پاسخ : چه سایتی بزنم که بگیره ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
به نام خدا
سلام.
من هم با نظر delta عزیز کاملا موافقم .
اینو بخاطر این میگم که خودم هم یکی از کسانی هستم که به این قائده عمل کردم .
الان سایت های :
p30download
mihandownload
asandownload
vatandownload
downloadha
freedownload.ir
p30word
soft98
و هزاران سایت دیگه هستند که از بزرگترین رقیب های ما محسوب میشوند و من به عنوان مدیر سایت سپید دانلود ، خیلی سختی کشیدم و کار کردم و کلی هم از دیگران چرت و پرت شنیدم که یکی میگفت نمیگیره ، یکی میگفت این همه سایت دانلود ؛ چرا بیان از سایت تو دانلود کنند ؟؟؟ ، یکی میگفت بیخیالش شو چون نمیتونی ، یکی میگفت خرجش زیاده ، اون یکی میگفت تو کوچیکتر از این حرف هایی و ... که همشون میخواستند منو نا امید کنند و از این کار منو منصرف کنند ، آما خدارو شکر من توکلم به خدا بود و هرجا گیر میکردم از خدا کمک میخواستم و اتفاقا تا همین 2 ، 3 هفته پیش اینقدر سایت ما با مشکل مواجه شده بود که حد نداشت و از آخر هم مجبور شدم سیستم مدیریت محتواش رو دوباره نصب کنم + ریستور کردن مطالب و برچسب ها ونظرات و دسته ها و ...
خلاصه من برای این سایت خیلی زحمت کشیدم و از جونم براش مایع گذاشتم .
مهم این نیست که چقدر رقیب داری ...
مهم اینه که چقدر به خودت امید داری و خودترو باور داری ؟؟>>>؟؟؟
بدون که دست به هرکاری بزنی ، همیشه توش رقیب و دشمن و هزارتا افت دیگه داری ، آما در مقابلش دوست هم داری و باید خودت رو هم باور داشته باشی ...
البته اینم بگم که همیشه دوستانی هم برای تو وجوددارند ...
مثلا سایت برمودا دانلود یکی از بهترین همکارانیست که تا تونسته به من کمک کرده و من هم تا جایی که تونستم بهشون کمک کردم ...
ختم کلام اینکه باید فقط خودت رو باور داشته باشی و تلاش و کوشش داشته باشی و زرنگ و زیرک باشی ...
همین !
امیدوارم دست به هرکاری که زدی توش موفق بشی .
یا حق
کاملا موافقم
گیم سرور به نظر من خیلی جواب میده
سلام داداش.چقدر سرمایه داری؟اگه سرمایت زیاد باشه من یه ایده دارم که باید 2 تومنی پول داشت.اگه میتونی پی ام بده.ممنون
دوستان یه چیزی خیلی سخته نمیدونم تا حالا بهش توجه کردین یا نه اینکه سایتی بزنی توش درامد باشه و با قوانین ایران هم بخونه من هر چی میگردم همچین کاری پیدا نمیکنم نمیدونم چرا ؟ :ی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
دوستان یه چیزی خیلی سخته نمیدونم تا حالا بهش توجه کردین یا نه اینکه سایتی بزنی توش درامد باشه و با قوانین ایران هم بخونه من هر چی میگردم همچین کاری پیدا نمیکنم نمیدونم چرا ؟ :ی
عربر کلا قوانین ایران طوریه که درآمد توش درنمیاد کلا زندگیمون شده ریسک لحظه ای ، حتی اونایی که الان چند ساله تو کارشون موفقن هم ساک به دستن چون هر لحظه ممکنه همه چی به هم بریزه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
چون اینجا ایرانه :d
سلام
سایت صیغه آنلاین الان بازار داره هااا :66: شوخی کردم :)
شما هر کاری کنین با پشت کار خودتون میاین بالا برای مثال میهن دانلود رو که دیگه همه میشناسیم . هرچی برای دانلود سرچ می کردیم اول بود تو گوگل . ببینین vatandownload دیر تر اومد جلو زد . softgozar.ir soft98 و امثال اینها خیلی دیر تر شروع کردند . اما موفق تر بودن
راستی بابت سایت فیلم هم نمونش Rapidfilm خیلی کارش گرفت . با اومدن farsisubtitle خیلی سایت های فیلم زیاد شدن و کارشون رونق گرفته
کسی ایده ای چیزی نداره !؟
من پایم برای راه اندازی یه سایت درآمدزا...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirk
کسی ایده ای چیزی نداره !؟ من پایم برای راه اندازی یه سایت درآمدزا...
دعوت به همکاری یا فروش سایت فایل شرینگ ( لیچ, دانلود و اپلود فایل )