ولی خیلیا میگن طرف هاست بیای ممکنه بیچاره بشی !
نمایش نسخه قابل چاپ
من تو شهر خودمون خدمات کامپیوتر راه اندازی کردم روزانه هم 60 تا 80 هزار تومان در میارم یک هفته هست که راه انداختم
با سرماییه 6 ملیون تومان
البته شهر ما کوچیکه اگه تو شهر بزرگی باشی چند برابر من کاسب میشی به نظرم یه خدامتی تو شهرت باز کن
به نظر من شما هر کاری می کنید سمت هاست نیاید
چیزی که در هاست غیر قابل انکاره اینه که اصلا به این کار نداره که شما روز عروسیتونه ، خدا نکرده بیمارید ، مشکلی دارید ، مهمونی هستید ، خوابید ، سر کارید و ... سرور بخواد خراب شه از شما سوال نمی پرسه ، خراب می شه !
با تمام این مشکلات واقعا نمی شه تضمین کرد درآمد خاصی به شما بده
مشکلات ارزی و ...
واقعا حس می کنم راهی هست پشیمون می شید، علاوه بر 20 میلیون ، سلامتی و خیلی چیزها ممکنه به خطر بیوفته .
شما تو بدترین حالت، 20 میلیون تومن رو بخواید بانک بزارید ماهانه به شما 360 هزار تومن سود می ده !
بدترین حالتش !!!!
که به هیچ وجه دغدغه ی ذهنی ندارید ، به نظر من تو این انجمن تفکر 90 % افراد دور و ور هاست می چرخه ، جای شما بودم به این راهنمایی ها خیلی اکتفا نمی کردم
از تمام دوستانی که نظر دادن هم عذرخواهی می کنم.
مثال دیگه ای هم می زنم!
شما فکر کنید می خواید سایت بزنید و دلیلتونم این باشه که میهن دانلود سایت زده و درآمد داره ، ولی می زنید و توش میمونید ! خیلی طبیعیه ، 10 میلیون سایت وجود داره یکیش شده میهن دانلود، بقیه هم درآمد دارن ، منکرش نیستم ولی نه به اون اندازه که قبل از احداث سایت مد نظر داشتن و خب وقتی سرمایه گذاری داره انجام می شه باید هزینه ی مصرف ( چشم پوشی از سایر مواردی که می شه با این پول به دست آورد )، هزینه ی سرمایه گذاری ( هزینه ای که در ابتدا باید خرج کنید ) و هزینه ی بهره بداری ( هزینه ای که حین کار باید برای به دست آوردن بهره باید خرج کنید ) در نظر گرفته بشه.
بنده با توجه به اینکه رشته ی تحصیلیم حسابداریه واقعا دارم تلاش می کنم با توجه به چیزهایی که درسم هست ، خدمت شما نظرم رو اعلام کنم.
ولی خب از اون جایی که در حوضه ی تحصیلی بنده این مورد امر طبیعی ای هست که مدیران در شک انتخاب بهترین کار باشن، بحث آزمایش مطرح می شه.
خوش بختانه مورد هاست موردی هست که شما می تونید با هزینه ای زیر 50 هزار تومن ، با یک ریسلر، مورد رو آزمایش کنید
ببینید می تونید اصلا از پسش بر بیاید ، یا به شما بازدهی می ده؟!
اگه پاسخ مثبت بود اصل سرمایه رو صرف این کار کنید .
باسلام
بهترین راه این هستش که پولتون رو بزارید بانک ماهانه ۲۰درصد سودش رو بگیرید که یه وقت به زحمت نیافتید!!!;)
تاپیک بسته شد
موفق باشید