پاسخ : اینترنت بانک و درگاه پرداخت کدام بانک بهتره؟
نقل قول:
مدارک و مستندات از تخلفات متعدد به پرداخت بانک ملت در تسويه حساب وجود داره و قطعا اگر وجود نداشت حرفی هم زده نميشد.
بزرگترين مدرک هم جستجو کردن در مورد به پرداخت در اينترنت هستش. اين شرکت ده ها شاکی داره و کلا 4 5 تا طرفدار داره که اونا هم چون به مشکل نخوردن طرفداری ميکنن. سابقه اين شرکت نشون داده هر کسی هم روزی از اين شرکت طرفداری ميکرده فرداش اومده شاکی شده از اين شرکت. مگر اينکه روزی يکی دو تا تراکنش داشته باشن که در اين صورت اصلا چيز عجيبی نيست به مشکل برنخورن.
بله بنده هم در این مورد خودم تاپیک زدم
ولی وقتی مشکل برنامه نویسی سایتمون حل شد فهمیدم که مشکل از به پرداخت نیست و به راحتی حل میشه
خیلی از افرادی هم که این مشکلات را داشتن مشکلشون با تصحیح ماژول حل شده
نمونه در همین انجمن به وفور قابل رویت هست
بدرود
نقل قول:
بله بنده هم در این مورد خودم تاپیک زدم
ولی وقتی مشکل برنامه نویسی سایتمون حل شد فهمیدم که مشکل از به پرداخت نیست و به راحتی حل میشه
خیلی از افرادی هم که این مشکلات را داشتن مشکلشون با تصحیح ماژول حل شده
نمونه در همین انجمن به وفور قابل رویت هست
بدرود
اون مشکل شما مربوط به ستل نشدن تراکنش ها هستش که بالا شرح داده شد.
انشالا زمانی که تعداد تراکنش هاتون به 100 تا در روز رسيد خواهيد ديد که 3 4 درصد تراکنش ها با وجود تاييد در سايتتون به کارت مبدا برگشت داده ميشن و دست شما به هيچ جا بند نيست.
زنگ هم ميزنيد به پرداخت فحش های خوبی ميشنويد ازشون بعد مياين دوباره تاپيک ميزنيد b-)
تراکنش های ما شاید گاهی اوقات از این 100 تا بیشتر هم بشه عزیز
ولی تا کنون مشکلی نداشتیم
به هر حال موفق باشید و انشالهه که مشکلتون از طریق وکیل حل بشه
بدرود
بانک سامان ندادن بهتون بانک پاسارگاد هم خوب هست طی دو سال گذشته هیچ مشکلی نداشتیم با این دو درگاه
نقل قول:
تراکنش های ما شاید گاهی اوقات از این 100 تا بیشتر هم بشه عزیز
آدرس سايتتون رو بديد من خودم براتون چند تا تراکنش بزنم که به مشکل بخوره :69:
شما هم انشالا موفق باشيد و از به پرداخت روزی فحش و حرف نامربوط به خاطر گم و گور شدن تراکنش هاتون نشنويد چون سابقه به پرداخت برای همه مشخص شده هستش.
نقل قول:
چون سابقه به پرداخت برای همه مشخص شده هستش.
دقیقا !!
بدرود
بله، به طور دقيق و واضح مشخص هستش که به پرداخت بانک ملت در تسويه تراکنش ها ميلنگه و بعضی از تراکنش ها رو تسويه نميکنه. چيزی که ما حدود 1 سال و نيم هستش داريم ميگيم و کم کم همه دارن بهش پی ميبرن. از دوستان هم ميخوام قبل از همکاری با اين شرکت در موردش يک تحقيق داشته باشن.
البته با کمی تامل هم ميشه به عملکرد اين شرکت شک کرد:
1. بانک ملت برای هر تراکنش 25 تومان کارمزد کسر ميکنه. چطور ممکنه به پرداخت که داره روی همين بستر کار ميکنه از خير اين 25 تومان بگذره و تازه تسويه آنی بده. چيزی که اصلا مرسوم نيست.
2. چرا سايت ها و شرکت های بزرگ ايرانی از اين درگاه استفاده نميکنن و قالب پذيرندگان اين شرکت رو سايت های فروش موارد ممنوعه تشکيل ميدن.
3. چرا برخی تراکنش ها ستل نميشه و نياز به تماس تلفنی داره؟ آيا اين با اصل درگاه پرداخت آنلاين در تناقض نيست.
4. چرا بقيه بانک ها که بسيار قدرتمند تر از بانک ملت هستند حاضر به ارائه چنين سرويسی نيستن؟ آيا دليلش غير از اين هستش که اين کار با سيستم بانکی دچار تناقض ميشه و باعث بروز اختلاف حساب های شديد ميشه ؟
فکر کنم در مورد 25 تومان بحث شد
اون بحثش از به پرداخت جداست !!!
بله در همین تاپیک خیلی ها اعلام کردند که راضی هستند
بنده هم یکی از این اشخاص
دلیل پا فشاری شما را متوجه نمیشم !!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
. چرا برخی تراکنش ها ستل نميشه و نياز به تماس تلفنی داره؟ آيا اين با اصل درگاه پرداخت آنلاين در تناقض نيست.
اسکریپتتون قابلیت ذخیره کردن اطلاعات تراکنش را داشته باشه بدون نیاز به تماس قادر به ستل با 1 کلیک هستید
به خاطر تسویه آنی که دیگر بانکها ندارن
من گفتم دوستان در مورد اين موضوع تامل داشته باشن.
بانک برای هر انتقال داخلی 25 تومان کارمزد ميگيره. چطور ممکنه برای انتقال پول از حساب به پرداخت در بانک ملت به حساب من مشتری (با وجود اينکه روی همون سوئيچ نگين انجام ميشه و از خود به پرداخت اين کارمزد کسر ميشه) از من مشتری چيزی کم نکنه ؟