پاسخ : شرکت فن آوران انیاک و خطری که برای حسابهای بانکی ایجاد کرده است
البته بیشتر برای کسایی بود که کارتشون نزدیک به تاریخ انقضا بود و کارت های جدید تو سایتشون وجود نداشت
من یه صادرات هم دارم که انقضا برای 92 بود ولی تو لیست ها شماره کارت وجود نداشت
ایمیل بانک ملت ولی نیمدونم ربط به این موضوع داره یا نه.
امروز ظهر اومده
مشتری گرامی
کارت شما به جهت ارتقاء موارد امنیتی غیر فعال گردید.
خواهشمند است به منظور فعال نمودن مجدد کارت خود، به یکی از شعب بانک ملت مراجعه فرمائید.
لیست شعب مجهز به سرویس بازنشانی رمز را در فایل پیوست مشاهده نمائید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
چرا تو سایتش میریم هنگ میکنه
3 میلیون شماره کارته ها
من تا شنیدم هنگ کردم
چه برسه به اون سایت!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed.gemini
3 میلیون شماره کارته ها
من تا شنیدم هنگ کردم
چه برسه به اون سایت!!!
بلاگ اسپات رو انتخاب کردن چون امنیت بالائی داره اگه سایت بود میشد از دسترس خارجش کرد
آخرین خبر
|
اطلاعيه مهم بانك مركزی در خصوص كارتهای بانكی
۲۶ فروردين ۱۳۹۱
روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد :به اطلاع ميرساند در پي بروز برخي شايعات در فضای مجازي و به منظور ارتقای سطح ايمني، ايجاد محدوديت در دسترسي غيرمجاز در شبكه كارتي كشور و حفاظت مشتريان در مقابل مخاطرات احتمالی ناشي از آن، به بانكهای كشور ابلاغ شده ضمن اعلام مراتب به دارندگان كارتهايی كه طي چند ماه گذشته رمزخود را تغيير ندادهاند، با مراجعه به خودپردازها يا شعب بانك مربوطه نسبت به تغيير رمز كارت اقدام نمايند.
ضمن پوزش از برخي مشتريان بانكها كه ناچار به تغيير اجباري رمز خود هستند، لازم به ذكر ميداند اتخاذ اين تمهيدات صرفاً به منظور ارتقای سطح ايمنی كارتها صورت پذيرفته و درادامه توصيههای قبلي اين بانك و بانكهاي كشور مبني بر رعايت نكات ايمنی در خصوص نگهداری و كاربری كارتها به مشتريان اكيداً توصيه ميشود ،حداقل هر سه ماه يك بار نسبت به تغيير رمز اول و دوم (اينترنتي) كارت خود اقدام نموده و از قراردادن رمزهای كارت در اختيار اشخاص ديگر تحت هر عنوان جداً اجتناب فرمايند.
|
|
کارت منم انقضاش 92 هست تو لیست نبود :77:
کارت صادراتم که انقضاش برای 91 بود تو لیست نبود
کارت ملی که تاریخ انقضاش برای 91 و 92 بود تو لیست نبود ، کارت چند تا از دوستان رو هم چک کردم تو لیست نبود .
کسی از شما دوستان شماره کارتشو داخل این شماره ها پیداکرده ؟
این بنده خدا اشتباه کرده از اول برای مدیران بانک ها گزارش کرده باید ابتدای ماجرا به اطلاعات گزارش میداد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
سلام
بنده متوجه نشدم .الان اطلاعات کارت به صورت مخفی و همانطور که در آن وبلاگ توضیح داده در کجا؟(کدام سایت ) منتشر شده؟؟؟؟؟>>
"در این سایت" = کجاست؟؟
یک منبع قابل اطمینان برای این خبر وجود دارد؟؟ حداقل یک خبرگزاری؟
به سلامتی خبرگزاری های ما فقط خبرهای گل و بلبل رو اعلام می کنند ولی ما هم مشخصات کارتامون رو توی این کارتها پیدا کردیم و این یعنی افتضاح شرکت انیاک.
به نظر من نهاد های مربوطه به جای اینکه دنبال این هموطن که این اطلاعات را منتشر کرده و این نقص رو اعلام کرده باشند باید با متخلفین واقعی برخورد کنند.
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hdgalaxy
نها دارندگان کارتها میتوانند رمز خود را درون این عدد 14 رقمی تشخیص دهند ؟؟؟
این یعنی چی؟ اگه رمز شخص تو این کدهای 14 رقمی به صورت پشت سر هم هست (رمز اینترنتی غالبا 6 رقمی هست) که میشه با آزمون و خطا پیدا کرد (گار هم بشه پیدا کرد فکر نکنم بدون وجود cvv2 خطری داشته باشه) اگه نیست و یه الگوریتم وجود داره اونوقت صاحب حساب چطور رمزشو میبینه؟
دوست عزیز یعنی اینکه به رمز شما چند عدد به ابتدا با انتها و ... اضافه شده که برای کس دیگری قابل تشخصی نباشه ولی شما وقتی اون رمز 14 رقمی رو می بینی در یک نگاه می تونی رمز خودت رو بین اون 14 رقم تشخصی بدید ، متوجه شدید؟
یعنی مثلا رمز من 162859 هست و انجا جلوی شماره کارتم نوشته 23942816285925 که من می تونم راحت شماره رمز خودم رو تشخصی بدم. (ابن مثال بود ها)
در ضمن میشه بدون cvv2 هم مشکل ساز باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed.gemini
آخرین خبر
|
اطلاعيه مهم بانك مركزی در خصوص كارتهای بانكی
۲۶ فروردين ۱۳۹۱
روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد :به اطلاع ميرساند در پي بروز برخي شايعات در فضای مجازي و به منظور ارتقای سطح ايمني، ايجاد محدوديت در دسترسي غيرمجاز در شبكه كارتي كشور و حفاظت مشتريان در مقابل مخاطرات احتمالی ناشي از آن، به بانكهای كشور ابلاغ شده ضمن اعلام مراتب به دارندگان كارتهايی كه طي چند ماه گذشته رمزخود را تغيير ندادهاند، با مراجعه به خودپردازها يا شعب بانك مربوطه نسبت به تغيير رمز كارت اقدام نمايند.
ضمن پوزش از برخي مشتريان بانكها كه ناچار به تغيير اجباري رمز خود هستند، لازم به ذكر ميداند اتخاذ اين تمهيدات صرفاً به منظور ارتقای سطح ايمنی كارتها صورت پذيرفته و درادامه توصيههای قبلي اين بانك و بانكهاي كشور مبني بر رعايت نكات ايمنی در خصوص نگهداری و كاربری كارتها به مشتريان اكيداً توصيه ميشود ،حداقل هر سه ماه يك بار نسبت به تغيير رمز اول و دوم (اينترنتي) كارت خود اقدام نموده و از قراردادن رمزهای كارت در اختيار اشخاص ديگر تحت هر عنوان جداً اجتناب فرمايند. |
|
شایعه ؟ 8-|
تعریف اینها از واقعیت چیه خدایا ؟!