پاسخ : آموزش جامع websitepanel (وب سایت پنل)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.NT
با درود بسیار بنده طبق آموزش ها ی این سایت و سایت اصلی تونستم وب رو راه اندازی کنم چند تا مشکل دارم
1. قسمت ورود به پنل برای کاربران رو چطوری راه اندازی کنم الان از آی پی x.x.x.x:xxxx استفاده میکنم که میخوام بصورت cp.xxxxxxxx.com برای هر کاربر روی دامنه اون بالا بیاد
2.برای میل سرور برنامه hmailserver رو نصب کردم چطوری میتونم وب میل رو بالا بیارم (بصورت : webmail.xxxxxxxxx.com) البته برای هر کاربر جداگانه روی دامنه خودشون
3.برای FTP از FTPmicrosoft استفاده کردم اما موقع ساخت یوزر موقع ادد کردن تیک ftp رو میزنم این ارور میاد :
کد:
System.Web.Services.Protocols.SoapException: System.Web.Services.Protocols.SoapException: Server was unable to process request. ---> System.Exception: Error executing 'ADD' task on 'xxxxxxxxxxxx' HOSTING_SPACE_WR ---> System.Exception: Could not create FTP account ---> System.Web.Services.Protocols.SoapException: System.Web.Services.Protocols.SoapException: Server was unable to process request. ---> System.IO.IOException: The network path was not found.
Could not load type ‘System.ServiceModel.Activation.HttpModule’ from assembly ‘System.ServiceModel, Version=3.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken | وبلاگ هاستینگ و سرور
با سلام خدمت دوستان عزیز , من WebSitePanel رو راه انداختم و وقتی وارد مستر ادمینی میشم و می خوام که یک یوزر هاست دانلود بسازم نمی تونم براش محدودیت بزارم ! اینطوریه Limit = 0 اگه میشه راهنمایی کنید
مرسی .. بنظرم آموزش خوب و جامعی بود اما بعضی ها راجه به امنیت دادن صحبت میکنن ، این چطوره ؟
آقایان د ر این انجمن که به بنده جوابی داده نشد
من خودو در ادمین اومدم یک فایل رو آپلود کردم دیگه سایتم بالا نیومد
iis7میاد فقط
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
واقعا اینقدر حساسه؟؟
اگه بخواین یه نصب کامل انجام بدید و کانفیگ کامل خیلی پیچیده تر از این حرفاست و خیلی زمان بره
DNS, Mail Server,FTP,Platformha,...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yassale
اگه بخواین یه نصب کامل انجام بدید و کانفیگ کامل خیلی پیچیده تر از این حرفاست و خیلی زمان بره
DNS, Mail Server,FTP,Platformha,...
نه سایت قبلا توسط کسی نوشته شده و کامل کامل هست
من فقط میخام چندتا عکس بزارم و رنگ زمینه رو عوض کنم همین
چطوری باید انجام بدم؟؟/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
informer
با سلام خدمت دوستان عزیز , من WebSitePanel رو راه انداختم و وقتی وارد مستر ادمینی میشم و می خوام که یک یوزر هاست دانلود بسازم نمی تونم براش محدودیت بزارم ! اینطوریه Limit = 0 اگه میشه راهنمایی کنید
کسی نبود کمک کنه ؟؟؟
1 فایل پیوست
خسته نباشید واسه من تو این مرحله next که میزنم خطا میده باید چکار کنم؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
خسته نباشید واسه من تو این مرحله next که میزنم خطا میده باید چکار کنم؟؟؟
سلام
منم دقیقا همین مشکل رو دارم
ضمنا sql server 2008 R2 هم نسب هست
سلام من همه کار انجام دادم تمام برنامه ها رو روی سیستم نصب کردم
وقتی شروع به نصب میکنم بعد از قسمت آی پی مشخصات اسکول رو بهش دست نمیزنم دکمه نکس رو که میزنم این پیغام میاد
sql server dose not exist or access denied
حالا نمیدونم چیکار باید بکنم از کجا اسکول بسازم یا کامفیک کنم اصلا چیکار باید بکنم که وصل شه
واقعا خسته شدم کل اینترنتو ریختم بهم هیچی در باره این موضوع پیدا نکردم
دوستان هر کس میتونه دریغ نکنه ممنون میشم:-|