پاسخ : سوالات درباره دیتاسنتر Kimsufi
واقعا از استارتر بابت این موضوع عذرخواهی می کنم .
سایت فوق ( Mon-SysAdmin - OVH ) هیچ گونه نمایندگی از دیتاسنتر ندراد .
اگر تا پایان مراحل سفارش سرور اقدام کنید متوجه منظور بنده می شوید .
حتی یک پنس تخفیف در قیمت مشاهده نمی کنید .
اگر مایل باشید ما هم می توانیم برای شما از پرتغال ، آلمان ، بریتانیا سرور با مالیات تهیه کنیم .
وقتی شما حرف از نمایندگی فروش میزنید در واقع مشتری را جذب می کنید به 3 موضوع بسیار مهم .
1- کاهش قیمت نسبت به خرید مستقیم
2- اعتماد کذب ( به بازار سخت افزار توجه کنید )
3- رفع مشکل سریع ( گارانتی / وارانتی )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgp.co.ir
واقعا از استارتر بابت این موضوع عذرخواهی می کنم .
سایت فوق (
Mon-SysAdmin - OVH ) هیچ گونه نمایندگی از دیتاسنتر ندراد .
اگر تا پایان مراحل سفارش سرور اقدام کنید متوجه منظور بنده می شوید .
حتی یک پنس تخفیف در قیمت مشاهده نمی کنید .
اگر مایل باشید ما هم می توانیم برای شما از پرتغال ، آلمان ، بریتانیا سرور با مالیات تهیه کنیم .
وقتی شما حرف از نمایندگی فروش میزنید در واقع مشتری را جذب می کنید به 3 موضوع بسیار مهم .
1- کاهش قیمت نسبت به خرید مستقیم
2- اعتماد کذب ( به بازار سخت افزار توجه کنید )
3- رفع مشکل سریع ( گارانتی / وارانتی )
خوب حتما این 3 مورد رو انجام میدیم!
قیمت هم هر جور حساب کنید از خرید مستقیم ارزون تر در میاد!!!!
در مورد اون سایت هم اگه دقت کنید eg best of 109 euro در خود oHV هست در اون سایت 99.99 هست
OVh یک قسمت داره در پنلش که بابت پرداخت هایی که میکنین !!! یک چیزی به حسابتون واریز میکنه!!! این گزینه یک جورهایی برای کسایی که سرور زیاد دارن نمایندگی حساب میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
هر کی هر چی گفت شما باید گوش کنی ؟ :دی
یک ذره تخصص تو کانفیگ لینوکس و ویندوز و میکروتیک باشه نباشه ابیوز میبینی نه ساس شدنه سرور
آموزشاشم که هست :دی
سلام دوست عزیز باید عرض کنم ممکنه یک کم با کانفیگ جدید و سخت گیری دیتاسنتر را رد کنید ولی در کل من با همین کانفیگ که ارسال شده بود انجام دادم ولی خوب چند تا ابیوز داشتم و اون چیزی که باید سرم نمیومد اومد جریمه از ..... دوستان که یک کم هم دل خور شدم
با تشکر
بدرد سرورهای وب می خوره. چون سی پی یو خوبی داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
borsekala
بدرد سرورهای وب می خوره. چون سی پی یو خوبی داره.
نه میگم خوبه نه میگم بد هست ولی بخش فروش سرور مجازی رانگاه گنید حداقل 40% افرها مال همبن سروها هست که مگید سپیوهاش بدرد نمیخوره
در ضمن این مدل سیپو هم سپو ضعیفی ینست نمگم قویه خیلی ول یضعیف هم نیتس تقریبا میشه گفت برای 15 تا 18 تا سرور مجازی مناسبه
i7 4x 2(HT)x 2.66+ GHz
بنده هم عرض کردم خوب هست. به درد وب می خوره سایت پر مصرف و پر ترافیک مخصوصا 24 گیگابایت رم که با memcach کل موارد رو تو رم نگهداری کرد. بنده وارد مبحث مجازی سازی نشدم.
این سرور بسیار مناسب بنده هست تا با انجین ایکس یک سایت بزرگ رو مدیریت کنم. اگر 24G کسی پایین ترین قیمت برام سراغ داره پیام بفرسته.