلوی کنید سپس ازش یک اکسپورت ovf بگیرید یک فایل vmdk هم بهتون می ده که می تونید بریزید رو هارد و مجازی نصب کنید مثل میکروتیک
ممنون از راهنماییتون :) من الان کامل deploy کردم! رو OVH ... تقریباً 5 دقیقه بعد از کار با سیستم، یه ایمیل با سابجکت Anti-Hack از دیتاسنتر اومد و IP من بلاک شد! الان میشه Unblock اش کرد، ولی میخوام بدونم به نظرتون علتش چیه؟ چه طور مشکل رو رفع کنم؟ که دوباره بلاک نشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina_mech
ممنون از راهنماییتون :) من الان کامل deploy کردم! رو OVH ... تقریباً 5 دقیقه بعد از کار با سیستم، یه ایمیل با سابجکت Anti-Hack از دیتاسنتر اومد و IP من بلاک شد! الان میشه Unblock اش کرد، ولی میخوام بدونم به نظرتون علتش چیه؟ چه طور مشکل رو رفع کنم؟ که دوباره بلاک نشه!
Microsoft Security Bulletin MS12-020 - Critical : Vulnerabilities in Remote Desktop Could Allow Remote Code Execution (2671387)
این آپدیت رو انجام بدهید انشالله مشکل حل می شه
سلام دوستان
کسی می تونه آموزش کامل استفاده از این تیمپلت رو بگذارد ترجیحا تصویری ممنون میشم
مرسی:63::x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezaaalam
سلام دوستان
کسی می تونه آموزش کامل استفاده از این تیمپلت رو بگذارد ترجیحا تصویری ممنون میشم
مرسی:63::x
دوست عزیز در vmware esxi از منوی file گزینه ی deploy رو بزنید و سپس فایل تمپلت رو انتخاب کنید
بعد از اتما آپلود ova سرور مجازی با اسمی که انتخاب کردید به صورت خودکار به لیست سرور های مجازیتون اضافه می شه
روشن می کنید و ای پی می دهید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آگونیس
سلام
دوست عزیز مشکلت با این ای پی در او وی اچ بر طرف شد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezaaalam
سلام
دوست عزیز مشکلت با این ای پی در او وی اچ بر طرف شد؟
سرور مجازی از ovh ارائه نمی دهیم دوست عزیز