پاسخ : سایت معتبر برای خرید لایسنس آنتی ویروس ؟
توزیع کننده و گارانتی معتبر آنتی ویروس : دورانتاش
www.durantash.com
سال 2010 این شرکت تنها نماینده ایرانی کسپرسکی بود که همراه با حدود 20-30 شرکت دیگه با کسپرسکی ارتباطش رو قطع کرد . 2010 اولین دور کلاهبرداری کسپرسکی از مشتری ها و نماینده هاش بود .
این در حالیه که بقیه نماینده های کسپرسکی تو ایران بیشتر به کسپرسکی چسبیدن .
تا الان تو خاورمیانه و غرب آسیا 6-7 شرکت توزیع کننده اصلی و بیشتر از 10 شرکت reseller با کسپرسکی قطع ارتباط کردن : computerlinks me ، Golden system , ovex technology , .....
همین نشون میده این شرکت خیلی اعتبار براش مهمه و برای 4 تومن پول حاضر نمیشه سر مشتری کلاه بزاره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirsafari
توزیع کننده و گارانتی معتبر آنتی ویروس : دورانتاش
www.durantash.com
سال 2010 این شرکت تنها نماینده ایرانی کسپرسکی بود که همراه با حدود 20-30 شرکت دیگه با کسپرسکی ارتباطش رو قطع کرد . 2010 اولین دور کلاهبرداری کسپرسکی از مشتری ها و نماینده هاش بود .
این در حالیه که بقیه نماینده های کسپرسکی تو ایران بیشتر به کسپرسکی چسبیدن .
تا الان تو خاورمیانه و غرب آسیا 6-7 شرکت توزیع کننده اصلی و بیشتر از 10 شرکت reseller با کسپرسکی قطع ارتباط کردن : computerlinks me ، Golden system , ovex technology , .....
همین نشون میده این شرکت خیلی اعتبار براش مهمه و برای 4 تومن پول حاضر نمیشه سر مشتری کلاه بزاره .
دوست عزیز لطفا از چیزی اطلاع نداری حرفی رو نزن
اولین نماینده کسپرسکی در ایران شرکت ایدکو بود
حالا شما اسمشو هر چی دلت خواست بزار
مهم این که الان بیشتر افراد در این شرکت رو ایرانی تشکیل میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaspersky
دوست عزیز لطفا از چیزی اطلاع نداری حرفی رو نزن
اولین نماینده کسپرسکی در ایران شرکت ایدکو بود
حالا شما اسمشو هر چی دلت خواست بزار
مهم این که الان بیشتر افراد در این شرکت رو ایرانی تشکیل میده
متاسفانه اطلاعات بنده خیلی بیشتر از شماست و همیشه با مدارک و مستندات صحبت میکنم .
در ضمن دوست عزیز مشخصه پست من رو درست نخوندی .
دورانتاش تنها نماینده ایرانی کسپرسکی بود که وقتی کسپرسکی از مشتری هاش کلاهبرداری کرد با کسپرسکی قطع ارتباط کرد .
نگفتم که دورانتاش تنها نماینده کسپرسکی بود و صحبت من اصولا ارتباطی به ایدکو نداره .
در ضمن ایدکو تا همین چند سال پیش خودش نماینده آواژنگ بوده .
اون اسم سها هم که زدن ی اسم همینطوریه و این شرکت فقط تو ایران جنس میفروشه .
مسئله بعدی اینکه تو کسپرسکی شاید خیلیا کار کنن . ایرانی . روسی یا هندی . ولی اون چیزی که مهمه عملکرد ی شرکته که باید صادقانه باشه و نه سعی داشته باشه با فریبکاری و کلاهبرداری کسب درآمد کنه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirsafari
متاسفانه اطلاعات بنده خیلی بیشتر از شماست و همیشه با مدارک و مستندات صحبت میکنم .
در ضمن دوست عزیز مشخصه پست من رو درست نخوندی .
دورانتاش تنها نماینده ایرانی کسپرسکی بود که وقتی کسپرسکی از مشتری هاش کلاهبرداری کرد با کسپرسکی قطع ارتباط کرد .
نگفتم که دورانتاش تنها نماینده کسپرسکی بود و صحبت من اصولا ارتباطی به ایدکو نداره .
در ضمن ایدکو تا همین چند سال پیش خودش نماینده آواژنگ بوده .
اون اسم سها هم که زدن ی اسم همینطوریه و این شرکت فقط تو ایران جنس میفروشه .
مسئله بعدی اینکه تو کسپرسکی شاید خیلیا کار کنن . ایرانی . روسی یا هندی . ولی اون چیزی که مهمه عملکرد ی شرکته که باید صادقانه باشه و نه سعی داشته باشه با فریبکاری و کلاهبرداری کسب درآمد کنه .
بنده از کلاهبرداری این سایت که شما گفنید اطلاعی ندارم
ولی برای ایدکو اینو باید بگم که
برعکس متاسفم شما اطلاعاتی نداری
انگار شما نماینده کسپرسکی هستی نه ما :))
برو یک جا دیگه این پست ها رو بزن که کسی مثل ما دستش تو کار نباشه
ببخشید بنده وقت زیادی ندارم جواب شما رو بدم
در کل برای این که اذیت نشی شما هر چی گفتی قبول
روز خوش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaspersky
بنده از کلاهبرداری این سایت که شما گفنید اطلاعی ندارم
ولی برای ایدکو اینو باید بگم که
برعکس متاسفم شما اطلاعاتی نداری
انگار شما نماینده کسپرسکی هستی نه ما :))
برو یک جا دیگه این پست ها رو بزن که کسی مثل ما دستش تو کار نباشه
ببخشید بنده وقت زیادی ندارم جواب شما رو بدم
در کل برای این که اذیت نشی شما هر چی گفتی قبول
روز خوش
شمای چیزیت میشه .
کلاهبرداری کسپرسکی . نه اون سایت که قبلا نمایندش بوده .
کسپرسکی کلاهبرداری کرده .
شما سروته نشستی رو صندلی برعکس میخونی .
در ضمن همه میدونن گلدن سیستم و آواژنگ اولین نماینده های کسپرسکی در ایران و خاورمیانه بودن . که گلدن سیستم به همکاریش با این شرکت شیاد پایان داده . آواژنگ هم فروش ضد ویروسهای خونگی کسپرسکی رو چندین ماهه متوقف کرده .
دلیلش هم همه میدونن . کسپرسکی با کلاهبردازی های متعددش آبرویی برای گلدن سیستم و آواژنگ نذاشته بود .
در ضمن من اذیت نمیشم . شما هم بهتره حقیقت رو قبول کنید . قبول هم نکنی مهم نیست . همش مستنده عزیزم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0060
با سلام
لطفا دوستان سایتهای معتبر ( ایرانی ) برای خرید لایسنس آنتی ویروس رو معرفی کنید .
با تشکر
اگر عجله ندارید حدود 3 هفته دیگر سایت به صورت رسمی راه اندازی خواهد شد.
بای لایسنس - مرکز رسمی فروش لایسنس در ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
سلام
علت اینکه مخرب شناخته شده فکر می کنم به خاطر تخریم هاست و تقریباً (البته همه نه) بیشتر آنتی ویروس ها در ایران نماینده ندارن مثلاً سایتی هست که خودش رو نماینده انحصاری محصولات eset معرفی می کنه ولی خود آنتی ویروس کمپانی eset اون سایت رو اجازه ورود نمیده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
سلام
علت اینکه مخرب شناخته شده فکر می کنم به خاطر تخریم هاست و تقریباً (البته همه نه) بیشتر آنتی ویروس ها در ایران نماینده ندارن مثلاً سایتی هست که خودش رو نماینده انحصاری محصولات eset معرفی می کنه ولی خود آنتی ویروس کمپانی eset اون سایت رو اجازه ورود نمیده
نه . ربطی به تحریمها نداره .
هر شرکت ضد ویروسی وقتی ی سایت رو به دلایلی مخرب تشخیص میده اون رو بلاک میکنه .
بهر حال خرید آنتی ویروس از وب سایتهای معتبر رو پیشنهاد میکنم .
متاسفانه هر بچه ای از ننش قهر میکنه ی سایت میزنه و اسمش رو میزاره اسم مرکز فروش لایسنس ، مرکز فروش رسمی لایسنس ، مرکز فروش آنتی ویروس و یا اسمهای دیگه .
همشون هم یا 4 روز کار میکنن و بعد از 4 روز غیبشون میزنه و یا ی دوره لایسنس اصلی میفروشن و ی دوره جعلی و تقلبی میفروشن و یا اتفاقای دیگه ای می افته که خوشایند خریدار و مصرف کننده های آنتی ویروس نیست .
ی سری از فروشنده ها و بهتره بگم گارانتی های اصلی آنتی ویروسها رو پلیس فتا معرفی کرده .
لینک
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirsafari
نه . ربطی به تحریمها نداره .
هر شرکت ضد ویروسی وقتی ی سایت رو به دلایلی مخرب تشخیص میده اون رو بلاک میکنه .
اتفاقاً ربط داره به خاطر اینکه ایران تحریم هست اکثر کمپانی های خارجی جق دادن نماینده رسمی در ایران رو ندارن شما با IP ایران برو داخل سایت رسمی ESET قسمت Store ببین میتونی خرید کنی؟
من یه بار امتحان کردم و آنتی ویروس NOD32 رو داشتم یکی از سایت های نمایندگان رو باز کردم و دیدم که بلاک کرده