من احساس می کنم دوستان مشکل بزرگشون باند و زیر ساخت های داخل کشور نیست ! بلکه فکر می کنم سرور ها بیاد داخل ایران کار و کاسبی 90% هاستینگ ها کاملا بخوابه !
نمایش نسخه قابل چاپ
من احساس می کنم دوستان مشکل بزرگشون باند و زیر ساخت های داخل کشور نیست ! بلکه فکر می کنم سرور ها بیاد داخل ایران کار و کاسبی 90% هاستینگ ها کاملا بخوابه !
آره
انسان هایی که فقط مصرف کننده هستن دارن می میرن!
اما انسان هایی که می سازن، زنده هستن.
مثلا اونایی که هاست می سازن، هیچ وقت گرسنه نمی شن
اما اونایی که هاست بقیه رو می فروشن و خودشون هاست ندارن و وابستن، چند وقت دیگه گرسنه می شن.
والا یک جلسه الکی این حرف ها رو نداره ها!!!!
لامپه یاد گرفته خودش باید دست به کار بشه،
اما ما ...
http://www.webhostingtalk.ir/f118/48...tml#post444320
هنوز منتظریم برقو بهمون وصل کنن
تا وقتی وصل کنن، روشنیم،
وقتی قطع کنن، خاموشیم.
پس ببینیم چی کار می کنن تا بدونیم آینده مون چی می شه!
شما مشتری 500 مگ هاست 310 هزار تومانی برای ما بیار، هاست که سهله، سرور می سازیم. خوب هم سیر می شویم و نمی میریم.
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
انقدر در این جلسه ها که از نظر ما الکی بوده تصمیم گیری های واقعی شده که گفتیم بیایم...
بحث بی نتیجه ... فقط جلسه بعد من رو هم خبر کنید تا ما هم بیاییم. ممنون می شم.
جواب خوبی دارم برات!
ما فارکس کار می کردیم بسیار هم فعال بودیم. خیلی هم مایل بودیم برای امنیت سرمایه ها و همچنین جلوگیری از خروج ارز کارگزار داخلی داشته باشیم. تنی چند از دوستان زحمت فراوان کشیدند و سرمایه گذاری هنگفت کردند و مجوز هایی با گذر از هفت هزار خان جمهوری اسلامی گرفتند و کارگزاری مطلوب در کیش و سپس در منطقه آزاد انزلی تاسیس نمودند.
پس از حدود شش ماه مجلس به کل فارکس را ممنوع کرد و همه این زحمات و سرمایه ها و مجوزها رفت تو باقالیا!
پس بهتره خودمون دست بکار نشیم چون خیلی راحت تر از چیزی که فکر می کنیم خاموش می شیم!!!