سلام.من نزدیک 8 یا 9 ماهی هست از آقای مسعودی سرور دارم و مشکلی نداشتم باهاشون تیکت هم که دادم دیگه خیلی طول میکشیده تا جوابمو بدن ساعت که وقتی تیکیت میزنی علت رو مینویسن.والا این چیزایی که شما امروز گفتید رو من تاحالا از این شرکت ندیدم.ممنون:53:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.من نزدیک 8 یا 9 ماهی هست از آقای مسعودی سرور دارم و مشکلی نداشتم باهاشون تیکت هم که دادم دیگه خیلی طول میکشیده تا جوابمو بدن ساعت که وقتی تیکیت میزنی علت رو مینویسن.والا این چیزایی که شما امروز گفتید رو من تاحالا از این شرکت ندیدم.ممنون:53:
دیر جواب بدن 3 ساعت.ساعت رو یادم رفت:-p
دوستان عزیز ...
در صورتی که فقط حرف بزنید و بدون اثبات باشه علاوه بر اینکه در انجمن bann خواهید شد کاملا برای سایر افراد این شبه پیش خواهد اومد که یک تاپیک که برای 6 ماه پیش بوده فقط برای تخریب بالا اومده...
پیشنهاد میکنم حتما شفاف سازی کنید.
موفق باشید.
آقای مسعودی منو که میشناسی؟ من تقریبا از همه سرویس ها شما یک بار استفاده کردم..آلمان فرانسه،انگلستان ...
تجربه بنده ثابت کرده که این تالار گفتگو جای مناسبی برای انتقاد کردن از بعضی سرویس دهنده ها نیست! چون مطمئنا پستشون پاک میشه همون طور که پست های ما پاک شد!
راستی به نظر شما چرا جوان سرور نماد اعتماد الکترونیکی نمیگیره؟ الان تقریبا اکثر سایت های معتبر این نمادرو دارن...!
.
.
اونای که انتقاد دارن برن توی تالارهای دیگه مطرح کنن طوری که توی گوگل ایندکس بشه!
والا خودمون ازشون سرور اختصاصی گرفتیم جز اینکه کمی تیکت دیر جواب میدادن مشکلی دیگه ای مشاهده نکردیم.
سرور اختصاصی که اختصاصی هست! منابع کاملا مشخصه... دیتا سنتر هم که دیتاسنتر خوبی هست خوب نباید هم مشکلی باشه.
یه بار آقای مسعودی به ما ایمیل گروهی ارسال کرد که بیایید و سرور جدید از آلمان گرفتیم و به 30 نفر بیشتر نمیخواهیم بفروشیم و ... ما هم دو تا خریدیم من چک کردم دیدم من نفر 56 هستم که خریدم.
خلاصه این که lمغرب ها علی الخصوص پنج شنبه شب ها با توجه به این که خط یه مگ دارم از مخابرات و مشکل سرعت ندارم باز هم سرعت وی پی اس ها به شدت پایین بود اون هم فقط و فقط به خاطر CPU load که علت اصلیش هم over sell هست. خوب البته قیمت های جوان سرور خیلی خوب بود و اگه این کار رو نمیکردن براشون صرف نمیکرد... البته ما با جوان یرور به مشکلات خیلی حادی برخوذدیم که طبق پیگری های انجام شده متوجه شدیم که شرکت دلارش رو با قیمت دولتی با واسطه یه شرکت توی کشورها حاشیه خلیج فارس پرداخت میکنه و ....
خلاصه این که خود آقای مسعودی پسر خوبی هست، آدمه مطمئنی هست، آدمه یک دنده ای هست و وقتی یه حرفی میزنه دیگه زده و به هیچ وجه نمیشه ایشون رو متوجه کرد که داره اشتباه میکنه.در کل سرویسشون بدک نیست ولی خیلی باید حواستون رو جمع کنیددددددددددددددد و برای استفاده های حرفه ای وی پی ازین شرکت ها وی پی اس نگیرید
سلام به همه دوسان منم با نظر دوستان موافقم اینجا چقدر هم شما انتقاد کنین عمر این تاپیک بیشتر از 1 هفته اینا نیست چون یکی از مدیران این سایت با آقای مسعودی دوست هستش زود پاک میکنن پشتیبانی معنی نداره چون هر وقت مشکلی پیش بیاد نه به تلفن جواب میدن نه به تیکت نمونش هفته پیش از نصف شب کل هاست ما قطع بود تا 2 روز موردیم از بس زنگ و تیکت زدیم بعد 2 روز یه تیکت زدن دیتا سنتر کل سرور رو بسته داریم مکاتبه میکنیم ابروی مردم واسشون ارزش نداره الان هم باید این تاپیک رو ببینه آقای مسعودی میگه میرم از فتا شکایت میکنم ما که کلا انتقال دادیم راحت شدیم
خلاصه یکاری میکنه که تو این وضعیت دلار وی پی اس رم 512 رو میده 15تومن احسان نمیده که از جیبش بذاره خلاصه این ارزون دادن از یه جایی جبران میشه خلاصه
اسمش رو نمیدونم کلا یه زمونی با آقای مسعودی حرفمون شد گفتم میرم تو وب هاستینگ اعلام میکنم اونم گفت برو هر چقدر میتونی تاپیک بزن اگه تاپیکت موند بیا بگو گفت میگم پاک میکنن اونطوری هم شد تاپیک زدیم امروز 2 روز بعدش دیدم نیست حذف شده کلا 80 هزار تومن پول ما رو نمیدادن میگفت باید سرویس بگیری ما هم سرویس نمیخواستیم کلا 80 تومن رو هم خوردن یه آب هم روش